Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gözünaydın canım darısı başıa birde ben görsem 51 gün oldu

Maşallah canım Allah ailesiyle uzun ömürler nasip etsin inşallah:):Saruboceq:

Amin canım Rabbim isteyenlerre nasip etsin tez vakitte hayırlı evlatlar.

selam hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım????

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
kızlar evhan aradı onunla konuşuyodum oplamda 11 kg vermiş ve hala çok kötü yarın bebişinin cinsiyetini öğrenmeye gidecek hepinize selamı var

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
kızlar evhan aradı onunla konuşuyodum oplamda 11 kg vermiş ve hala çok kötü yarın bebişinin cinsiyetini öğrenmeye gidecek hepinize selamı var

Aaaa neden o kadar zayıflamış hamileyken o zayıflamanın sebebi ne?

Maşaallah da canım o nasıl çıktı kız zor olmadı mı doğumun ay ben kilolu istemiyorum normal kiloda olsun taşıması bile sıkıntı yani ablamın kızı kucaktan kucağa gidiyor beş dk fazla taşıyaamıyor kimse:) hem çağın hastalığı artık obezite Allah korusun kanser kadar tehlikeli diyorlar artık.
Senin oğlu niye ameliyat oldu canım ay minicikken kıyamam

kadin diyorki dikkat edersen birsey olmaz. e hadi ben dikkat ettim ama misafirlige gittiginde salatayi yikandin mi diye sorayim ben arkadasima. ayip yani. ben yarin gidip yaptircam testi. yoksa icim rahat etmicek

Canım git yaptır rahatla.

hoşbuldum canlarım bisde iyiyiz şükür.haftaya ayrıntılı ultrasona gircez .çok heyecanlıyım.
eflal maşallah çook tatlı bi bebek papatyaya benzemiş

hoşbuldum canlarım bisde iyiyiz şükür.haftaya ayrıntılı ultrasona gircez .çok heyecanlıyım.
eflal maşallah çook tatlı bi bebek papatyaya benzemiş

bende girmek istiyom dopler yaptırıcan dimi offff hemen büyüsün oğluşum bizde gidelimmm

didemim hoşbuldum cnm ama okula çıkıyorum.
cnm sorma ya geniz eti ve bademcikten ameliyat oldu çocuğum ama çok şükür ameliyattan sonra düzeldi.
o sene ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim.
allah bidaha yaşatmasın inş.

Ay evhanda çok çekti ya sonu güzel olsun.
Kızlar siz kaç kilo aldınız ben 2,5 aldım şimdiye kadar sadece göbeğim çıktı sanki top var göbüşümde
Haftasonu çatlaklar için kakao yağı almaya gittik baktık orda kremi var onu aldık göbeğime ondan sürüyrom birde bebeyağı alıcam duştan sonra sürmek için, birde kendime iki tane cici aldım lcw den örgü tunik aldım kısa kollu biri kırmızı biri gri

ayyyyy anam anam bu çocuk sol tarafa dayandımı naptı yaaaa nasıl sancılanıyom ay nefes alamıyom çok sancıyooo ebru olurmu böle ya

evet canım doppler fiyat araştırdım ben istersen yardımcı olurum

bende araştırıyodum ama arkadaşım bakırköyün başhekimliğinde çalışıyo orda bi prof. den ayarlayacak bize oda benle aynı hamile oraya çektiricem sen nerde yaptırıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…