kalsiyum şu suda eriyon zımbırtı değilmi arkadaş içemedi onu ya kız bulam bulam bulandı her içtiğinde bende 20. haftada başlarım herhalde
ebrucann nasılsın canımm
bebiş maşallah kocaman olmuş kızz
inş.teyzesi en çok cinsiyeti kesinleşecek ona seviniyorum.kız bende 5 kilo aldım mafoldumben
müthiş heyecanlıyım bu hafta doluymuş haftaya kaldı..artık pembe mi alcaz mavi mi kesinleşsin istiyorum.
sende bel ağrısıda oluyor mu?
ebrarım biz iyiyz şükür evet teyzesi yarıyı geçtik sen nasılsın bebiş nasıl?
ıyyy ahu tuba mıı... akannehir
ebru senın normalde cınsıyetı belllı ama dımı kesinleşsın dıye dıorsun sanırım ..
1,73 boyum var 57 hamile kaldım enson gittiğimde 61 olmuştum şimdi 61 de geçmişimdir garanti eve bi baskül almam lazım ama almaya korkuyom eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Didem rahim büyüyor canım normal bende de geçen hafta olmuştu kapıyı açmak için bir kalktım kapıy azor yürüdüm sonra iki gün sürmüştü.
ya bu doplere ne zaman gidicik...kacıncı haftada makbulmuş.
doppler neydi kiz. anlamistin bi ama unuttum yine. birde triple test mi ne varmis. doktor dün yine kan aldi ama ne icin diye hic demiyor
Kız sende boy var ben napıyım 1.60 ım yani tombiğim ben 50 kilo olacaktım güya hamile kalmadan amma veremeden kaldım,lisede 45 kiloydum ne güzeldi o günler,bende tartı var djital gramınaca gösteriyor cumadan cumaya tartılıyorum sabah aç karnına giysisiz tabi ki.
ay canım ya nasıl yapıştı sancı ayağa kalksam bende yürüyemem herhalde
Bunlar olacak canım ebrunun dediği gibi magnezyum verir doktor.
canlarım ben okula gidiyorum vakit buldukça girerim sabahları ..sizinle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum valla
haydi çoooooooooookk öptüm tek tek hepinizi
ay bende alıym bi tane ya bakıym ne kadar olmuşum
tombik tombik olursun şimdi doğumdan sonra verirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?