Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım hoşgeldin..belirtilere çok takılmamamlısın adet belirtisine benzer ve psikolojık de oluyor.inşaallah hayırlı evlatları alırsın kucağına.
hamileyken de akıntı ço oluyor canım.amin amin
bozuk derken kabız mısın yoksa ..

Kız sevincten fazla yiyip bozma migdeyi sonra ...

kabız değil ishal gibiyim.ayy uff midem kötü oldu yaa,yemicem artık bıraktım.

yaa ne güzel sen gezdirirsin oh oh.eşime diyorum bırak beni yalnız çıkmak istiyorum izin vermiyo tansiyonum düşüyo diye ..başkasıyla çıkıncada öğrenemiyosun ki

Cok gezilecek yer var canım.. Insallah beraber gezeriz birgun...

Esinle birlikte son aylarinda dogru Eminonu ve havuzluhan yapin birgun. Aklın hayalin durur cok gusel seyler var bebekler icin.. Esinde yabancısımı İstanbul'un

nesecim hoşgeldin canımm....

ebrum yok kız midem hakkaten kötü oldu yaa..
kız hakkaten yaa ne güzel olur.beraber gezsekkkk

Esinle birlikte son aylarinda dogru Eminonu ve havuzluhan yapin birgun. Aklın hayalin durur cok gusel seyler var bebekler icin.. Esinde yabancısımı İstanbul'un
havuzluhan dediğin yer neresi biraz tarif eder misin?

yok canım eşim benden önce 5 yıl kaldı bekarken gezmediğim çok az yer kaldı .eşim sağolsun gezdirdi 2 aydır ..adalara gitmedim orayı merak ediyorum

havuzluhan dediğin yer neresi biraz tarif eder misin?

Kızlar google havuzluhan eminonu yazınca yorumları gorebilrisiniz.. En azından fikir verir. Benim tum hamile arkadaslarım akrabalarım o handan bebislerinin eksiklerini aldılar. Insallah brigun benimde bebisim olursa bende oraya gitcem. Eminonunde kahveci mehemtefendi vardir. Onu gecince yukarı dogru sokaklardan suzuluyorsun sagda kalıyor. Kime sorsanız gosterir.

teşekkürler canımm mutlakaa gidicem en yakın zamanda

kıpır kıpır mı?kız benim ki saatte 1 ya da 2 kez hareket ediyo .babasına çekmiş ağır vasıta..eyüpteyim tatlım ..sen üsküdardan vapura binsen burdasın hemen görüşürüz ..hatta alışverişleri beraber yapsak ne güzel olur

yok canım eşim benden önce 5 yıl kaldı bekarken gezmediğim çok az yer kaldı .eşim sağolsun gezdirdi 2 aydır ..adalara gitmedim orayı merak ediyorum

Ne guzel canim. Adalar cok guzel oluyor. Havalar daha da sogumadan gidin yada gidemezseniz seneye beebisinizle beraber yazin gidersiniz..

kıpır kıpır derken bazen tabii canım her zaman değilD
gerçekten süperrr olurr ama işte ben sabahçıyım sen öğlencisinn haftaiçi görüşmemiz zorr haftasonu da eşim evde oluyoo aslında çıkabilirim amaa bilmiyorum ki nasıl olur ne zaman görüşelim??

Ne guzel canim. Adalar cok guzel oluyor. Havalar daha da sogumadan gidin yada gidemezseniz seneye beebisinizle beraber yazin gidersiniz..

inşallah canım o sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil senin kaç gün kaldı beklenmeyen adet gününe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…