Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız bizde uzağız yaa.hele hamişken çok zor oluyor.nerde oturuyonuz siz

istanbuldayım canım aileler kayseride ..gitsek çok yorulacağımız kesin .ben daynırım gidelim diyorum eşim gerek yok dinlenelim evde dio napalım bebiş için katlanacağız

Havuzluhan diye bir yer var. Kocaman bir han sadece bebek malzemeleri satıyorlar. Aklınızda olsun.. Size de yakın canım..

tamam tamam canım bildim hep gidiyorum ama ne neresi pek bilmiyorum .evet canım bende gelecek ay gidip alacağım herşeyini kuzumun

Aman iyi olunda... Valla benimde basım cok agrıyordu biraz bekledim gecmedi... İlac felan ictim.. Sizin agrmasın ilacta icemezsiniz...

slm herkese siteyi uzun zamandır takip edip yeni üye olanlardanım benim de gebelik dönemi ile ilgili merak ettiğim konular var en son regl günüm 4 ekimdi ve on gündür göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var yaklaşık üç gündür de herşeye ağlar oldum akıntım da var ve bir iki gündür yaklaşık gün boyu süren hafif bulantım var acaba hamile olabilme ihtimalim var mı ve test yapsam şimdiden çıkar mı bir de gebelikte akıntı nasıl oluyor bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden Allah isteyen hepimize bebek nasip etsin inş. sağlıklı sıhatli

istanbuldayım canım aileler kayseride ..gitsek çok yorulacağımız kesin .ben daynırım gidelim diyorum eşim gerek yok dinlenelim evde dio napalım bebiş için katlanacağız

Bebisinizi kucaginiza alin Allahın izni ile sık sık gidersiniz sonra... Simdi bebisiniz rahat etsin dinlensin....

Kan testinde muhakka cikarr.. İdrar icin belki erken olabilir...

hoşgeldin ..kaç günde bir adet oluyorsun bu önemli..belirtiler gebelik belirtilerine benziyor ama sen test için en erken adet gününü bekle

Ben dogma buyume buraliyim gezeriz beraber :) Benim de bilmedigim bir suru yer vardır halen..

yaa ne güzel sen gezdirirsin oh oh.eşime diyorum bırak beni yalnız çıkmak istiyorum izin vermiyo tansiyonum düşüyo diye ..başkasıyla çıkıncada öğrenemiyosun ki

öncelikle cevaplarınız için teşk. ederim ben 30 31 günde bir regl oluyorum bir de gebelikte beyaz akıntı nasıl oluyor tarif edebilir misiniz damla damla mı parçalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…