Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlarya benimde kanım çok düşük çıktı moralim bozuk hiçbirşey yiyemiyorum

haftaya yaptırcam canım işte onu ..sana ne zaman yaptır dedi 20.haftadan sonra yapılıyor..fiyat öğrendin mi

efnanım sende de olmuşmuydu acaba adetine yakın sarı yoğun akıntı sanki adet olacakmışsın gibi.senin belirtilerin nasıldı be cnm.

bende haftaya ayrıntılı ultrasona gircem o zaman iyice göreceğim bebişimi ..çok heyecanlıyımmm

hımmm anladımm eni doktor zeytinburnunda semiha şakir hastanesine yönlendirdi 30 kasıma randevu aldık fiyatları bilmiyorum sen hangi hastade yaptırıcan senin fiyat konusunda fikrin var mı?

haftaya yaptırcam canım işte onu ..sana ne zaman yaptır dedi 20.haftadan sonra yapılıyor..fiyat öğrendin mi

efnanım sende de olmuşmuydu acaba adetine yakın sarı yoğun akıntı sanki adet olacakmışsın gibi.senin belirtilerin nasıldı be cnm.

canımm benim u bebekte hiç belirtim olmadı adet günüm geçince lekelenmem oldu ondada iğne progestan kullanmaya başlamıştım

offf yoruldum uğraşırken... gece gece aklıma vurdu tatlı valla:))aşermiyorum eminim çünkü yumurtlama döngüm bugün bitiyo sadece can sıkıntısı bu tatlı işi..görüşmeyeli yaptığım en iyi aktivite bugün pazar alışverişine gitmek oldu:))) dün gece sabahladım 6 da yattım ve 11de kalktım.bugün çiçeklerime sevindim çoğalttıklarımın hepsi tutmuş..çiçek böcek yemekle uğraşmak bu ara beni çoooookkkk mutlu ediyooo..

biraz çıktı canım ama dışardan kimse anlamıyo okulda önlük giyiyorum bence çıktı ve çook kaşınıyoo..senin kilo nasıl

enson sağlık ocağında tartılmıştım 2 kilo almıştım ama şimdi kaç oldum bilmiyorumm benimde eşim sen sıfır bedenden çıktın ancak büyüyo diyo ama bende kaşıntı falan yokta sırt ağrım çok oluyo otururken özelliklede

neyse kıslar size ii geceler ben kaçar kendinize ii bakınnnn öpüyorum hepinizi görüşürükkk yineee
mersinde yağmur başladıııı kıslar bu arada

kızlar hızınıza yetişemedim yaa hoşbuldukkk melisax iyiyim canım sende iyisindir inşallahh

ebrarr üzülme benimde pek çkmadı göbüşüm dışardan belli olmuyo yanii

canım ben balatta yaptıracağım 175 tl dediler ..anne karnındaki bebekleri inceleyen uzman doktor geliyormuş..hem evimede yakın ..sen ara bi fiyat öğren banada haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…