Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

teşekkürler bende iyiyim tatlı yapmaya karar verdim sonra vazgeçtim şimdi tekrar karar verdim hazır eşim maça gitmişken yapayım:))1 sa.tv de maç izliyom onunla hiç bitmiyo maçlarıııı...

benimki karışık bişey olacak :))))kalburabastı hamuru yaptım şeklinide gül tatlısının şekli gibi yapıcam bakalım ne kadar acayip bişey çıkacak bende merakla bekliyorum:))

kızlar bu saatte ne tatlısı ay kilo olarak size geri dönüceğinide biliyosunuz dimiii.
kız sen yoksa aşermeyemi başladın ayy.

ne olsun canım yha 29 ekim hazırlığı içerisindeydim kaç zamandır evde net yoktu eşim gelince hallettik net işini zaman buldukça giriyorum nete ne yapam canım

hoşbuldum ebrucum nasılsın canım
kıslar sizde ne var ne yokkk neler yaptınız ben yokken bakemmmmmm

ayyyyyy evhanımda gelmiş ayy çok sevindim yaa arkadaşım gelde halini anlat ya nasılsın bebek nasıl inan özledimya eski arkadaşları herkez göbişe bebek gelince kayboldular.sbr.gnl.onlarıda göremiyorum zaten.

slm cnımmmmm hoşgeldin ya nerelerdesin geçenlerde bende seni soruyordum kızlara,nasılsın cnm bebiş nasıl,hiç girmez oldun artık siteye.

ara ara girdim bakıyorum aslınd kimse olmayınca çıkıyorumm malesef hemen çok şkr iyiyim yarama bişi yok inş. bebeğimde iyi teyzesi elinden öper

bende geldimmmm selamlar herkese

selam canımm nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…