Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

doğru söylüyosun canım haftasonu benimkide evde bayramda gitmezsen sende memlekete haberleşelim.

doğru söylüyosun canım haftasonu benimkide evde bayramda gitmezsen sende memlekete haberleşelim.
bayramda gideceğiz canım doktor bişey demezse ama demez herhalde ilk 3 yımda bile gitmiştim şimdi daha rahat dönemler diye düşünüyorum, saan doktor mu izin vermedi?

ay canım yaa canın mı çekti söylemiyim yaa bilmiyorumkismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

yok yok için rahat olsun canım çekmedi meraktan sordum ben görünce canım bişiler çekiyo duyunca değil..sen ye kuşum bebişimize de sana da şifa olsun

Kızlar birde Kahveci mehmetefendinin sokaginda da bebek susleri var. Bebek odası suslemek icin kapi tulu felan ıvır zıvır hersey var.

bayramda gideceğiz canım doktor bişey demezse ama demez herhalde ilk 3 yımda bile gitmiştim şimdi daha rahat dönemler diye düşünüyorum, saan doktor mu izin vermedi?

evet doktor kocam izin vermiyokaydirigubbakcemile3ama doktordan rapor almak lazım uçakla gidiyorsan araba otobüs yasak bana .uçakta 7. aydan sonra yasak
senin memleket neresiydi

heeee eminönü muhabbetimi ay ben çok seviyorum oraları gezmeyi alış veriş pek yapmam çünkü yanımda eşim oluyo onsuzda gidemiyorum 2 çocukla malum,ay bişeye bakiym diyorum alıcaksan bak diyo tamam şunu alıyim diyorum pahalı gliyo pazarlık yaptırmıyo yahu alıcaksan al 3kuruşun hesabı için adamla lak lağamı giricen şimdi diyo,yani istediğim gibi tam gezemedim cnm oraları.camisi hariç.ve eşim assla kalabalıkta yürümeyi hiççç sevmiyo.

amannn vallahi eşimle 1haftadır ayrı yatıyorum şuanda bile hiçç aklıma gelmiyo hiç cnm istemiyo vallahi.ama eşim öyyyle gözümün içine bakıyo bende tv karşısında yatağımı açıp izliyerek uyuyorum vallahi.

Erkeklerle gezilmio hakikatten. Benim esimde hic sevmiyor.. Ben gidicem bakıcam begenmezsem baska yere bakıcam :) erkekler oylemi biri dukkana girip alıyorlar.. Cesit cok secemiyorsun ki :)

melis sana bişi sorcam geçen nette okudum .hamileyken eşine olan ilgin azalıyorsa bebek erkek artıyorsa kızmışş..sen hatırlıyormusun hangisinde eşine daha düşkündün?

melis sana bişi sorcam geçen nette okudum .hamileyken eşine olan ilgin azalıyorsa bebek erkek artıyorsa kızmışş..sen hatırlıyormusun hangisinde eşine daha düşkündün?

aaa öylemi bak hiç okumamıştım demekki benim belirtiler doğruymuş evet tatlım kızımda eşime çok düşkündüm söylemesi ayıp çok isterdim zevkli vakit geçirelim diye duygularımı daha yoğun yaşardım,oğlumdada acayip tiksinmiştim tam 4 ay birlikte olmayı bırakın yanında bile yatmamıştım,şimide öyleyim.ama şuanki sebebini bilmiyorummmmm

ayy ebrucumm senin kızın olacak ya senin arttı mı ilgin yoksa azaldı mı??? bende kendimi değerlendircem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…