Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım bana müsade çamaşır katlayacağım yine gelirim burda olursan görüşürüz ..öptümmm

melisa sorma yaa,sabah konuşurken ne tgitsin.bidaha gelmesin akşama kadar.
yağmurlar psikolojisini bozdu galiba modemin :))
akşam baktığıma da kimse grünmüyordu,ondan çıktım snei görmedim yani görsem dururdum konuşurdum

hoşgeldin cnm naber bende topikte geziniyordum çıkarım birazdan eşim gelicek.

Merhaba hanımlar, 28 eylül adetimin ilk günüydü ve sanıyorum 17 ekim yumurtlama günümdü. ekim ayında henüz adet olmadım. 26 ekimde idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. acaba hamile isem, hangi zaman idrar testi doğru yanıtı verir bana? kan testi yaptırsam doğru olarak sonuçlanır mı yarın ya da diğer gün?

karnımda sürekli 5-6 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var. her defasında adet oldum sanıp wc ye gidiyorum ancak adet değil, beyaz akıntım var. göğüslerim çok aşırı değil ama acıyor. renginde koyulaşma oldu mu çok fark etmiyorum. başka da çok dikkat çekici bir şey yok. biraz da sinirli alıngan ve herbişeye ağlayabilecek duruma gelebiliyorum. ama alınganlığım hiç yoktu :)) eheheh hayırlısı olsun bakalım.

günaydın breeee naber cnm varmı gelişmeee regli oldunmu. benim bulantım varya sabah bişi yiyemedim midem çok kötü. üşüttüm herhalde

lütfen yardımcı olun ben bu sabah dayanamadım test yaptım yine pazartesi doktora gidicem ama günüm 5 gün geçti gece uyuyamadım sabah kaktım yaptım ve çok silik bi çizgi vardı çok silik ama ben gördüm eşimde gördü acaba hamilemiyimdir...?

günaydın canım yaptım test çok silik canım ya sence nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…