akannehir akannehir akannehir akannehir ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kurtlarınızmı kaynadı kızzzz
ben bilmem gece filan gir 2 saniye yaz şuraya ya ne şekilde kutlayacanız küüüüü
Anlasana şekerim artık isteksizlik gitti benden yorgunluktakaydirigubbakcemile3
kaç kaç ben geldim ya sen kaç küstüm işte alsanaalsanasmile
heee gelsene seninde birikmiştirkaydirigubbakcemile:dance::dance:
eflalimm erkekmi ablanın cnm. rüyanda görmüşsün erkek çocuğu işde.
e ama yawrucum sabah beri burda didemm didemm deyiveriyodumya gari galmedin cicim SEN GELMEZ OLDUN SEN GELMEZ OLDUN ahanda şarkı patlattım sana...
hadi bi bodrumda çalayım bari:dance::dance:
ben geliym ama sen gideyon nere geliym ben napıym ben nasıl ediym ben nerelere sığıym ben nerelere kaçıym ben başımı hangi taşlara vuruym ben vıy vıy vıy delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
abowww tamam sakin oluverin gari tamam :roflol::roflol::sm_cool:
vay vay vay benimde isteksizliğim gitmişti ama o koca olacak vatandaşa çok kızgınım tekrar kaçtı isteğim kötükedihüso
Niye kızdırdı kı benim adam iyice sapıttı:))) bu nasıl iş ya böyle olur mu deyip duruyordu ya dedim çocuk doğunca artık sarılmaya vaktimiz olmayacak sen birde ikinci diyorsun dedim iyice gözünü korkuttum:))
öpüldünüz kızzlar ahanda kolbastıya veda ediveriyom size esen kalın arkadaşlar.kaydirigubbakcemile3
valla ya bende sorun var ya onda tahammül edemiyon ne yapsa batıyo mümkünse uzak dursun benden
Çılgın melis didem iklilisi:)) kılar biz görümcemle türkü söylerdik arada grubumuzun adı vardı gel-gör grubu yani gelin görümce:)) yanlış anlamayın evde söylerdik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?