Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum ebrucum nasılsın canım
kıslar sizde ne var ne yokkk neler yaptınız ben yokken bakemmmmmm

yoğunsun bu ara desene arayı uzatmayın arada girin merak ediyorum sizleri ne var ne yok diye ..ben aynıyım canım okula gidip geliyorum

hiç sorma bu sıpa bende sürekli yorgunluk ve uyku yapıyo

kız bebişi uyku yapar derler doğru mu yoksamm

efnannnn nasıl oldun tansiyon ne alemde

canmm çok şükür iyi tansiyon aleti aldık dijital doktorunkiyle falan kıyasladık normal çıkıyo hani hep tuzsuz yiyodum ya doktorumm normal ye dedi bebeğin tuzada ihtiyacı var dedi

evet ebrucum valla yoğunum canım işte yarını atlatırsam sorun kalmaz inşşş

kıslar ben bişi sorcam reglim 2 gün önce bitti ve bu günkü ilişkimizden sonra benden çok az kan geldii neden olabilir sizcee

ayy gerçekten çok sevindim seni gördüğüme arkadaşım yaa eskiden ne güzel hergün görüşürdük.şimdi kimsecikler kalmadı :1no2:

bende çokk sevindim ne güzel eskisi gibi dimi?

nostalji takılıyozkaydirigubbakcemile3 sen doktora gittin mi cinsiyet falan belli mi

canımm yaa cinsiyetini 20. haftada söylücekmiş doktorumuz

olabilir canım kiloları uyumaktan alıyorum zaten ama engel olamıyorum..sevindim tansiyonunun iyi olmasına oh şükür herşey normal desene

melişax canım ben halk oyunları eğitmenliği yapıyorum da o yüzdennn ccanımmm çocuklarımın gösterileri vardaaaa

cnm adet sonrası ilişkide bazen olabiliyor böyle bi durum korkulcak bişi yok yani tatlım bazen banada oluyordu eskiden.

ebru canımm ben eyüp devlet hastanesine gittim 2 hafta öncesine kadar ama çok karmaşık i hastane çıktı orada hormon testi falan yapılmıyomuş şişli etfale gönderdiler tabii bizde gitmedik bebeği ultrasonda görebilmek içind gaziosman a gönderdiler tabii oradada saati geç olunca eşim sinirlendi kağıtları yırttı bebişi göremedik bu olaydan 1 hafta sonra kendi doktorumuza gittik üçlü testte yapıldı bebişide gördük benim doktor 2.düzey ultrason istedi sen yaptırdın mı bu ultrasonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…