ebru canımm ben eyüp devlet hastanesine gittim 2 hafta öncesine kadar ama çok karmaşık i hastane çıktı orada hormon testi falan yapılmıyomuş şişli etfale gönderdiler tabii bizde gitmedik bebeği ultrasonda görebilmek içind gaziosman a gönderdiler tabii oradada saati geç olunca eşim sinirlendi kağıtları yırttı bebişi göremedik bu olaydan 1 hafta sonra kendi doktorumuza gittik üçlü testte yapıldı bebişide gördük benim doktor 2.düzey ultrason istedi sen yaptırdın mı bu ultrasonu?
ebru canımm ben eyüp devlet hastanesine gittim 2 hafta öncesine kadar ama çok karmaşık i hastane çıktı orada hormon testi falan yapılmıyomuş şişli etfale gönderdiler tabii bizde gitmedik bebeği ultrasonda görebilmek içind gaziosman a gönderdiler tabii oradada saati geç olunca eşim sinirlendi kağıtları yırttı bebişi göremedik bu olaydan 1 hafta sonra kendi doktorumuza gittik üçlü testte yapıldı bebişide gördük benim doktor 2.düzey ultrason istedi sen yaptırdın mı bu ultrasonu?
kızlarya benimde kanım çok düşük çıktı moralim bozuk hiçbirşey yiyemiyorum
melişaxcımm nasıl geçti canım özel bişi yaptın mııı geçmesi için canımm
ebru göüşün büyüdümü ya benim kide büyümüyoo hamileyim diyince şaşırıyo millet
bende haftaya ayrıntılı ultrasona gircem o zaman iyice göreceğim bebişimi ..çok heyecanlıyımmm
haftaya yaptırcam canım işte onu ..sana ne zaman yaptır dedi 20.haftadan sonra yapılıyor..fiyat öğrendin mi
efnanım sende de olmuşmuydu acaba adetine yakın sarı yoğun akıntı sanki adet olacakmışsın gibi.senin belirtilerin nasıldı be cnm.
hımmm anladımm eni doktor zeytinburnunda semiha şakir hastanesine yönlendirdi 30 kasıma randevu aldık fiyatları bilmiyorum sen hangi hastade yaptırıcan senin fiyat konusunda fikrin var mı?
cnm kartal semiha şakir doğum evindenmi bahsediyorsun.
biraz çıktı canım ama dışardan kimse anlamıyo okulda önlük giyiyorum bence çıktı ve çook kaşınıyoo..senin kilo nasıl
hımmm anladımm eni doktor zeytinburnunda semiha şakir hastanesine yönlendirdi 30 kasıma randevu aldık fiyatları bilmiyorum sen hangi hastade yaptırıcan senin fiyat konusunda fikrin var mı?
cnm kartal semiha şakir doğum evindenmi bahsediyorsun.
yok zeytinburnunda bu hastane ama ek hizmet binası olabilir benim dediğim yer internette öyle yazıyodu
canımm benim u bebekte hiç belirtim olmadı adet günüm geçince lekelenmem oldu ondada iğne progestan kullanmaya başlamıştım
yok zeytinburnunda bu hastane ama ek hizmet binası olabilir benim dediğim yer internette öyle yazıyodu
zeytinburnunda hiç duymamıştım tatlım,ama benim burda az ileride semiha şakir doğum evi var ben onu sandıydım.
gece kuşlarııııııııııııııı
yakaladım sizi
neyse kıslar size ii geceler ben kaçar kendinize ii bakınnnn öpüyorum hepinizi görüşürükkk yineee
mersinde yağmur başladıııı kıslar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?