lütfen yardımcı olun ben bu sabah dayanamadım test yaptım yine pazartesi doktora gidicem ama günüm 5 gün geçti gece uyuyamadım sabah kaktım yaptım ve çok silik bi çizgi vardı çok silik ama ben gördüm eşimde gördü acaba hamilemiyimdir...?
evet canım 25 inde olmam gerekiyodu olmadım 26 ve 28 yaptım hiç belli olmuyodu...ama bu sabah yaptım çok silik canım yaa inş öledir..
sende hemen yap bence şikayetlerinde varsa...çok ümitlendim ya bide benim yoksa...
inşllah hamilesindir canım sende...çok geçmiş bide senin
günaydınn kızlar nasılsınız?
berre sen hamilesin cnm daha ne bekliyosun silik çizgiyi görmüşsün işte.
kesinleşsin diyede kan testide yaptırabilirsin.
gül abla ama çatlattın beni yahu hadi sende yapta şu testi biran önce öğrenelim artık,sende rahatla bende.
zaten benimde gnüm yarın öbürgün son.
acayip bel ve kasık ağrılarım var,sarı akıntım,göğüsler şiş acıyo,bugünde baş ağrım başladı,napcaz bilmem adet olucam sanırım.
Melisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İNŞALLAH canım zaten kan testi yaptırıcam ama pazartesi günü randevum vardı zaten o gün için...ama ne bileyim çok silik ya o yüzden sevinemiyorum bile ...
30 günde bir olurdum son adetim biraz düzensiz oldu 16 gün sürdü ve durmuyodu doktora gittim çok küçük kist var dedi basit kist dedi...adetimi durdurmak içinde bir iğne verdi hamilelerin kullandığı yani doğumda kanamları durdurmak için kullanılıyomuş iğne içinde 3 tane vardı vuruldum 1 ayı geçti normalde adetim başladığı günden itibaren 1 ay sonra olurum ama hala olmadım...o iğne yi kullandığımı görenleer sen bu ay kalırsın hamile dedi..şimdi ne yapıcam ne düşünücem bilmiyorum hamilemiyim sizce çok silik ama bakılınca görülüyo eşimde fark etti...
Slm nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?