Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketim

ayy kızlar eşimde kurbanı ailesinin yanında geçirmek onlarla kurban kesmek istiyor bende bebk düşüncesiyle gitmek istemiyorum ama tabi bu bebek konusunu kesinleşmeden hiçç ona karşı bişey söylemedim henüz söylememde zaten,kendi arabamızla 7 saat sürüyor amasya.nolcak bilmiyorum.

arttı şekerim çok tuhaf ama adama yeniden aşık oldum .tövbe tövbebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aynen yaaa benimde çok artttııı utanıyorumm bazenn D hamileyim ya hormonlardan sanırım böyle oldum diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel kız işte.aşkınızı tazelemiş olursunuz.
bizimkisinin tazaliği filan kalmadı be şekerim 11yılda.

aynen senin dediğin gibi oluyormuş erkek bebekte tiksinme bile olabiliyormuş eşten..
bişi değil kızım babasına benzeyecek diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
dün bi baktım 24 saat aynı odada beraberiz dışarıda çıkmadık ..ayy adama bakmaktan kopyasını doğuracam galiba

canım kendi arabamızla gdicez 9 saat falan sürer konya-ereğli memleketim
net gitti yaa...püfff kızlar midem çok kötüüüü çıkarcam galiba yaa.
vayyy hemşerim benimmmm gonyalımmm

kız desene o zaman benimde kız geliyor :kedi: üff sinir oluyom yaa yasak koydum kendime de eşimede bu sefer sinir oldum kendime yaa:))

aynen yaaa benimde çok artttııı utanıyorumm bazenn D hamileyim ya hormonlardan sanırım böyle oldum diyorum kendi kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hormonlardan diyorum eşim yediğin ceviz fındık fıstıktandır diyokaydirigubbakcemile3

neşe sorma nerdeyse her gün istiyor insan demi.ama aslında erkek kadının peşinden koşar dolayısıyla kendime çok kızıyom

ya kızlaaar gelin bana yardım edin yaa çok iş var iki gündür bulaşıklar duruyor,bu gecede sermezsem çamaşırlar makinda kokacak :) daha sayayım mııııı :)))

neşe sorma nerdeyse her gün istiyor insan demi.ama aslında erkek kadının peşinden koşar dolayısıyla kendime çok kızıyom
aynenn aynennn sabahları 6da kalkmak zorunda olan benim ama hiç bişeyi gözüm görmüyoo inann çok fenayımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
utandım wallaa kızlaarr :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…