kıpır kıpır derken bazen tabii canım her zaman değilD
gerçekten süperrr olurr ama işte ben sabahçıyım sen öğlencisinn haftaiçi görüşmemiz zorr haftasonu da eşim evde oluyoo aslında çıkabilirim amaa bilmiyorum ki nasıl olur ne zaman görüşelim??
bayramda gideceğiz canım doktor bişey demezse ama demez herhalde ilk 3 yımda bile gitmiştim şimdi daha rahat dönemler diye düşünüyorum, saan doktor mu izin vermedi?doğru söylüyosun canım haftasonu benimkide evde bayramda gitmezsen sende memlekete haberleşelim.
ay canım yaa canın mı çekti söylemiyim yaa bilmiyorumkismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
aman canım İstanbul çookk kalabalık, yorucu, stresli, pahalı, zor.....oh oh millette istanbul muhabbeti maşaallah bende istiyom yaaa canım çektiiii :)))
bayramda gideceğiz canım doktor bişey demezse ama demez herhalde ilk 3 yımda bile gitmiştim şimdi daha rahat dönemler diye düşünüyorum, saan doktor mu izin vermedi?
aman canım İstanbul çookk kalabalık, yorucu, stresli, pahalı, zor.....( hiç canın çekmesin bence boşşveerrr
oooooo süper hadi hayırlısı ..canım besmele çekmeyi unutma
çayımı içtim geldim kızlar ama çamaşırları toplayım katlamam lazım.siz neler yaptınız bkem.
afiyet olsun canım gel gel .istanbul ve bebek muhabbeti yapıyoruz..gezmeyi hayal ediyoruz hep birlikte sende gel
heeee eminönü muhabbetimi ay ben çok seviyorum oraları gezmeyi alış veriş pek yapmam çünkü yanımda eşim oluyo onsuzda gidemiyorum 2 çocukla malum,ay bişeye bakiym diyorum alıcaksan bak diyo tamam şunu alıyim diyorum pahalı gliyo pazarlık yaptırmıyo yahu alıcaksan al 3kuruşun hesabı için adamla lak lağamı giricen şimdi diyo,yani istediğim gibi tam gezemedim cnm oraları.camisi hariç.ve eşim assla kalabalıkta yürümeyi hiççç sevmiyo.
canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketimevet doktor kocam izin vermiyokaydirigubbakcemile3ama doktordan rapor almak lazım uçakla gidiyorsan araba otobüs yasak bana .uçakta 7. aydan sonra yasak
senin memleket neresiydi
melis sana bişi sorcam geçen nette okudum .hamileyken eşine olan ilgin azalıyorsa bebek erkek artıyorsa kızmışş..sen hatırlıyormusun hangisinde eşine daha düşkündün?
ayy ebrucumm senin kızın olacak ya senin arttı mı ilgin yoksa azaldı mı??? bende kendimi değerlendircem ona göremelis sana bişi sorcam geçen nette okudum .hamileyken eşine olan ilgin azalıyorsa bebek erkek artıyorsa kızmışş..sen hatırlıyormusun hangisinde eşine daha düşkündün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?