Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya kızlarr çok şükür gelebildim eğlenceyi kaçırdım sanırım
ya bugün bağlantı sinir etti beniii

anaaaaaaaaa kız eflal bu avatardaki gerçekmi allahım bu nasıl bişey yaa
göndersene bana yaa

vay vay vay ne güzel işte allahım başınızı bozmasın
evet tatlım travesti olayı benim sesim aynen öle çıkıyo gripten dolayı
bu arada bende işi bırakacagım günleri sayıyom 18 haftam kaldı

maşallah eflalcim allahım nasıl bi güzellik bu ya
rabbim ablanlara bağışlasın canım kız resmini gönder bana bi seveyim yaa

Ay kızlar geçmişi okuyordum sağolun benim tatlış yeğenim o ablamın 13 yıldır olmuyor çocuğu geçen kasımda evlat edindi 3 günlüktü bayram süprizi olmuştu hepimize zaten bekliyordukta bu kadar erken değil öyle tatlı ki Rabbim nasıl sevdiriyor herkes hsat bu kıza nasıl tombik koca popolum benim kocamanda göbişi var.

Ebrar resmini nasıl göndericem ki üstünde ki de gelinlik gerçi ben sevmem gelinlik bebekte duvağınıda ablamgil yapmış:)

çok güzel bişey yapmışlar bende hep derdim allahım vermezse gider evlat edinirim diye çok büyük sevap bir çocuğu ordan kurtarmak

Gül öğlen tatilin yokmu çıksanda alsan çatlayacağız valla....
kendi derdimi unuttum valla...

yok cnmm tatil matil resmi kurum deilya. akşama ancak alabilcemm.
ebrarım soramadınmı kuzum doktora bende onu merak edşyom ne dicek. patron geldi biyere gitti gelir şimdii azcık baktım size.

maşallah eflalimmmm ne tatlıymışşşş dünya güseliii. bende çocuğum olmassa evlatlık alıcam düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…