aman dur kız,evlerdn ırak olsun. bebiştir bebiiişşşş
ya gül ne oldu haberin varmı yaa. hala yapmadımı test
yelizim nasılsın canım
bende geldimmmmm..
reyyann kız ben bayılırım meyveye hepsine hemde bende istiyooommmmmm..afiyet şifa olsun .
melis geçmiş olsun canım bebiştir inş..
Iyiyim cnm saol sen nasılsın? Bebisin nasıl? Dikkat edin kendinize havalar fena..
Ebru hosgeldin..
ay öylemi dersin be cnm yaaa ne güzel konuşuyosun öyle ağzından meyve suları damlaya damlaya öyle kasığımda ağrıyo zati.gül ablada yarın sabah testi tekrarlıcakmış eğer ondada çıkmazsa akşama kan vericekmiş pazartesi haber veririm size dedi.
ayyy canım yaa bende öyleyim aynı.ya istediklerim burda olmuyor bilmiyor bile millet adını.
annemler de ne hoş bi süpriz yaptılar.inana bulantım falan gitti deli gibi yiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımmm gezdin ha bugün.. ben eyübe gidip geldim sonra yorgunluktan uyuyakalmışımkaydirigubbakcemile3
ay öylemi dersin be cnm yaaa ne güzel konuşuyosun öyle ağzından meyve suları damlaya damlaya öyle kasığımda ağrıyo zati.gül ablada yarın sabah testi tekrarlıcakmış eğer ondada çıkmazsa akşama kan vericekmiş pazartesi haber veririm size dedi.
ebrucum hoşgelmişin cnm.
kız bizim bütün sıkıntımız ailemizden uzak olmak eş yetmiyo wallaa..benimkilerde bi sürpriz yapsa bende de ne yogunluk kalır ne stres..psikolojik vakalarızz
Sabah erkende cıktık dolas dolas 5 te geldim. Acayip basım agrıdı ayaklarima karasular indi..Kızlar eminonunde havuzlu hanı biliyorsunuzdur dimi.
9 gunluk bayram tatili olacak o zaman insallah gorusurusunuz...
ben geçen eminönüne vapurlu geçmiştik çok güzl oluyo çocuklarda çok mutlu olmuşlardı sahilde balık ekmek yedirtmiştik çocuklara.
alışveriş mi yaptın neler aldın bakem ? ben burda bi yer bilmiyom canım eşim olmadan daha hiç çıkmadım hoş geleli 2 ay oldu henüz buraya..
yelizcim sağol canım çok çok iyiyim bu akşam çok şükür.sabah okulum vardı ve başım çok ağrıyorrdu taki bu zamana kadar.
ebrum kız bneimde hiç beklemediğim bir şey oldu zaten.hiç olmazdı normalde :)))
alışveriş mi yaptın neler aldın bakem ? ben burda bi yer bilmiyom canım eşim olmadan daha hiç çıkmadım hoş geleli 2 ay oldu henüz buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?