o pijama nasıl oluyokii normalden farklımı?
ohh maşallah benim bebişimin daha cinsiyeti bilem bilmiyorumm ama heyecanlanmamak elde değil
canım zaten ende kendi hastaneme gidiyorumda burda konuşmuştukya hormon testleri falan çok pahalı diye o yüzden gittim tabii pişmann oldumm desem yeri var
evet fanatik geliyor bende kompedana bakıym ama ben pijama gecelik sabaklık takım istiyom inşallah bulurum bide ne renk aldın ben krem yada kırık beyaz alıcam
orda yok onlardan ben lila renkli takım aldım sen bak haber ver bana
kızlar ben dahaa hiç bişe almadımm cinsiyetini öğrenmeyince almıyorumm yok bende bi gariplik dimi???kızlar haber verelim birbirimize bebişe ve kendimize aldıklarımızı paylaşalım ..
ben kaçtım kızlar bi duş alıymda yatıym artık yarın işe gidicem püffffffffffffff
şu doğum izni gelseydi bende çalışmaktan kurtulsaydım
öpüyorum hepinizi iyi geceler canlarrrrr
kızlar ben dahaa hiç bişe almadımm cinsiyetini öğrenmeyince almıyorumm yok bende bi gariplik dimi???
bende geçen hafta bakırköy den kendime hamilelikler aldımmm
bakırköy carousel avm var onun içinde <gebe> adında bi mağaza var ordan siyah kumaş pantolon aldım okul için, sonra carousel in arka kapısından çıkınca o sokakta yanyana karşı karşıya dizilmiş 10 tane falan hamile giyim mağazası var oralardan da kazak elbise, askılı tunik tarzı falan aldım hoşuma gitti güzel şeyler aldım ama hamile kıyafetleri biraz pahalı söyleyimcanım bende havalar kötü olmadan alıyım diyorum kışın çıkamam eşimde anlamaz zaten sende bak bence bakırköyden nerden aldın kıyafet
melisimmmmmmmmmmm nere gittin tatlımmmmmm
melissaaaaaaaaaaaa
iyi geceler canım görüşürüzzkızlar ben yatıyorum görüşürüz iyi geceler
millet evde yatıyo biz çalışıyoz ya ohhhhh
günaydın cnmm bende çalışıyom yafffff. olurmu böyle haksızlık
gülüm sendemi tatlımmmmm
günaydın bu arada
bende özel şirkette çalışıyomya mecbur geliyoz. koca sokakda bi bizim dükkan açık. sinir oluyom
naber nasılsın cnm ben hala regli olmadımyaaaaaaaaaaaaa akşama kan testi yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?