tatlım hoşgeldin..belirtilere çok takılmamamlısın adet belirtisine benzer ve psikolojık de oluyor.inşaallah hayırlı evlatları alırsın kucağına.slm herkese siteyi uzun zamandır takip edip yeni üye olanlardanım benim de gebelik dönemi ile ilgili merak ettiğim konular var en son regl günüm 4 ekimdi ve on gündür göğüslerimde şişlik ve hafif ağrı var yaklaşık üç gündür de herşeye ağlar oldum akıntım da var ve bir iki gündür yaklaşık gün boyu süren hafif bulantım var acaba hamile olabilme ihtimalim var mı ve test yapsam şimdiden çıkar mı bir de gebelikte akıntı nasıl oluyor bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden Allah isteyen hepimize bebek nasip etsin inş. sağlıklı sıhatli
bozuk derken kabız mısın yoksa ..
Kız sevincten fazla yiyip bozma migdeyi sonra ...
yaa ne güzel sen gezdirirsin oh oh.eşime diyorum bırak beni yalnız çıkmak istiyorum izin vermiyo tansiyonum düşüyo diye ..başkasıyla çıkıncada öğrenemiyosun ki
iyi akşamlar herkeseee.....
Ben de geldim nasılsınız bakalım kızlaaarr???
iyi akşamlar herkeseee.....
Ben de geldim nasılsınız bakalım kızlaaarr???
havuzluhan dediğin yer neresi biraz tarif eder misin?Cok gezilecek yer var canım.. Insallah beraber gezeriz birgun...
Esinle birlikte son aylarinda dogru Eminonu ve havuzluhan yapin birgun. Aklın hayalin durur cok gusel seyler var bebekler icin.. Esinde yabancısımı İstanbul'un
hoşbuldumm canımm dikkat et kendine doktor bana ishal yada kabız olmamaya çalış hamilelikte demişti,nesecim hoşgeldin canımm....
ebrum yok kız midem hakkaten kötü oldu yaa..
kız hakkaten yaa ne güzel olur.beraber gezsekkkk
Cok gezilecek yer var canım.. Insallah beraber gezeriz birgun...
Esinle birlikte son aylarinda dogru Eminonu ve havuzluhan yapin birgun. Aklın hayalin durur cok gusel seyler var bebekler icin.. Esinde yabancısımı İstanbul'un
hoşbuldukk canımm iyi çokşükürr kıpır kıpırrr :)))) evde dinleniyorum süper oldu bu tatilllhoşgeldin neşecim nasılsın bebiş nasıl
nesecim hoşgeldin canımm....
ebrum yok kız midem hakkaten kötü oldu yaa..
kız hakkaten yaa ne güzel olur.beraber gezsekkkk
havuzluhan dediğin yer neresi biraz tarif eder misin?
teşekkürler canımm mutlakaa gidicem en yakın zamandaKızlar google havuzluhan eminonu yazınca yorumları gorebilrisiniz.. En azından fikir verir. Benim tum hamile arkadaslarım akrabalarım o handan bebislerinin eksiklerini aldılar. Insallah brigun benimde bebisim olursa bende oraya gitcem. Eminonunde kahveci mehemtefendi vardir. Onu gecince yukarı dogru sokaklardan suzuluyorsun sagda kalıyor. Kime sorsanız gosterir.
hoşbuldukk canımm iyi çokşükürr kıpır kıpırrr :)))) evde dinleniyorum süper oldu bu tatilll
sen fatih deydin dimi? dün sultan sarnıç diye bi yere gittik arkadaşın düğününe biliyormusun orayı?
yok canım eşim benden önce 5 yıl kaldı bekarken gezmediğim çok az yer kaldı .eşim sağolsun gezdirdi 2 aydır ..adalara gitmedim orayı merak ediyorum
kıpır kıpır derken bazen tabii canım her zaman değilkıpır kıpır mı?kız benim ki saatte 1 ya da 2 kez hareket ediyo .babasına çekmiş ağır vasıta..eyüpteyim tatlım ..sen üsküdardan vapura binsen burdasın hemen görüşürüz ..hatta alışverişleri beraber yapsak ne güzel olur
Ne guzel canim. Adalar cok guzel oluyor. Havalar daha da sogumadan gidin yada gidemezseniz seneye beebisinizle beraber yazin gidersiniz..
teşekkürler canımm mutlakaa gidicem en yakın zamanda
aman rayyan dikkat bacımm .meyveleri merak ettim ya ne gelir ki başka şehirden ???
inşallah canım o sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil senin kaç gün kaldı beklenmeyen adet gününe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?