Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

heee gelsene seninde birikmiştirkaydirigubbakcemile:dance::dance:

ben geliym ama sen gideyon nere geliym ben napıym ben nasıl ediym ben nerelere sığıym ben nerelere kaçıym ben başımı hangi taşlara vuruym ben vıy vıy vıy delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

eflalimm erkekmi ablanın cnm. rüyanda görmüşsün erkek çocuğu işde.

Canım ablamınki 6 aylık doktor kesin değil ama kız demiş göstermamiş pek ama ben hep erkek diyorum annemde diyor kız gibi durmuyor diye ilki kızdı hiç ilkine benzemiyor güzelleşti karnı sipsivri falan hiç kız gibi gelmiyor bana,kızda karnı çok yayvandı kocamandı birde bu çok hareketli hayırlısı daha merak edip sormuyorda aman napıyım diyor deli

e ama yawrucum sabah beri burda didemm didemm deyiveriyodumya gari galmedin cicim SEN GELMEZ OLDUN SEN GELMEZ OLDUN ahanda şarkı patlattım sana...
hadi bi bodrumda çalayım bari:dance::dance:

gözlerim yolda beklerim hala sen gelmez sen gelmeezzz sen gelmeeeeeeeeeezzzzz olduuunnnn

abowww tamam sakin oluverin gari tamam :roflol::roflol::sm_cool:

vay vay vay benimde isteksizliğim gitmişti ama o koca olacak vatandaşa çok kızgınım tekrar kaçtı isteğim kötükedihüso

Niye kızdırdı kı benim adam iyice sapıttı:))) bu nasıl iş ya böyle olur mu deyip duruyordu ya dedim çocuk doğunca artık sarılmaya vaktimiz olmayacak sen birde ikinci diyorsun dedim iyice gözünü korkuttum:))

valla ya bende sorun var ya onda tahammül edemiyon ne yapsa batıyo mümkünse uzak dursun benden

Çılgın melis didem iklilisi:)) kılar biz görümcemle türkü söylerdik arada grubumuzun adı vardı gel-gör grubu yani gelin görümce:)) yanlış anlamayın evde söylerdik:))

valla ya bende sorun var ya onda tahammül edemiyon ne yapsa batıyo mümkünse uzak dursun benden

Canım sinirlendiğim vakit bende yaklaştırmıyorum iyi olduğunda bende ödüllendiriyorum ki hep öyle olsun:))

Bende çıkıyorum işlerimi yapıyım hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…