Eee nasılsınız kızlar? Malum tatil dün öğleden sonra benim kocişde geldi eve bugünde tatil ama sabah ben uyuyamadım aynı saatte kalktım:) eşimde arkamdan geldi biliyorki gidip uyandırıcam hadi kalk acıktım diye:) yarın inşaallah bir aksilik çıkmazsa:) doktora gidicez.
hoşgeldin eflalcimm,kızlar göğüsümün altkısmı çooook ağrıyo ya çok nedenki sütyen takmayı bıraktım kaç gündür zaten sabahta belimin ağrısına uyandım.ufffff çok sızlıyolar çoook.
reyyznım midenmi bulanıyo.
bişey sorcam yaa,eşimin pantolonuna kalem mürekkebi akmış.çıkaramadım bi türlü,varmı fikriniz.
hem bulanıyor hem yanma var.hem gaz var.ufff raabbim şu cuma vakti hürmetine,şifamı sen ver Allahım yaa.çok zor oluyor.gerçi bu günlerde biraz azaldı eskiye nazaran ama...
ben yemeğe gidiyorum kızlar kaçmayın biyere gelirim birazdan
melisam kosla kullanmıyorum ama bi deneyeyim bari.
Hoşbuldum kızlar reyyan mürekkep lekesi zor canım benim eşim iki gömleğini mahvetti şu leke çıkarıcılar varya onlardan al bence ya da pahalı bişeyse kuru temizleme verin sakın çıkarmaya çalışma ben netten çok araştırdım yok yöntemi
Melisa hamile olmaysın canım benimde göğüslerim çok acıyordu
Didem perşembe doktorum nöbetçiymiş açmadı muayenehanesini yarına kaldı zaten eşim bu sefer beceremezse çekeceği var benden. Tatil olmamana üzüldüm tatil bize iyi oldu romantik dakikalar geçirdik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?