Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum canlarım bisde iyiyiz şükür.haftaya ayrıntılı ultrasona gircez .çok heyecanlıyım.
eflal maşallah çook tatlı bi bebek papatyaya benzemiş

Ay ne güzel herşeyini göreceksin bebişinin,sağol teyzesi çok tatlı kuzumuz

allahım bi daha yaşatmaz inşallah canım benimmmmm

inşallah canım ya
ben 4 kg aldım naberrrrrrr şişko olcam şişko

bende araştırıyodum ama arkadaşım bakırköyün başhekimliğinde çalışıyo orda bi prof. den ayarlayacak bize oda benle aynı hamile oraya çektiricem sen nerde yaptırıcan

bakırköy ultramed 170 dedi ..balat 175 dedi balatta sadece anne karnındaki bebekleri inceleyen doktor geliyormuş..bana yakın orada yaptırmayı düşünüyorum ..senin dediğinde mi ultramed?

bakırköy ultramed 170 dedi ..balat 175 dedi balatta sadece anne karnındaki bebekleri inceleyen doktor geliyormuş..bana yakın orada yaptırmayı düşünüyorum ..senin dediğinde mi ultramed?

yok tatlım bakırköy devlette yaptırıcam
fiyatlar her yerde bu şekilde bende beylikdüzü kolona filan bakmıştım 160 dediler bakırköydeki ultramed de bizim doktorla anlaşmalıymış 150 e yapıyodu ama ben istemedim

kızlarrrrrr ben gelebildim çok şükürr
gülüm doktorun yanındaydım saatlerdir bekliyom müsait olsun diye
sonunda sormayı başardım
dedikineeeee 2.ay klomen yumurtlamaya yardımcı oluyor yineeeee
adeti 4 gün geçti didim hemen kanda baktırsın o zaman didi:))))
iyi haber yaniii

canım kalsiyuma başlayınca azalıyor kasılmalar ama ağrılar devam ediyor rahim büyüdüğü için

kalsiyum şu suda eriyon zımbırtı değilmi arkadaş içemedi onu ya kız bulam bulam bulandı her içtiğinde bende 20. haftada başlarım herhalde

inşallah canım ya
ben 4 kg aldım naberrrrrrr şişko olcam şişko

Oy maşaallah kız bende çok aldım diyordum:) amam sen zaten çok zayıftın ben 58 kiloyla kaldım yaaa

Oy maşaallah kız bende çok aldım diyordum:) amam sen zaten çok zayıftın ben 58 kiloyla kaldım yaaa

1,73 boyum var 57 hamile kaldım enson gittiğimde 61 olmuştum şimdi 61 de geçmişimdir garanti eve bi baskül almam lazım ama almaya korkuyom eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

müthiş heyecanlıyım bu hafta doluymuş haftaya kaldı..artık pembe mi alcaz mavi mi kesinleşsin istiyorum.
sende bel ağrısıda oluyor mu?

Didem rahim büyüyor canım normal bende de geçen hafta olmuştu kapıyı açmak için bir kalktım kapıy azor yürüdüm sonra iki gün sürmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…