Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kahvaltımı yaptım geldimmmmm.oh oh herkezler gelmiş reyyanım günaydın cnm amin canım rabbim sizlerede yaşatsın inş,didemimmm nasılsın cnm.hepiniz hoşgelmişsinizzz

feyza hayır olsun rüyan.insna çok görüyor böyle rüyaları hele hamileyken.inşaalah hayırlısıyla alırsın dördüzleriiiii heheee

fayzacım cnm maşallah 4üz heh çok güzel olur tabide nasıl büyürler büyütenide merak edrim doğrusu,inş rüyan gerçek olur cnm,bende hep 2zim olsun isterdim ama bizde hiçç 2iz yokki olmaz yani.hadi inş bakalım gününede bişi kalmamış senle aynı gündeyiz.

tamam tamam etmedük
nasılsın canım

iyiyim tatlımmm çok şükür çocuklarım kahvaltı hazırladı yaptık kalktık şimdi cuma msjları atıyorum herkeze evi toplicam varya heryer heryerde.
bu arada hayırlı cumalarınız olsun tatlım bugün bol dua edelim rabbime kabul olur inş.

hayırlı cumalar tatlım
bende iş yerinde sürünüyom oh ne güzel çocuklar şımartmış seni maşallah onlara
benim evde aldı başını gidiyo ama yüzüne bakan yok sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Selam kızlar ben geldim hayırlı cumalar.

Eee nasılsınız kızlar? Malum tatil dün öğleden sonra benim kocişde geldi eve bugünde tatil ama sabah ben uyuyamadım aynı saatte kalktım:) eşimde arkamdan geldi biliyorki gidip uyandırıcam hadi kalk acıktım diye:) yarın inşaallah bir aksilik çıkmazsa:) doktora gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…