Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tabiki haber veririm ben aslında giresunluyum eşim samsunlu ancak ordu-ünyede yaşıyoruz.eşimin işinden dolayı ünyedeyiz sağlıkçı tayin hakkı yok.bende labaratuvar teknikeriyim ancak çalışmıyorum evlenmeden önce 3 yıl giresunda özel poliklinikte çalıştım ünyeye gelmek zorunda kaldığım için ayrıldım.geçen sene 4 ay ünye de hast çalıştım ancak ihale usulü firmada çalıştığım için ihale bitince benimlede işleri bitti eylül-ocak arası çalışmıştım eşim aralıkta askere gitmişti işten ayrılınca annemlerin yanına gittim mayıs ayında eşim döndü evimize geri döndük böylece 2.5 yıllık evliyiz

Bende giresunluyum :) Esin demi saglıkcı? Calısmayı dusunuyor musun?

yaaaaaaa ne güzel giresunun neresinden?ben merkezdenim.burada iş imkanı sınırlı atanma imkanım çok zor eşim çakılı kadrolu yani eş durumu başka ile tayin hakkı yok ben gitsem bir araya gelme şansımız yok yakın çevrede boş kadroda yok yazabileceğim yani istesemde düşünemiyorum çalışmak özellerin şartları çok ağır 3 sene haftanın 6 günü 12 saat çalıştım hadi ozaman bekardım ama evlenince olmuyo tatil yok bayramda bile nerdeyse 1 gün tatil veriliyodu şartlar böyle olunca biraz atanmam için 90-95 almam şart yoksa olmuyo önlisans mezunuyum genelde alım sayısı düşük önlisansta lise mezunlarınnın kadro sayısı daha çok bize göre

Ozel sektör somurdukce somuruyor. Otur evinin keyfini cikar o halde.. Ben s.karahisarlıyım..

merhaba ünye devlet hastanesinde çalışıyo eşim biz ünyeli değiliz ama bazı yerlerini biliyorum ünyenin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…