kız bizde uzağız yaa.hele hamişken çok zor oluyor.nerde oturuyonuz siz
bayramda gitmeyeceğiz canım artık doğuma annemle kayınvalide gelecek sonra babalarda gelir .ancak öyle görürüm amannn olsun ben alışkınım 7.yıl gurbette
Havuzluhan diye bir yer var. Kocaman bir han sadece bebek malzemeleri satıyorlar. Aklınızda olsun.. Size de yakın canım..
yelizcim sağol canım çok çok iyiyim bu akşam çok şükür.sabah okulum vardı ve başım çok ağrıyorrdu taki bu zamana kadar.
ebrum kız bneimde hiç beklemediğim bir şey oldu zaten.hiç olmazdı normalde :)))
yaaaa bend eistanbula gitmk istiyoooom.benide gezdirin oralarda yaa.istanbul benim ikinci aşkım
bağırsaklar bozuk zaten :))))
istanbuldayım canım aileler kayseride ..gitsek çok yorulacağımız kesin .ben daynırım gidelim diyorum eşim gerek yok dinlenelim evde dio napalım bebiş için katlanacağız
slm herkese siteyi uzun zamandır takip edip yeni üye olanlardanım benim de gebelik dönemi ile ilgili merak ettiğim konular var en son regl günüm 4 ekimdi ve on gündür göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var yaklaşık üç gündür de herşeye ağlar oldum akıntım da var ve bir iki gündür yaklaşık gün boyu süren hafif bulantım var acaba hamile olabilme ihtimalim var mı ve test yapsam şimdiden çıkar mı bir de gebelikte akıntı nasıl oluyor bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden Allah isteyen hepimize bebek nasip etsin inş. sağlıklı sıhatli
slm herkese siteyi uzun zamandır takip edip yeni üye olanlardanım benim de gebelik dönemi ile ilgili merak ettiğim konular var en son regl günüm 4 ekimdi ve on gündür göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var yaklaşık üç gündür de herşeye ağlar oldum akıntım da var ve bir iki gündür yaklaşık gün boyu süren hafif bulantım var acaba hamile olabilme ihtimalim var mı ve test yapsam şimdiden çıkar mı bir de gebelikte akıntı nasıl oluyor bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden Allah isteyen hepimize bebek nasip etsin inş. sağlıklı sıhatli
sen gelene kadar ben heryeri öğrenirim gezeriz beraber ne güzel olur dimiiii
Bebisinizi kucaginiza alin Allahın izni ile sık sık gidersiniz sonra... Simdi bebisiniz rahat etsin dinlensin....
Ben dogma buyume buraliyim gezeriz beraber :) Benim de bilmedigim bir suru yer vardır halen..
öncelikle cevaplarınız için teşk. ederim ben 30 31 günde bir regl oluyorum bir de gebelikte beyaz akıntı nasıl oluyor tarif edebilir misiniz damla damla mı parçalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?