Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kıslar ben geldim ama hemen çıkmak zorundayım çocuklarımın gösterisi var
gülümmmm test sonucunu mutlaka bekliyorum canıummmm tamam çok öpüyorum siziiiii

günaydın kıslar ben geldim ama hemen çıkmak zorundayım çocuklarımın gösterisi var

günaydın canımmm ay ne güzel gösterimi yapcaklar kolay gelsin canım kendine çok iyi bak

Son düzenleme:

evt cnm acile gitcemm yaaa adet belirtileri gitti adet günü 2 gün ağrım oldu sivilceler çıktı şimdi geçti kasık ağrılarım vardı arada giren onlarda hafiffledi. göğüsler büyükdü 2 gündür acımaya başladı. akıntım yoktu oda başladı.
bunlar var sadece yaaa midemde tuhaf ama üşütüyo olabilirim. akşamları zor yiyom midem kalkıyo sanki sabahlarıda kalkınca öyle oluyo midem tuhaf.
ama gebeliğe yormuyom artık negatif bakıyom cnm.

canımmmmmmmmmmmm kaçak kaç gündür aramıyon beniii merakda etmedin.
kutlamalar başladı demek sizin orda ne güsell. hadi kolay gelsin cnm

bu kadar belirtiyle negatif bakabiliyosan bravo valla
inşallah bebiştir

bu kadar belirtiyle negatif bakabiliyosan bravo valla
inşallah bebiştir

ee cnm 4 cü günü test yaptım çıkmadı . göğüslerde sonradan böyle acırmı adet öncesi acıması gerekmiyomuydu. kendimi umutlandırmak istemiyom cnm.
negatif çıktıya ben o gözle bakıyom varsada süpriz olsun artık.

önceki hamilleiklerinde böyle olmuşmuydu gül

önceki hamilleiklerinde böyle olmuşmuydu gül

cnmm hiç hatırlamıyomkii. ilkini ben adet oldumm bir hafta sonra lekelenme başladı 16 gün fln sürdü ben kanserden şüpeleniyom korkuyom ama unutmadığım balık canım istiyodu burnuma tütüyodu ama ben bilmom tabi sağlık ocana gittim lekelenme var die bi test yapıldı hamile kanama 2 ay daha sürdü geçti. bir ay kanamasız sürdü bebek düştü.
ikincisindede yine adet oldum diğer adete 15 gün vardı leke başladı test yaptım silik çizgi kanda bakıldı değer 40 larda dr. düşebilir dedi 1 hafta test tekrarlandı değer düştü bebek gitti. ama böyle belirti yaşamadım hatırlamıyom.
ilki zaten acemilikdi tam anlamıyla göğüs acım geçmemişti galiba. valla aniden olunca herşet bide hep adet oldum öğrenmeden önce ondan bilemiyom cnm

tatlım o zaman sende döllenme geç olabilir yani 2 gebeliktede üstüne görmüşsün
buda öyle olabilir gülll inşallah hamilesindir ve bi oğluşun olur benim oğluma arkadaş canım benimmm ama içime doğuyoki sen hamilesin

ayy cnmm bende oğlum olsun çok isterim tabi allah sağlıklı versin hangisi olursa olsunda ama oğlan ilk tercihim.
evt üstüne görme vardı hep rahimde perde olunca kanama oluyodu durmuyodu çocuk. ilkiyle ikinci arası 3 ay var rahim toplanmadan ikincide olunca zaten bide perde var tutunmadı demekki.
kiloyla ilgisi olsa dicem gebe kalamamamın. ikinci gebeliğimde ilkinden kalma kilo vardı şimdiki halimden daha çokdu yinede kaldım.
cnmm inşallah dedikleriniz çıkar ebrarda hala negatif olduğuna inanamıyo.
belirtilere takılmamaya çalışıyom yoksa sonra üzülcem die korkuyom. geçen ay daha fazla belirti vardı ama negatif hormonlar yanılttı beni. buay az ve öz belirti var ben yinede üzülmemek için negatif bakıyom.
mesela gündüzleri uykum gelmezdi bikaç gündür gözlerim kapanıyo ama yorgunlukdan diyorum.
senin nasıldı belirtilerin gerçi sen erken öğrendin geçen ayda sormuşumdur ama unuttum cnm

bende uyukluyodum sürekli ama ya akşam 9 da yatıyodum yinede sabah kalkamıyordum akıntı göğüslerde hassasiyet bide çok sancım olmuştu belirtiler artmadan da öğrenmiştim zaten
perde için tedavi ameliyat filan oldunmu canım bide belirtiler psikolojikte olabiliyor yalancı gebelik denilen olay fotodaki gibiysen çokta kilolu değilsin gül iri yapılısın sadece kiloyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum
bende inanmak istemiyorum negatif olduğuna allahım gönlüne göre verir inşallah

cnmm belirtilere takmıyorum zaten kafaya. belirti arasam çok bulurum psikolojik etkilenmemeye çalışıyorum.
perde için haziranda ameliyat oldum 2 ay ilişki yasağı vardı yasak kalktığı ay klomenle denedik buda ikinci ayımız. dr lar en az 6 ay veriyo ameliyat sonrası gebelik olması için. bizim daha 2 ci ayımız.
evt cnm resimdeki halime döndüm. ozamanki pantalonlarımı giyom artık.şükür.
aslında pek kan testi vermekde istemiyom ama içimiz rahatlasın ona göre söktürücü fln kullanayım diyom. ve dr. gitmek için acele edicem.ondan gidicem teste belki pazara kalabilir yağmur başladı.nasip bakalım

canımmm hakkına hayırlısı ne ise o olsun ameliyattan sonra 6 ay verdilerse iyimiş ben çok uzun zamandır deniyosun olmuyor sanıyodum
kan testi yaptır tabi ona göre ilaç alırsın doktora gidersin hamileysen çalışıcanmı

( bende daha hala olmadım adet ama bekliyemiyorum ya canım çok sıkkın...mafoldumben benim gögüs ağrılarım şişkinliğim günüme 1 hafta felan varken başladı çok hassatı ağrıyodu ama artık fazla ağırmıyo ama şişler kasıklarım ara ara ağrıyo ne yapıcam herşeye canım sıkılıp ağlar oldum eşim bile çok üzülüyo ağlıyorum diye...sizce hamilemiyimdir bugün dört gün geçti lütfen yardım edinnn bana destek olunmafoldumben

slm cnm test yaptınmı hiçç inşallah hamilesindir

yaptım canım 2 gün önce ama negatif çıktı sonuç pazartesi doktora gidicem ama bekliyemiyorum çok sabırsızım heycanlım ...bu şikayetlerim niye acaba:gitme:

slm canım bu arada selam vermeyi bile unuttum kusuruma bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…