Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin eflalcimm,kızlar göğüsümün altkısmı çooook ağrıyo ya çok nedenki sütyen takmayı bıraktım kaç gündür zaten sabahta belimin ağrısına uyandım.ufffff çok sızlıyolar çoook.
reyyznım midenmi bulanıyo.

bişey sorcam yaa,eşimin pantolonuna kalem mürekkebi akmış.çıkaramadım bi türlü,varmı fikriniz.

ben çalışıyorum bana tatil değil
yarınamı kaldı doktor işi

hem bulanıyor hem yanma var.hem gaz var.ufff raabbim şu cuma vakti hürmetine,şifamı sen ver Allahım yaa.çok zor oluyor.gerçi bu günlerde biraz azaldı eskiye nazaran ama...

kızlar selamlar,burda hamile olan çok bildiğim kadarıyla,allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin,hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen arkadaçlar da vardı,ya peki hiç mi bir belirtileri yoktu,benim beklenmeyen tarih 2 kasım ama göğüslerim bile acımıyo birileri cvp verirse çok sevinirim..

Son düzenleme:
hem bulanıyor hem yanma var.hem gaz var.ufff raabbim şu cuma vakti hürmetine,şifamı sen ver Allahım yaa.çok zor oluyor.gerçi bu günlerde biraz azaldı eskiye nazaran ama...

ben öyle olduğu dönmelerde gaviskon şurup vermişti dr onu kullanıyordum iyi geliyordu hem tadıda çok güzel.sana vermedimi dr böyle durumlar için.

benim beyaz koltuğuma bulaştı o mürekkep ve hiç bi şekilde çıkmadı sildikçe yayıldı hatta

Hoşbuldum kızlar reyyan mürekkep lekesi zor canım benim eşim iki gömleğini mahvetti şu leke çıkarıcılar varya onlardan al bence ya da pahalı bişeyse kuru temizleme verin sakın çıkarmaya çalışma ben netten çok araştırdım yok yöntemi

Melisa hamile olmaysın canım benimde göğüslerim çok acıyordu

Didem perşembe doktorum nöbetçiymiş açmadı muayenehanesini yarına kaldı zaten eşim bu sefer beceremezse çekeceği var benden. Tatil olmamana üzüldüm tatil bize iyi oldu romantik dakikalar geçirdik:))

Reyyan kosal domestos onlar israilinya bende almıyorum ama başka da yok maalesef.

Melisa kız ben sabah kalkar kalkmaz heryeri toplarım yatağımı hemen kapatırım bulaşık varsa yıkarım sanki bana kim gelicekse annem hep öyle derdi bir gelen olur kalkın işi bitirin diye alışkanlık:)

Kızlar ben namazımı kılayım sonra gelirim inşaallah.

hmmmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: romantik anlar haaa

eflalim bilmiyorum be tatlım,adet öncesi acırlardı tamamda e bukadarda deildi yani hemde 1haftadır acıyo..sen nasılsın cnm.

kızlar ay şimdi haberlerde dinliyorum artık doğumlar sancısısız oluyor diyor.hipnozla yani.süpe rbişey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…