Okşanım beniiiiim:):teytey:
hoşbuldum canlarım bisde iyiyiz şükür.haftaya ayrıntılı ultrasona gircez .çok heyecanlıyım.
eflal maşallah çook tatlı bi bebek papatyaya benzemiş
didemim hoşbuldum cnm ama okula çıkıyorum.
cnm sorma ya geniz eti ve bademcikten ameliyat oldu çocuğum ama çok şükür ameliyattan sonra düzeldi.
o sene ne çektiğimi bi allah bi ben bilirim.
allah bidaha yaşatmasın inş.
Ay evhanda çok çekti ya sonu güzel olsun.
Kızlar siz kaç kilo aldınız ben 2,5 aldım şimdiye kadar sadece göbeğim çıktı sanki top var göbüşümde
Haftasonu çatlaklar için kakao yağı almaya gittik baktık orda kremi var onu aldık göbeğime ondan sürüyrom birde bebeyağı alıcam duştan sonra sürmek için, birde kendime iki tane cici aldım lcw den örgü tunik aldım kısa kollu biri kırmızı biri gri
bende araştırıyodum ama arkadaşım bakırköyün başhekimliğinde çalışıyo orda bi prof. den ayarlayacak bize oda benle aynı hamile oraya çektiricem sen nerde yaptırıcan
oluyor canım geçen ben okuldan ağlayarak geldim ağrılar o kadar arttıkı anlatamam
bakırköy ultramed 170 dedi ..balat 175 dedi balatta sadece anne karnındaki bebekleri inceleyen doktor geliyormuş..bana yakın orada yaptırmayı düşünüyorum ..senin dediğinde mi ultramed?
Ay ne güzel herşeyini göreceksin bebişinin,sağol teyzesi çok tatlı kuzumuz
ay ya ilk kez böyle oluyo kasıldım kaldım valla napıyo bu çocuk içerde
canım kalsiyuma başlayınca azalıyor kasılmalar ama ağrılar devam ediyor rahim büyüdüğü için
ay ya ilk kez böyle oluyo kasıldım kaldım valla napıyo bu çocuk içerde
inşallah canım ya
ben 4 kg aldım naberrrrrrr şişko olcam şişko
Manzaradan sıkılmış güzel hatunların fotosunu asmak için çivi çakıyo olamazmı yani:)
Oy maşaallah kız bende çok aldım diyordum:) amam sen zaten çok zayıftın ben 58 kiloyla kaldım yaaa
yok tatlım bakırköy devlette yaptırıcam
fiyatlar her yerde bu şekilde bende beylikdüzü kolona filan bakmıştım 160 dediler bakırköydeki ultramed de bizim doktorla anlaşmalıymış 150 e yapıyodu ama ben istemedim
evet canım doppler fiyat araştırdım ben istersen yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?