Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet canım karnı geniş pijama altta öle alt üst takım ..ben hem son aylarda hemde sezeryan olursa hastanede giyelir diye düşündüm bide gecelik almak lazımmış.uzun elbise gibi olanlardan

kızlar haber verelim birbirimize bebişe ve kendimize aldıklarımızı paylaşalım ..

ben kaçtım kızlar bi duş alıymda yatıym artık yarın işe gidicem püffffffffffffff
şu doğum izni gelseydi bende çalışmaktan kurtulsaydım
öpüyorum hepinizi iyi geceler canlarrrrr

kızlar ben dahaa hiç bişe almadımm cinsiyetini öğrenmeyince almıyorumm yok bende bi gariplik dimi???
bende geçen hafta bakırköy den kendime hamilelikler aldımmm

canım bende havalar kötü olmadan alıyım diyorum kışın çıkamam eşimde anlamaz zaten sende bak bence bakırköyden nerden aldın kıyafet

canım bende havalar kötü olmadan alıyım diyorum kışın çıkamam eşimde anlamaz zaten sende bak bence bakırköyden nerden aldın kıyafet
bakırköy carousel avm var onun içinde <gebe> adında bi mağaza var ordan siyah kumaş pantolon aldım okul için, sonra carousel in arka kapısından çıkınca o sokakta yanyana karşı karşıya dizilmiş 10 tane falan hamile giyim mağazası var oralardan da kazak elbise, askılı tunik tarzı falan aldım hoşuma gitti güzel şeyler aldım ama hamile kıyafetleri biraz pahalı söyleyim

bende özel şirkette çalışıyomya mecbur geliyoz. koca sokakda bi bizim dükkan açık. sinir oluyom
naber nasılsın cnm ben hala regli olmadımyaaaaaaaaaaaaa akşama kan testi yaptırcam

aynen tatlım burasıda sanayi sitesi kıçı kırık dükkanlar bile kapalı biz açığız sempatiksalakcinni
ay gülüm ya inşallah hamilesindir canımmm akşam acildemi yaptırıcan kan tahlili ağrın sızın varmı belirti filan bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…