Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet özeller maalesef öyle dediğin çok doğru evde olmak gibisi yok nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile bazen

esraa inan cnm o ağrılar bende de var herlade bu ayda tık yok bizde.olsun sağlıklısı inş.

Evet canım zaten ben bu ay da olmayacağını biliyorum ama yine de ışte bir hüzün neyse biran önce gelsin de madem önümüzde ki aya çalışmaya baskıyalim eşim çalışmalarda yanaşmadı bu ay pek bende 5 gündür hiç birşey demedim o isteyince de geri çevirdim anlasın bakim anlasinda önümüzde ki ay iyi çalışalım

Hadi insallah... Kızlar varya ben hep ikizlerim ucuzlerim olsun isterdim :) Simdi tele de razıyım... Acaba cok isteyince olurmu.

Yezi banada herkes ikiz diyor ama ben tek istiyorum ben tek çocuğa zor bakıyorum ikisine nasıl bakim beni görenler hep senin ikizin olur yada ikizin olsa keşke diyor da

İnsallah canım.. Tekede razıyım simdi..

Kızlar benim uykum geldi.. Yarın son gun sonra 3 gunluk tatil beni bekliyor.. Evde oturup pinekleyecegim..iyi geceler...

hamileliği isteyipte kalamayanlardanım(sorunumuz varikosel geçen hafta öğrendik bayramdan sonra ameliyat düşünüyoruz olmamız gerekiyo ihtimalimiz yarı yarıya düşük çünkü benim muayenemde problem çıkmadı hatta cuma pazartesi ne kadar korkudan çatlasamda ultrasona girdim yumurta boyutu için yinede şansımızı bu 2 ay deneyeceğiz dün bugün ve yarın önemli bizim çalışmalar için kasımın 8-9 u regl tarihim kadın doğum doktorumla bu ay takip etmiş olduk bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…