aminnnnnnnnn cnm inşallahGül kız meraktan çatlıycam inşaallah hamilesindir tosunun olsun bitane:))
ya niye kan aldırmıyon sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaa birde aşırı üşüyom benyaaaaaaaaaaaa akşamları sıtma tutuyo hava çok güzel ama çoook üşüyomm. grip mi olcamki. kız didem bulaştırdın bana orlardan gribi galiba
Tamam canım inşaallah eşimden fırsat bulabilirsem bunu kutlayalım der belki:)))))
haaa birde aşırı üşüyom benyaaaaaaaaaaaa akşamları sıtma tutuyo hava çok güzel ama çoook üşüyomm. grip mi olcamki. kız didem bulaştırdın bana orlardan gribi galiba
aminnnnnnnnn cnm inşallah
bidenemm idrar baktırim bi negatifse yarın gitcem kan vermeye önce idrar yapim dedim dün gidemedim geç çıktım yarına kaldı..
Gül bende o yazın sıcağında akşamları üşüyordum:)) Bugün kontrole gidicem inşaallah cinsiyetinide öğreniriz gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlıklı olsun yavrum.
aboooooooooo iftiraya bak teeeee burdan oraya grip bulaştırmışımmmm anammmmmmmmmmmmmmmm
tatlım bende çok üşüyom grip geçti ama şu ayaklarım hiç ısınmıyo ya
Gül bende o yazın sıcağında akşamları üşüyordum:)) Bugün kontrole gidicem inşaallah cinsiyetinide öğreniriz gerçi ben erkek diyorum hayırlısı sağlıklı olsun yavrum.
bence kızzzz içime öle doğdu
Canım erkeğe hamile olanların ayakları ısınmaz benimkide hep soğuk hamile kaldığımdan beri. Benimki şimdi kız çıkarsa kendime çok gülerim ha:))))))
ayyyyyyyyyyy valla belirtiler sıklaştıı amaaa korkuyom negatif görcem die....
dışarda güneş var donuyommm akşamları kat at giyiniyomm eşim diyo nie üşüyon çok güzel hava diyo..
cnmm inşallah cinsiyetini görürsün içine ne doğuyosa çıkıyo cnmm inan erkek ozaman bebişin.
didemimmm olsun şekerim senden gelen hastalık olsun sorun deil...
melissss ben geliyom sen yoksun nerdesin kızzzz
Sağlıklı olsunda ben kızıda seviyorum erkeğide sağlığı nasıl diye çok merak ediyorum.
burdayım kızz kolbastı çalıyo çocuklar oyun oynuyoz
haydeeee tey tey :roflol::teytey: hobaaaa:dance::dance::dance::teytey:
ayyyyyyyyyyy valla belirtiler sıklaştıı amaaa korkuyom negatif görcem die....
dışarda güneş var donuyommm akşamları kat at giyiniyomm eşim diyo nie üşüyon çok güzel hava diyo..
cnmm inşallah cinsiyetini görürsün içine ne doğuyosa çıkıyo cnmm inan erkek ozaman bebişin.
didemimmm olsun şekerim senden gelen hastalık olsun sorun deil...
kızzzlar hadi ben kaçar evimi toplatımda eşim bugün erken gelicek havada çok güzel belkim ikna edebülürsek karfoura götürürüz çocukları belkimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?