Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Melisa kız ben sabah kalkar kalkmaz heryeri toplarım yatağımı hemen kapatırım bulaşık varsa yıkarım sanki bana kim gelicekse annem hep öyle derdi bir gelen olur kalkın işi bitirin diye alışkanlık:)

ayynen öyle cnm benim ama malum çocuklar evde olduğu için 2si birden topladığın toplu yerde kalıyomu sanki bende engel olmuyorum onlara oyunları bitsin öyle topluyorum ahhh ah benim bu saate yemeğim bile hazır oluyor cnm hafta içi.
sende çocuk olsun göürürüm tatlım seni.

5 seansta doğumu zevkli hale getirebiliriz diyor.hatta bir hastam dedi ki diyor dr.:
''dr hanım çok güzel ibşeymiş ben birdaha doğurmak istiyorum''
ne güzel bir şey yaa...demekki herşey beyinde bitiyor.artık doğumda sancı çığlığı yerine tatlı tebessümler düşününsene bi...

kızlar ay şimdi haberlerde dinliyorum artık doğumlar sancısısız oluyor diyor.hipnozla yani.süpe rbişey yaaa

hımm hipnozu duymadımda cnm normal doğumların belden iğne olupta sancısız olucağını biliyorum ve de artık kolayca sezeryan olunmicağınıda.
ama ben malesefki sezeryanlıyım.

onu bilmem bende çeken bilir be tatlım adı üstünde doğum yani bu ne kadar zevkli olabilir.
boşwer sen allah senin en büyük yardımcın başkası deil.

reyyanım hadi namazları kılıp gelelim tatlım..üfff belim çok ağrıyo yaa.napsam acaba.

seninde mi var belsıkıntın.sorma hamişlikte öyle bi oldum ki bazen tutuluyorum ve hiççç kıpırdayamıyorum.
evet canım hadi kıklıp gelelim.mideme de belimizede iyi gelsin inşaallah buluşma.

canım yeniymiş bu.çok mantıklı geldi yaa.ne güzel bişey

onu bilmem bende çeken bilir be tatlım adı üstünde doğum yani bu ne kadar zevkli olabilir.
boşwer sen allah senin en büyük yardımcın başkası deil.

canım orası mutlaka öyle ama bu yöntem şunu anlatıyor bize.yaşadığın her anın kötü yönlerini görürsen send ekötü olursun güzel yanlarını görürsen sende iyi olursun.hayatta bu hep byledir.ama tabi doğum biraz farklı bi olay.nese rabbim yardımcımız olsun. sezeryan hiç isteğim değildir doğrusu.rabbim sanada bizede yardım eder inşaallah fetih sureleri falan çok okuruz

Merhaba Didemciğim.. Dün doktora kontrole gittim.. Herşey güzel gidiyor dedi.. Bir ay eşinle birlikte olma.. 3 ayda çocuk yapmayın dedi... Eşimde korunmak istemiyor :)))

Merhaba Didemciğim.. Dün doktora kontrole gittim.. Herşey güzel gidiyor dedi.. Bir ay eşinle birlikte olma.. 3 ayda çocuk yapmayın dedi... Eşimde korunmak istemiyor :)))

merhaba canım
ama başka çaresi yok korunacak sağlıksız gebelik olacağına 3 ay sıksın dişini sen sakın hap filan kullanma ama

arkadaşlar kürtajdan sonra temmuzda korunmayı bıraktım daha tık yok doktora gitsemmi acaba???İlaç vericekti..

arkadaşlar kürtajdan sonra temmuzda korunmayı bıraktım daha tık yok doktora gitsemmi acaba???İlaç vericekti..

cnm kürtajdan sonra adet düzenin çok bozuluyo bence bi dr görün derim ben,çünkü bende geçen sene kürtaj oldum ve düzenli olan adet döngümün dengesi bouldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…