Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaptım canım 2 gün önce ama negatif çıktı sonuç pazartesi doktora gidicem ama bekliyemiyorum çok sabırsızım heycanlım ...bu şikayetlerim niye acaba:gitme:

belirtin varmı cnmm benimde geçti bugün 7.ci gün 4.cü gün yaptım negatif bekliyom gelsin die.
testi kacıncı gün yaptın

canım valla daha önce olmayan belirtilerim var gögüslerim bi 13 günden beri şiş kasıklarım ağrıyo ara ayaklarım kasılıyo aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bilmiyorum sence olabilirmi ben adetim geçtikten 2 gün sonra felan yaptım ama çıkmadı bekliyorum...bu arada 3,5 aylık evliyim...ilk defa bu ay korunmadık...

bilemiyorum cnm yaaa kimisinin adet günü bile test yapsa gebelik varsa çıkıyo.
ben ümitli deilim gebelik yok diyorum kendime artık.
bugün kan vermeyi düşünüyodum ama pazara kaldı.

inşallah vardır canım seninde Rabbim aratmasın kimseye...kimsenin aynı olmuyo evet idrarda negatif çıkan ama hamile olan çok kişi duyduk...hayırlısı olsun inşallah...

inşallah vardır canım seninde Rabbim aratmasın kimseye...kimsenin aynı olmuyo evet idrarda negatif çıkan ama hamile olan çok kişi duyduk...hayırlısı olsun inşallah...
amin cnmm inşallah send ehamilesindir erken olduğundanda çıkmayabiliyomuş. nasip artık.

haklısın ama işte çok isteyince sakin hemn kalıcakmışım gibi geliyo...nasip herşeyin bi vakti vardır bununda belki bi zamnı vardır ama belirtiler olunca insan seviniyo...bide benim kist vardı basit bi kist ufak dedi doktor bu engel değilidr demi hamile olmaya...?

ufaklar engel olmuyoda büyürse kötü.
adetlerin düzenlimiydi peki. kistt düzensizleştiriyomu

işim çıktı cnm patron geldi öptüm hakkında hayırlısı olsun neticelenince bana özel mesaj atarmısın merak ederim seni. öptüm

tamam canım atarım tabi bende öpt görüşürüz...

slm kızzlar yazılarınızı okuyordum.
biliyormusunuz çocuklarım anne bugün kahvaltı bizden dediler onları bekliyorum bende pc başında sizlere bakıyodum.
ama çıkarım şimdi ara ara onlara çaktırmadan kontrol ediyorum.ayyy cnlarım benim yaa.
bu arada günayyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııın dememiştimde.günaydınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canım..ooooo maşaallah yaa her anneye nasib etsin böyle çocukları rabbim :))))

günaydın canım ne güzel valla şanslısın çocuklar annelerini yormuyolar...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese....nasılsınız kızlar?ben çok iyiyim çok güsel bir ruya gördüm hala etkisindeyim...inşaalah ruyam gerçek olur...dördüzlerim olmuştu yaaa bi tatlıydılarki...doğum sancısını annelik hislerini emzirmeyi hepsini tattım sanki ruyamda...ruyası böyle güzelse gerçeği nasıldır? GEL 2 KASIM GELLLLL....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…