Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

maşallah eflalimmmm ne tatlıymışşşş dünya güseliii. bende çocuğum olmassa evlatlık alıcam düşüncem bu.

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ablam çok istedi olmadı tüp bebek falan onun işi çok karışıktı şimdi çok mutlu babam itiraz etmişti ablama söylememişti ama şimdi diyor ki ben öbür torunlarıda böyle sevmişmiydim nasıl dayanıcam bu gidince:)

maşallak eflalcim çok güzel tombiş tombiş
ya benim bebişimde tombiş olsun

Canım Rabbim gönlüne göreversin de kilo iyi bişey değil biz ablama çok kızdık mamasını azalttı malum obezite bebeklikte başlıyor artık, melike çok iştahlı ay nasıl yiyor maşallah ama aşırı yiyor yani sofra kurulunca ağzını şapırdatarak sofrarya doğru emekliyor görmen lazım deli olursun vermeyince gözünün içine bakıyor çıldırıyor.

inş. düşündüğümüz gibidir gülüm sen içini ferah tut
hele bi rahatla yaa

tmm rahatladımmmm cnm merak etme.

eflalimm evlat evlattır melek onlar daha. onlar istemedi böyle olmayı büyükler istiyo onlarda dünyaya geliyo. negüsel allah nasip etmiş almalarını.

yemeyen çocukda iyi deil benim yeğenim çoook seçer yemek doru düzgün yemyo bişi..üzülüyoz.
ne güsel şapırdatarak sofraya oturuyo.sizinki. kıyamam ben ona.

ay masallah. benim yigenimde öyleydi. cocuk 3 yasina girdi hala öyle. evlerinde iyordu bize gelince sofrayi gölrsün yine oturup yiyordu birde nasil. kücücük agizi var kocaman kocaman seyleri sigdiriyordu :) kizlar ya toxoplasmose test yapiyorlar mi türkiyedede? doktor bana gerek yok dedi ama bence var. yikanmamis meyva sebzeden, az pismis etten, cig yumurtadan, kediden falan enfenksoyn kapilirsa hamilelikte bebek icin zararliymis. ama eger cocuklugunda bu enfeksyonu kapip atlattiysan sorun yokmus. öyle birsey iste.

Hoşgeldin sumru nasılsın şekerim?

iyim canim ya. dün doktora gittik bebegimi gördüm uyuyordu. eve gidince esime gösterdim resmi. diyoki simdi hangi parmak kadar olmus :) hep parmaginda gösteriyordum su kadar bu kadar diye. cok net degil resim ama birdahakine daha güzel görürsün dedi. bu kez iki resim verdi doktor.

Evet canım, resimde ablamın oğluda var işte odo zorla yer ve hiperaktif öyle yaramazki kök söktürüyor çokda zeki çok erken konuştu hatta çocuk direk cümle kuruyordu,herşeyin orta karar iyi kız çok yiyor oğlan az diğer ablamın kızı normal yiyor kararında,bu bıcırığımz çok obur bayramda alblamlarda memleketteydi işte ben sabahları bahçeden elma alıp yiyordum bulantım olmasın diye ay elimde görünce bir şaplatıyordu ağzını böyle ıstırası geliyor insanın

Canım ben ilk hamile kalmayı düşündüğümde yapılmıştı bana o testler, ben hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim sadece kabakulak bu da tehikeli bir durum

ya eflalcim bebeklerin tombiş olması çok güzel ama yakışıyor onlara

slm ben yine geldim ama fazla durmicam
ebrarım evet ya tobiş bebeklere ben bayılıyorum
benim oğlum 4 kg döğdu 38.haftada doğdu dr 40 tamamlasaydı kesin 4 buçuk olurdu demişti,
sonraSINDA DA ZATEN 6 ay emzirdiğim için çocuk tam bir obetize oldu.
zaten sonrada kusmaları filan başladı çocuğum bi hastalandı 2 yaşında ameliyat oldu şimdi yine iyi maşallah kilosuda boyuda yaiından çok iyi kızımda öyle maşallah.

Canım ben ilk hamile kalmayı düşündüğümde yapılmıştı bana o testler, ben hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim sadece kabakulak bu da tehikeli bir durum

kadin diyorki dikkat edersen birsey olmaz. e hadi ben dikkat ettim ama misafirlige gittiginde salatayi yikandin mi diye sorayim ben arkadasima. ayip yani. ben yarin gidip yaptircam testi. yoksa icim rahat etmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…