canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketim
ayy ebrucumm senin kızın olacak ya senin arttı mı ilgin yoksa azaldı mı??? bende kendimi değerlendircem ona göre
arttı şekerim çok tuhaf ama adama yeniden aşık oldum .tövbe tövbebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketim
gerçekten doğru mu acaba şöyle olursa kız böyle olursa erkek olması
aynen yaaa benimde çok artttııı utanıyorumm bazennarttı şekerim çok tuhaf ama adama yeniden aşık oldum .tövbe tövbebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
gerçekten doğru mu acaba şöyle olursa kız böyle olursa erkek olması
ayy ne güzel kız işte.aşkınızı tazelemiş olursunuz.
bizimkisinin tazaliği filan kalmadı be şekerim 11yılda.
net gitti yaa...püfff kızlar midem çok kötüüüü çıkarcam galiba yaa.canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketim
aaa öylemi bak hiç okumamıştım demekki benim belirtiler doğruymuş evet tatlım kızımda eşime çok düşkündüm söylemesi ayıp çok isterdim zevkli vakit geçirelim diye duygularımı daha yoğun yaşardım,oğlumdada acayip tiksinmiştim tam 4 ay birlikte olmayı bırakın yanında bile yatmamıştım,şimide öyleyim.ama şuanki sebebini bilmiyorummmmm
aynen yaaa benimde çok artttııı utanıyorumm bazennD hamileyim ya hormonlardan sanırım böyle oldum diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım sen akıntıdan bahsetmişsin evet benimde sarı yoğun akıntım var inş bebeğe delalettir.
aynenn aynennn sabahları 6da kalkmak zorunda olan benim ama hiç bişeyi gözüm görmüyoo inann çok fenayımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neşe sorma nerdeyse her gün istiyor insan demi.ama aslında erkek kadının peşinden koşar dolayısıyla kendime çok kızıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?