gunaydın canlar.cok sukur ıız.inşallah daha ii olur.bulantılar hafııflemeye baslıyor sanırım ınsallah kısa zamanda bıter.
zeynocum yumosların hayırlı olsun ınsallah tez zamnda hayırlı haberlerını alalım..
sende durumlar nasıl ebrarcım.Gülden haber varmı.kan testi nolmus..
kepeklim ay inş. bi an önce biter bulantıların benimde ara ara oluyor
ama eskisi gibi deil çok şükür
walla gül adet olacak gibi hissetmiş diye kan testi yaptırmamış ama hala adet olmadı :)))
Oda sırfff inat valla yaptır da kurtulalım hepimiz ama değilmi?
yok canım ya bu defa yaptırcaktı aslında ama adet olurum deyip yaptırmamış
bu haftada hiç yaptıramıcak patronu yok 1 hafta gül de dükkanı bırakıp çıkamazmış o yüzden bu haftada kaldı
kız ben diyom ya çocuk tekme atmaya başlayınca gül hamile olduğunu anlayacak :)))
kızlarr aslında gül test yaptı ama durum biraz karışık
gül gerisini sen anlat:))))
Oda sırfff inat valla yaptır da kurtulalım hepimiz ama değilmi?
ahaa Gülde geldii.nasılsın canım varmı gelişme .. :))
Güüüüüül çatladık burda varmı bir hareket?
Hahhaha olur valla:) Ben anlam veremezdim insan 2 aylık hamileliğini nasıl farkedemez diye demek böyleymiş:)
selam kızlar nabersiniz
çatladınızmı valla bende çatlıyom ama elden bişi gelmiyo adet yok ama bazen olcak gibi ağrım oluyo vazgeçiyom test yapmakdan.
c.tesi gece 3,5 da kaltım test yaptım tek çizgiyi görünce sinir oldum beklemeden yattım öğlen uyandım 2 gibi baktım teste....
tmm sölüyom
şimdiii c t diye yazılar varya
c nin başlangıcında yarınm pembe çizgi ve c yi geçiyon t ye doğru tam kırmızı çizgi
ama bakınca yerleri tam c ile t nin altında deil ama bakınca 2 çizgi biri yarım olsada görünüyo
akşam özele gittim kan almadılar sordum size anlattığım gibi gebelik var dediler. ama hala emin deilim
altım ıslak sanki adet olcam gibi ne dir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?