canım bugün temizlik yaptım şükür ..yemek bulaşık banyo burdayım şimdi..sen naptın oğluşun nasıl oldu.
oğluşum bugün birazdaha iyi teyzesi çok saol,limonlu bitki çayları filan vermeye çalışıyorum ama iştahı kesildi yawrumun hiç bişe yemiyo.
bende yemek koydum şimdide pişiyo cnm.bugün kasıklarım ve belim acayip ağrıyo arada karnımada vuruyo:sm_confused:
bademcik sorunu var mı?canım bebiş mi var yoksa ? hadi inşallah hayırlısı
yoğun bir sarı akıntım var işte bunu çözemedim???
sende olmuşmuydu yada olanı duymuşmuydun
canım bende olmadı ama olanı duydum..üşütmediysen eğer hamiş olabilirsin canım ..ne zaman test yapacaksın
bilmiyorum kesin olarak ama pazartesi okul dönüşü alıp salı sabahı yaparım belki.adet olmazsam o güne kadar,şimdi yine baktım sapsarı olmuş iç çamaşırım ebrucum yaaa allah halla.ilk defa oluyor böyle.sanki adet oldum zannediyorum.
canım iltihap falan yoktur dimi ? sen adet gününde yap testi ..diğer gebeliklerini hatırlıyor musun neler yaşamıştın?
bende geldim
hala işyerindeyim ya çıkamadım
bende geldim
hala işyerindeyim ya çıkamadım
hoşgeldin canım bu ne yoğunluk kuzum yaaaa
aşk olsun yani didemimmm nerelerdesin ay bugünden beri beni terk ettiğini düşünmeye başlamıştım.:sm_confused:
ebrucum iltihap yok tatlım yani bildiğim kadarıyla bu son 1haftada ordaya çıktı çünkü ve şuan sütyen takmıyorum o derce acıyolar yani.
aman napiym ya hakkımda hayırlısını istiyorum hep allahımdan,ama yorumlarınızda beni çok aydınlatıp rahatlatıyo o yüzden bu kadar yazıyorum cnm.....
sen hiç belirti yaşamamıştın dimi cnm.
hoşbuldum tatlım sorma ya sinir bastı akşam 2 doğum gününe gitmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum
kızlarrrrrr gittiniz galiba nesee bende çıkıyim bari iyi akşamlar sizlereeee öptüm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?