Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

haaa birde aşırı üşüyom benyaaaaaaaaaaaa akşamları sıtma tutuyo hava çok güzel ama çoook üşüyomm. grip mi olcamki. kız didem bulaştırdın bana orlardan gribi galiba

aboooooooooo iftiraya bak teeeee burdan oraya grip bulaştırmışımmmm anammmmmmmmmmmmmmmm
tatlım bende çok üşüyom grip geçti ama şu ayaklarım hiç ısınmıyo ya

haaa birde aşırı üşüyom benyaaaaaaaaaaaa akşamları sıtma tutuyo hava çok güzel ama çoook üşüyomm. grip mi olcamki. kız didem bulaştırdın bana orlardan gribi galiba

Gül bende o yazın sıcağında akşamları üşüyordum:)) Bugün kontrole gidicem inşaallah cinsiyetinide öğreniriz gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlıklı olsun yavrum.

aminnnnnnnnn cnm inşallah

bidenemm idrar baktırim bi negatifse yarın gitcem kan vermeye önce idrar yapim dedim dün gidemedim geç çıktım yarına kaldı..

hımmmmm tamam o zaman inşallah idrarda çıkarda değerini öğrenmek için kanda baktırm ihtiyacı duyarsın

aboooooooooo iftiraya bak teeeee burdan oraya grip bulaştırmışımmmm anammmmmmmmmmmmmmmm
tatlım bende çok üşüyom grip geçti ama şu ayaklarım hiç ısınmıyo ya

Canım erkeğe hamile olanların ayakları ısınmaz benimkide hep soğuk hamile kaldığımdan beri. Benimki şimdi kız çıkarsa kendime çok gülerim ha:))))))

Gül bende o yazın sıcağında akşamları üşüyordum:)) Bugün kontrole gidicem inşaallah cinsiyetinide öğreniriz gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlıklı olsun yavrum.

ayyyyyyyyyyy valla belirtiler sıklaştıı amaaa korkuyom negatif görcem die....
dışarda güneş var donuyommm akşamları kat at giyiniyomm eşim diyo nie üşüyon çok güzel hava diyo..
cnmm inşallah cinsiyetini görürsün içine ne doğuyosa çıkıyo cnmm inan erkek ozaman bebişin.

didemimmm olsun şekerim senden gelen hastalık olsun sorun deil...

oyyyyyyy canımmmmmmmmmm sana hastalık gönderirmiyim hiç opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

burdayım kızz kolbastı çalıyo çocuklar oyun oynuyoz
haydeeee tey tey :roflol::teytey: hobaaaa:dance::dance::dance::teytey:

akannehir akannehir akannehir akannehir ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kurtlarınızmı kaynadı kızzzz

Gül inşaallah hamilesin öyle hissediyorum Rabbim yanıltmasın, ay ablamada tahminde bulunsana kız mı erkek mi ben tahmini yazmıyım:))) Gül ben birde hamile kalmadan çok önce rüyamda görmüştüm iki çocuğum vardı ilki erkekdi yeni yürüyormuş ikincide kızdı kucağımdaydı çok gerçekti ama sanki yaşadım gerçekten

kızzzlar hadi ben kaçar evimi toplatımda eşim bugün erken gelicek havada çok güzel belkim ikna edebülürsek karfoura götürürüz çocukları belkimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…