Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım bana yok gibi geliyor ama sizler böyle dedikçe acaba bebek varda ondan mi içim rahat ve pek değişik durumlar dayım ne bilim varmı yok mu pek heyecanım bile yok

Esra dikkatimi çekti sen kasığı hep kaşık diye yazıyorsun özel bir sebebi mi var?

Kız ben nete telden giriyorum ya tahminde yazıyorum odan pek incelemeden yazıyorum eee anlayın siz
Melisacim ben günüm geçmeden test yapmıcam çünki evde yapılan testlere pek güvenim yok salıya kadar olmazsan çarşamba yapabilirim

Didem sonunda gidiyorum:)))))

Tamam esracım pardon yani ne bileyim özel bir nedeni varmış gerçekten:))

gidip gelmeden gideceğine inanmam yılan hikayesi oldu kızzz ne zaman gidicen saat kaçta

Ay öyle deme kız yoksa kocişi mahvedicem 3:15 de daha erken olmadı olsun bunada şükür sekretre çikolata yiyip gelsin demiş:))

SLM KIZLAR patron biyere gitti az bakim dedimm
naber ben regli olmadım daha yarın sabah testi tekrarlıycam kız kardeşimin ilk oğluda 8 gün sonra çıkmış testte hergün yapmış negatifmiş. içime bi umut geldi birden. midem iyi değil bikaç gündür ya reflüm azdııı hepde böyle zamanlarda bişilerim azıyo heheee.. ya taş düşürüyom ya reflü.. bakalım ne çıkıcak yarın artık kesin çıkar 9.cu gün oluyo.
p.tesi haber veririm size.

Esra şal örüyordumya onu firkete işinden yapıyorum çok güzel oluyor biraz tembelim uzadı ama olsun zevkliymiş.

Ay öyle deme kız yoksa kocişi mahvedicem 3:15 de daha erken olmadı olsun bunada şükür sekretre çikolata yiyip gelsin demiş:))

hadi hayırlısı benimde randevum 3 gün önceye alındı doktor şehir dışına çıkacakmış 9 kasım da gidecektim 6 kasım da gidicem bende kuzumu erkan görücem
gelir gelmez haber ver haaaa

Gül kız meraktan çatlıycam inşaallah hamilesindir tosunun olsun bitane:))

ya niye kan aldırmıyon sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haaa birde aşırı üşüyom benyaaaaaaaaaaaa akşamları sıtma tutuyo hava çok güzel ama çoook üşüyomm. grip mi olcamki. kız didem bulaştırdın bana orlardan gribi galiba

hadi hayırlısı benimde randevum 3 gün önceye alındı doktor şehir dışına çıkacakmış 9 kasım da gidecektim 6 kasım da gidicem bende kuzumu erkan görücem
gelir gelmez haber ver haaaa

Tamam canım inşaallah eşimden fırsat bulabilirsem bunu kutlayalım der belki:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…