evet var bi tane canım inşallah hamileyim inş...:çok üzgünüm:
bak ne dicem testinin fotosunu çekip koy yorum yapsın arkadaşlar madem hala hamileliğine inanamıyosun.
ii olurdu aslında ama evde netim yok pc bozuk işteyim şuan birazdan çıkıcam keşke fırsatım olsaydı çok ii olurdu ama bi tane daha yapayım bakayım o nasıl olcak misafirliğe gidiyom bugün işten çıkınca orda yazarım size fırsat bulursam dua edin bana...:gitme:
Selam kızlar ben geldim sonunda doktora gidiyorum öğleden sonra çok heyecanlıyım herşey yolundadır inşaallah.
hoşgeldiiin cnm,hadi az kaldı bakalım gününe acı varmı acı:roflol:
şaka bi yana az kaldı esracım günün geldi ve çattı bile vardır artık dimi belirtilerin.
adet ağrısıda yani.
Olmami canım 4 gündür filan çok ağrım var
cnm hadi bakalım gör kuzucuğunuda gel inş iyidir ve hayırlı haberlerle gelirsin,heyecan yapma sakin ol tmmmı,gelincede bizleri haberdar ettt.
Haber veririm canım ay bugünde gidemesem çıldıracaktım düşün yani 20 gündür falan uğraşıyoruz,eşime dün dedim eğer yarın gidemezsem çekeceğin var elimden:)) 3:15 de daha erken olmadı maalesef ay ne çıkacak acaba nasıleyvahedigeldismile
kız esra ne kayboldun kız hemen heh,adet ağrıların başladı dimi,bilmiyorumkismilebenimde cnm şimdi olucak gibiyim,SEN?
Inşallah bu sefer için rahatlar bebeğini görüşürün eflalcim
ANLADIM CNM,AYOL NE ÇIKABİLİR BE TATLIM SAĞLIKLI bebişini görüp glicen işte test filan isterler şimdi senden uğraş dur bakalım,nese cnm bebişin sağlıklı olsun yeter inş,slm söle bizden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?