Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bu 2.düzey ultrason konusunda bende öğrendiğiniz fiyatları bilmek istiyorum burda paylaşalım lütfen
ben henüz araştırmadım ama öğrenince bende yazarım size

vayyyyy vayyyyyyyy kimler gelmişşşşşşşş bu sattte bakiymmm harikasın bebeğim.

lap top mı almıştım banyoya son ses müziğimi açmıştım önce bi siteye bkıym dedim güya duş lacaktım ama baktım fıstıklar burdaymış çıktım geri
nasılsın kuzum oğluşun nasıl oldu

fokis28 canım normalin çok altında ferrum fort kullanıyorum 3 aydır vitamin kullanıyorum normalde işte 240 çıkması lazımken benim 40larda çıktı salı günü tekrar gidecem

canım ben balatta yaptıracağım 175 tl dediler ..anne karnındaki bebekleri inceleyen uzman doktor geliyormuş..hem evimede yakın ..sen ara bi fiyat öğren banada haber ver

canım randevu alırken çok zorlandık neredeyse vermiyolardı ama fiyatını bilmiyorumm internetten araştırdım sanırım kk dan bu konuda konuşulmuş aynı normal ultrason gibiymi 15 dakika falan inceleiyolarmış bide fiyatlar değişiyomuş 40 yaptıran bile varmış ama tabii ben bakarken tarihlerine bakmadım belkide çok eski mesajdı daha günü var diye araştırmadım iyiyce açıkçası

birazdaha iyi ablası çok saol,babasıyla duşa giricekler şimdi.
kız evin kaç katlı bu saatte evden atarlar vallahi ben sana söyliyim banyoda son ses müzik heh vallahi brawo heee.

resmi tatilde siz çalışıyormusunuz..ay ay kıyamam ..yok kız iyi oluyor yağmurda kedi gibi evde oturuyom bide soba olsa tamamdır

bende kedi gibi evde yatmak için bayramı bekliyorum 1 hafta yatarım
biz çalışıyoz tatlım maalesef resmi tatiller bize vurmuyo :gitme:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

birazdaha iyi ablası çok saol,babasıyla duşa giricekler şimdi.
kız evin kaç katlı bu saatte evden atarlar vallahi ben sana söyliyim banyoda son ses müzik heh vallahi brawo heee.

alt katımda 2 bekar çocuk oturuyo sadece 2 katlı bizim bina deprem sonrası 2 kattan fazlaya izin verilmemiş ilk zamanlar yeni yeni 4 katlı binalar yapılıyo avcılara
valla rahatım ses konusunda
aman kuzucuk iyileşsin canım ya kıyamam öp benim yerime

hımm balattada yarım saat bakıyolarmış cd veriyorlarmış ..ama doktorun önerdiyse anlaşmalıdır orayla biraz daha indirimli olur

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben böle bişeyim işte
yarın arkadaşın bebişinin ilk doğumgünü oraya gidicez ay ben bunalımdım bugün yarın cumhuriyet kutlamalarna gidemiycem dolmabahçeye diyeee ama kutlamalar pazara ertelenmişşşşşş çokkk mutluyummmmmmmmm bu harika olayı kaçırmıycam yine

çok hoşsun valla .evet yağmurdan dolayı ertelendi .pazar günü hava güzel olacakmış ..gezersin hem ooohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…