iyim meliscim sen nasılsın.. akşam olsada evime gitsem diyorum.
kızlaaaaaar bu akşam sevinçten oynadım biliyomusnuz yaa hemd edeli gibiiii...
annem babam ve eşim bana süpriz yaptılar.kaç gündür hayalini kurduğum meyveler i babamlar alıp eşimle anlaşıp kargo yapmışlar.bizimkiler kasaba gibi yerd eoturdukları içinde sürekli kargo gelmiyordu oraya.
aldıklarını biliyordum ama gönderemeyeceklerdi ve bayrama kalacaktı.son anad ababam öğrenmiş yurtiçi kargoyla göndermiş büyük bi koli yapmışlar.eşim akşam eve koliyle geldi.bende dalga geçiyom hayırdır bana kargomu var yoksa diye.o da eveeet dedi inanamadım. ama sevinçten göklere uçtummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen saldırdım meyvelere bi görseniz gülersnz halime.
bide not yazmış canım babacığım içine,duygulandım.
sizinle paylaşayım dedim
Kızlar doktordan geldim oğlum oluyor sağlıklı 109 gr mış boyunu söylemedi 3 hafta sonra 3lü test için gidicez inşaallah.
ayy cnm benim ya çok sevindim senin adına ne güzel işte bol bol ye organik meyvelerden,bebişe kan gitsin şifa olsun,kız birden fazlada yeme sonra çıkartırsın bakkk.
çok sağol tatlım,o kadar sevindim ki nasıl yiyorum yaa.sanada gönderiiim aç ağzını bakiiiiim..
valla canım psikolojık midir nedir bulantı falan şuan yok yaa
ya kızlar ben galiba grip oluyorum yaaaaaa,midem bulanıyo gibi kulaklarım kapalı sanki ateşimde var ölçtüm 36.7 çıktı.halimde yok sanki uyumak istiyommm vücudumda böyle acıyo sanki.üşüyorum.eyvah eyvahhh
hoşgellldin cnm nasılsın?ya bişe sorucam sen hep akşamları giriyosun gündüzleri piyasada yoksun hayırdır cnm.
ya kızlar ben galiba grip oluyorum yaaaaaa,midem bulanıyo gibi kulaklarım kapalı sanki ateşimde var ölçtüm 36.7 çıktı.halimde yok sanki uyumak istiyommm vücudumda böyle acıyo sanki.üşüyorum.eyvah eyvahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?