Kızlar ağrı var diye üzülmeyin ben adet ağrısını çekmiştim aynen hatta birbuçuk ay sürdü benimki öğrendikten sonra bile hiç farkı yoktu adet sancımdan hatta emindim hamile olmadığıma lekelenme olunca şüphelenmiştim
Esra dikkatimi çekti sen kasığı hep kaşık diye yazıyorsun özel bir sebebi mi var?
:roflol::roflol:ayol benimde dikkatimi çekiyorda yzım hatasıdır diye dememiştim:roflol:
didemmm papucu yarım çık dışarıya oyniyaluuuum
Esra dikkatimi çekti sen kasığı hep kaşık diye yazıyorsun özel bir sebebi mi var?
Didem sonunda gidiyorum:)))))
Canım hep kaşık yazıyor sorucam sorucam araya kaynıyordu:)
gidip gelmeden gideceğine inanmam yılan hikayesi oldu kızzz ne zaman gidicen saat kaçta
Yazdım sebebini anladınız mi şimdi
Ay öyle deme kız yoksa kocişi mahvedicem 3:15 de daha erken olmadı olsun bunada şükür sekretre çikolata yiyip gelsin demiş:))
SLM KIZLAR patron biyere gitti az bakim dedimm
naber ben regli olmadım daha yarın sabah testi tekrarlıycam kız kardeşimin ilk oğluda 8 gün sonra çıkmış testte hergün yapmış negatifmiş. içime bi umut geldi birden. midem iyi değil bikaç gündür ya reflüm azdııı hepde böyle zamanlarda bişilerim azıyo heheee.. ya taş düşürüyom ya reflü.. bakalım ne çıkıcak yarın artık kesin çıkar 9.cu gün oluyo.
p.tesi haber veririm size.
hadi hayırlısı benimde randevum 3 gün önceye alındı doktor şehir dışına çıkacakmış 9 kasım da gidecektim 6 kasım da gidicem bende kuzumu erkan görücem
gelir gelmez haber ver haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?