Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

1,73 boyum var 57 hamile kaldım enson gittiğimde 61 olmuştum şimdi 61 de geçmişimdir garanti eve bi baskül almam lazım ama almaya korkuyom eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Kız sende boy var ben napıyım 1.60 ım yani tombiğim ben 50 kilo olacaktım güya hamile kalmadan amma veremeden kaldım,lisede 45 kiloydum ne güzeldi o günler,bende tartı var djital gramınaca gösteriyor cumadan cumaya tartılıyorum sabah aç karnına giysisiz tabi ki.

doppler neydi kiz. anlamistin bi ama unuttum yine. birde triple test mi ne varmis. doktor dün yine kan aldi ama ne icin diye hic demiyor

canım bu ayrıntılı ultrason kanın akışı organlar kemikler hepsine bakacaklar..senin dediğini bilmiyorum 2 li test olabilir down sendromu için olan

ay bende alıym bi tane ya bakıym ne kadar olmuşum
tombik tombik olursun şimdi doğumdan sonra verirsin tatlım

canlarım ben okula gidiyorum vakit buldukça girerim sabahları ..sizinle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum valla
haydi çoooooooooookk öptüm tek tek hepinizi

ay bende alıym bi tane ya bakıym ne kadar olmuşum
tombik tombik olursun şimdi doğumdan sonra verirsin tatlım

İnşaallah verecem canım böyle kalmaya niyetim yok eşim koşu bandı alıcak doğumdan sonra söz verdi hamilelikte çok isiyordumda yürüdükce sancım oluyor diye almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…