yaptım canım 2 gün önce ama negatif çıktı sonuç pazartesi doktora gidicem ama bekliyemiyorum çok sabırsızım heycanlım ...bu şikayetlerim niye acaba:gitme:
canım valla daha önce olmayan belirtilerim var gögüslerim bi 13 günden beri şiş kasıklarım ağrıyo ara ayaklarım kasılıyo aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bilmiyorum sence olabilirmi ben adetim geçtikten 2 gün sonra felan yaptım ama çıkmadı bekliyorum...bu arada 3,5 aylık evliyim...ilk defa bu ay korunmadık...
amin cnmm inşallah send ehamilesindir erken olduğundanda çıkmayabiliyomuş. nasip artık.inşallah vardır canım seninde Rabbim aratmasın kimseye...kimsenin aynı olmuyo evet idrarda negatif çıkan ama hamile olan çok kişi duyduk...hayırlısı olsun inşallah...
inşallah canımm...
ufaklar engel olmuyoda büyürse kötü.haklısın ama işte çok isteyince sakin hemn kalıcakmışım gibi geliyo...nasip herşeyin bi vakti vardır bununda belki bi zamnı vardır ama belirtiler olunca insan seviniyo...bide benim kist vardı basit bi kist ufak dedi doktor bu engel değilidr demi hamile olmaya...?
slm kızzlar yazılarınızı okuyordum.
biliyormusunuz çocuklarım anne bugün kahvaltı bizden dediler onları bekliyorum bende pc başında sizlere bakıyodum.
ama çıkarım şimdi ara ara onlara çaktırmadan kontrol ediyorum.ayyy cnlarım benim yaa.
bu arada günayyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııın dememiştimde.günaydınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?