iyim canim ya. dün doktora gittik bebegimi gördüm uyuyordu. eve gidince esime gösterdim resmi. diyoki simdi hangi parmak kadar olmus :) hep parmaginda gösteriyordum su kadar bu kadar diye. cok net degil resim ama birdahakine daha güzel görürsün dedi. bu kez iki resim verdi doktor.
selam hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım????
Bayıldım sana okşan okşanmazım benim süperdin valla:)
Maşallah canım Allah ailesiyle uzun ömürler nasip etsin inşallah:):Saruboceq:
selam hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım????
slm ben yine geldim ama fazla durmicam
ebrarım evet ya tobiş bebeklere ben bayılıyorum
benim oğlum 4 kg döğdu 38.haftada doğdu dr 40 tamamlasaydı kesin 4 buçuk olurdu demişti,
sonraSINDA DA ZATEN 6 ay emzirdiğim için çocuk tam bir obetize oldu.
zaten sonrada kusmaları filan başladı çocuğum bi hastalandı 2 yaşında ameliyat oldu şimdi yine iyi maşallah kilosuda boyuda yaiından çok iyi kızımda öyle maşallah.
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
kızlar evhan aradı onunla konuşuyodum oplamda 11 kg vermiş ve hala çok kötü yarın bebişinin cinsiyetini öğrenmeye gidecek hepinize selamı var
slm ben yine geldim ama fazla durmicam
ebrarım evet ya tobiş bebeklere ben bayılıyorum
benim oğlum 4 kg döğdu 38.haftada doğdu dr 40 tamamlasaydı kesin 4 buçuk olurdu demişti,
sonraSINDA DA ZATEN 6 ay emzirdiğim için çocuk tam bir obetize oldu.
zaten sonrada kusmaları filan başladı çocuğum bi hastalandı 2 yaşında ameliyat oldu şimdi yine iyi maşallah kilosuda boyuda yaiından çok iyi kızımda öyle maşallah.
kadin diyorki dikkat edersen birsey olmaz. e hadi ben dikkat ettim ama misafirlige gittiginde salatayi yikandin mi diye sorayim ben arkadasima. ayip yani. ben yarin gidip yaptircam testi. yoksa icim rahat etmicek
Aaaa neden o kadar zayıflamış hamileyken o zayıflamanın sebebi ne?
hoşbuldum canlarım bisde iyiyiz şükür.haftaya ayrıntılı ultrasona gircez .çok heyecanlıyım.
eflal maşallah çook tatlı bi bebek papatyaya benzemiş
Amin canım Rabbim isteyenlerre nasip etsin tez vakitte hayırlı evlatlar.
bende girmek istiyom dopler yaptırıcan dimi offff hemen büyüsün oğluşum bizde gidelimmm
yeni ismim okşan kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Maşaallah da canım o nasıl çıktı kız zor olmadı mı doğumun ay ben kilolu istemiyorum normal kiloda olsun taşıması bile sıkıntı yani ablamın kızı kucaktan kucağa gidiyor beş dk fazla taşıyaamıyor kimse:) hem çağın hastalığı artık obezite Allah korusun kanser kadar tehlikeli diyorlar artık.
Senin oğlu niye ameliyat oldu canım ay minicikken kıyamam
evet canım doppler fiyat araştırdım ben istersen yardımcı olurum
ayyyyy anam anam bu çocuk sol tarafa dayandımı naptı yaaaa nasıl sancılanıyom ay nefes alamıyom çok sancıyooo ebru olurmu böle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?