dediğim hastane devlet hastanesiymiş canım anlaşmalı olduğunu sanmıyorum o yüzden fiyat konusundada bi fikrim yok
çok hoşsun valla .evet yağmurdan dolayı ertelendi .pazar günü hava güzel olacakmış ..gezersin hem ooohhhh
inşallahhhhhhhhhhhh 2 3 gün polenezköye kaçalım diyoruz ayyy inşallah gidebiliriz
kaçın valla en güzeli biz evdeyiz memlekete de gitmeyeceğiz evdeyim bende
evettttt hem beşiktaşa gitmişken bebişimin hastane çıkışını da alıcam sonra güzel güzel kitaplar alıcam sonra beşiktaş meydanda volkan konak var ayyy çok güzel olacak boğazda havai fişekler filan insan bi garip oluyo türk damarın tutyor
o zaman para ödemezsin canım ödesende çok cüzi olur iyi bak randevu alabilmişsin
evettttt hem beşiktaşa gitmişken bebişimin hastane çıkışını da alıcam sonra güzel güzel kitaplar alıcam sonra beşiktaş meydanda volkan konak var ayyy çok güzel olacak boğazda havai fişekler filan insan bi garip oluyo türk damarın tutyor
bende geçen hafta beşiktaştan hamile pijaması emzirme sütyeni falan aldım ..sen alınca banada haber ver nerden aldığını ne lazım başka ben ağırlaşmadan almam lazım herşeyi
sanırım ücret var ama nekadar bilmiyorum doktorum ücretli demişti ama prof. mü bilmiyorumm
senin bebeğin cinsiyeti belli mi?
ebru ama bak canım aklında olsun eyüp devlet hastanesi baya bölünmüş gaziosman paşa ,islambey olmak üzere 3e bölünmüş çok saçma olmuş kadın doğuma gidiyosun ultrason için gaziosmana göderdiler ama idrar ve kan testi yaptılar hatta sağlık ocağında bile daha detaylı test yapıldı bilgin olsun
ben yavaş yavaş liste yapıyorum tatlım bjk store dan bebişime yavru kartal hastane çıkışı alıcam
sen pijamayı filan nerden aldın bende bakıym
aldıkça yazarım sana sende bana yaz
bende geçen hafta beşiktaştan hamile pijaması emzirme sütyeni falan aldım ..sen alınca banada haber ver nerden aldığını ne lazım başka ben ağırlaşmadan almam lazım herşeyi
evet tatlım erkekmiş oğuz bey geliyo
hiç gitmemiştim canım tamam sağolasın sana kötü bi tecrübe olmuş ben artık kendi hastaneme devam ederim öyle görünüyor
merhaba dscopur kiralık bungalovlardan bahsetmişsin nerede bu kiralıklar?
sanırım ücret var ama nekadar bilmiyorum doktorum ücretli demişti ama prof. mü bilmiyorumm
senin bebeğin cinsiyeti belli mi?
hamile kıyafeti satan yerlerde biraz pahalı canım .kompedandan aldım.pijama 40 tl.sütyen 10 ya da 12 ydi ..doğru sen beşiktaşlısın fanatik doğuyo desene
o pijama nasıl oluyokii normalden farklımı?
ohh maşallah benim bebişimin daha cinsiyeti bilem bilmiyorumm ama heyecanlanmamak elde değil
canım zaten ende kendi hastaneme gidiyorumda burda konuşmuştukya hormon testleri falan çok pahalı diye o yüzden gittim tabii pişmann oldumm desem yeri var
bizede memlekete gitmeye doktordan izin çıkmadııı
orda bungalov kiralıyosun içinde soba filan bide yemyeşil oralar fiyatlarıda çok çok uygun tavsiye ederim
benimki bi yere gitmezki ona kalsa evden bile çıkmamam lazım ..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?