Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız melisa sen 11 yıla iki çocuk sığdırmışsin ben yapamam o kadar marifetli değilim sana maşallah

cnm vallahi iyikide yapmışım rabbim arattırmadı çok şükür,kızımlada aynı boydayız maşallah,herkezede tavsiye edebilirim.
cnm ben kaçar sizlee iyi geceler.dinlenmem lazım kendime iyi bakmam lazım ki evdekilerde benim elime bakıyolar,eee anneolmak hiiiç de kolay deil kızlar.
rabbim yardımcımız olsun.

Evet feyza aynı canım bir değişiklik yok bekliyorum ışte ne olsun sabah ağrı ile uyandım regl oldum sandım ama yok inşallah da olmam

Kızlar günaydın kocaaa 3 gün aranızda değildim maşallah çeneniz düşmüş:) Geçmişi okuyamıyorum varmı bir gelişme? Lucky hiç geldi mi kırmızılar gelmişmi ona? Gül ne alemde, Esra sende bekliyordun ne oldun? Didoş oğluşun nasıl yirim onu ben:) Ve diğer kızlar hepinizi özledim varmı gelişmeler?

Ben doktora gittim 23mm olmuş benim yumoş çatlatma vermedi kendiliğinden çatlar dedi pazar ve salı ilişki önerdi:) bizde hem cumartesi gecesi hemde pazar sabahı çalıştık:) Garanti olsun diye:)
Bakalım beklenmeyen gün 17 kasım İnşallah olmam:) Dün görümcemi aradım konuşurken cumartesi dr.a gittiniz ne dedi dedi bende psikolojikmiş dedim:) Eminim öyledir ama sen tahlillerini getir birde burda başka doktora gösterelim dedi bende eşime anlattım :) Oda ablamlara kalmamış o iş biz bakarız çaresine dedi şaşırdım seni üzmelerine izin vermem olursa olur olmazsa da ne yapalım dedi:) Ablamı arayıp söyliycem canını sıkmasınlar dedi şoooook oldum var gelişme:)

zeynepcim günaydın canım yaa ewet geçmişi bende okuyamadım
varmı bi gelişme acep
kız maşşallah senin adam bayağa iyi konuşmuş walla
amann nazar değmesin güzel bi gelişme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…