Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet var bi tane canım inşallah hamileyim inş...:çok üzgünüm:

bak ne dicem testinin fotosunu çekip koy yorum yapsın arkadaşlar madem hala hamileliğine inanamıyosun.

ii olurdu aslında ama evde netim yok pc bozuk işteyim şuan birazdan çıkıcam keşke fırsatım olsaydı çok ii olurdu ama bi tane daha yapayım bakayım o nasıl olcak misafirliğe gidiyom bugün işten çıkınca orda yazarım size fırsat bulursam dua edin bana...:gitme:

e ne güzel işte ordanda atabilirsin fotoyu,hakkında hayırlısı cnm ma aüzme kendini sen hamilesinnnn.

ayol nerde bugün bu kızlar anlamadım vallahi
esraaaa
didemmmm ne o ayol selam verip kaçıyosunuzzzz.
bak bende yaparım öyle amaaaaa

Selam kızlar ben geldim sonunda doktora gidiyorum öğleden sonra çok heyecanlıyım herşey yolundadır inşaallah.

cnm hadi bakalım gör kuzucuğunuda gel inş iyidir ve hayırlı haberlerle gelirsin,heyecan yapma sakin ol tmmmı,gelincede bizleri haberdar ettt.

Haber veririm canım ay bugünde gidemesem çıldıracaktım düşün yani 20 gündür falan uğraşıyoruz,eşime dün dedim eğer yarın gidemezsem çekeceğin var elimden:)) 3:15 de daha erken olmadı maalesef ay ne çıkacak acaba nasıleyvahedigeldismile

ANLADIM CNM,AYOL NE ÇIKABİLİR BE TATLIM SAĞLIKLI bebişini görüp glicen işte test filan isterler şimdi senden uğraş dur bakalım,nese cnm bebişin sağlıklı olsun yeter inş,slm söle bizden:roflol:

Kızlar ağrı var diye üzülmeyin ben adet ağrısını çekmiştim aynen hatta birbuçuk ay sürdü benimki öğrendikten sonra bile hiç farkı yoktu adet sancımdan hatta emindim hamile olmadığıma lekelenme olunca şüphelenmiştim

kız esra ne kayboldun kız hemen heh,adet ağrıların başladı dimi,bilmiyorumkismilebenimde cnm şimdi olucak gibiyim,SEN?

Aynen canım kaç gündür ha şimdi oldum derken yok özelliklede akşamları çok ağrım oluyor ve özellikle sağ kaşığım otururken filan çok ağrıyor

Inşallah bu sefer için rahatlar bebeğini görüşürün eflalcim

İnşaallah canım ya olmasını beklemek ayrı dert olduktan sonar acabae iyimi diye düşünmek daha ayrı ya bişey olduysa düşüncesi çıkmıyor insanın aklından.İnşaallah sende tadıcaksın o zaman anlarsın

eflalcim bilemiyorum cnm ya hakkımızda hayırlısı artık,esracım hadi bakalım inş peş peşe veririz güzel haberleri,testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun cnm.

ANLADIM CNM,AYOL NE ÇIKABİLİR BE TATLIM SAĞLIKLI bebişini görüp glicen işte test filan isterler şimdi senden uğraş dur bakalım,nese cnm bebişin sağlıklı olsun yeter inş,slm söle bizden:roflol:

Söylerim teyzesi el salla oğlum derim:)))

Esra dikkatimi çekti sen kasığı hep kaşık diye yazıyorsun özel bir sebebi mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…