tmm cnmmm müsait olunca gidersin. inşallah düşündüğümüz gibi bişi söylerse daha rahat yapıcam testi.
maşallah eflalimmmm ne tatlıymışşşş dünya güseliii. bende çocuğum olmassa evlatlık alıcam düşüncem bu.
oy oy maşşallah sana minik kuzummmmmmmmm
maşallak eflalcim çok güzel tombiş tombiş
ya benim bebişimde tombiş olsun
maşallak eflalcim çok güzel tombiş tombiş
ya benim bebişimde tombiş olsun
kizlar tekrar gelebildim
inş. düşündüğümüz gibidir gülüm sen içini ferah tut
hele bi rahatla yaa
kizlar tekrar gelebildim
Canım Rabbim gönlüne göreversin de kilo iyi bişey değil biz ablama çok kızdık mamasını azalttı malum obezite bebeklikte başlıyor artık, melike çok iştahlı ay nasıl yiyor maşallah ama aşırı yiyor yani sofra kurulunca ağzını şapırdatarak sofrarya doğru emekliyor görmen lazım deli olursun vermeyince gözünün içine bakıyor çıldırıyor.
Hoşgeldin sumru nasılsın şekerim?
tmm rahatladımmmm cnm merak etme.
eflalimm evlat evlattır melek onlar daha. onlar istemedi böyle olmayı büyükler istiyo onlarda dünyaya geliyo. negüsel allah nasip etmiş almalarını.
yemeyen çocukda iyi deil benim yeğenim çoook seçer yemek doru düzgün yemyo bişi..üzülüyoz.
ne güsel şapırdatarak sofraya oturuyo.sizinki. kıyamam ben ona.
zeyneppp beğendinmi kız sesimi
ay masallah. benim yigenimde öyleydi. cocuk 3 yasina girdi hala öyle. evlerinde iyordu bize gelince sofrayi gölrsün yine oturup yiyordu birde nasil. kücücük agizi var kocaman kocaman seyleri sigdiriyordu :) kizlar ya toxoplasmose test yapiyorlar mi türkiyedede? doktor bana gerek yok dedi ama bence var. yikanmamis meyva sebzeden, az pismis etten, cig yumurtadan, kediden falan enfenksoyn kapilirsa hamilelikte bebek icin zararliymis. ama eger cocuklugunda bu enfeksyonu kapip atlattiysan sorun yokmus. öyle birsey iste.
ya eflalcim bebeklerin tombiş olması çok güzel ama yakışıyor onlara
Canım ben ilk hamile kalmayı düşündüğümde yapılmıştı bana o testler, ben hiçbir bulaşıcı hastalığı geçirmedim sadece kabakulak bu da tehikeli bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?