Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın kızlar gül yine çatlatıyorsun milleti

testi tekrarlıycam tabiki ama kanda baktıramam daha. bilmiyorumya umutlanmıyorum ben yinede. ucuz testlerden altım ilk yaptıklarım tek çizgi net ama bu aldığım pahalısıydı ve böyle çıktı bakınca 2 çizgi var görünüyo ama yerleri değişik hemşireyede sordum yerleri değişik dedim önemli değil dedi azda olsa 2 ci çigi birinci çizgi varsa gebelik vardır dedi

evet gulcum bencede test cok saglıklı degıl demekkı.ama ıhtımalı cok yuksek bence oglen arası bı test daha alıp yapsan daha dogru olur bence

Daha ne istiyorsub işte bir tane daha yap ki emin olalım:) Ayyyy yaşasın gene teyze olcaz sanırım:)

valla elimde dil yaa patron yok hastaneye gidemiyom dün gitmek için çıktım saatlerde araba bekledim özele gittim oda almadı
izin alamıyom napim. akşam gidemem çok uzak hastane na im cnm

aaa neden kan almadılar bende onu anlamadım?

evet gulcum bencede test cok saglıklı degıl demekkı.ama ıhtımalı cok yuksek bence oglen arası bı test daha alıp yapsan daha dogru olur bence

akşama eve giderken alıcam
daha erken alamam çevremde eczane yok
bura çok ters ya herşey var bi ezcane yok ben hala gebelik var demiyorum adet bekliyorum zaten. ama hayırlısı. aldığım testide götürcem yerine göstercem hem kalieli hem böyle
gerçi geçen eczacıya bozuk test nasıl olur die sorduydum oda hiç çizgi çıkmazsa bozuk demişti. bende var ama

valla elimde dil yaa patron yok hastaneye gidemiyom dün gitmek için çıktım saatlerde araba bekledim özele gittim oda almadı
izin alamıyom napim. akşam gidemem çok uzak hastane na im cnm

Anladım canım olmayınca olmuyor bazen çok istesekde yapamıyoruz istediğimizi ama bence hamilesin canım ilk başlarda çok umut vermek istemedim ama ikinci çizgi silikte olsa çıkmış ve ben hamile kalacağına inanıyorum zaten daha öncede kaldın hamdolsun bir sorununda kalmadı nenden olmasın hayırlı haberler verirsin inşaallah.

eflalcim hoşgeldin ayy gözün aydın tatlım yaa gördün demek bebişini
hadi hayırlı olsun oğluşun oluyormuş maşallah

Hamdolsun canım biraz hastayım sen nasılsın? Cumartesi gittik doktora oğlumuz oluyor teyzesi:)

Anaaam bi oğlan daha:) Yaşasın maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende iyiyim işte nasıl olsun dinlendim geldim:)

ben sana erkek demiştim demi bunuda tutturdum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zkolum akşam olduğu için kan almadılar sabah gel dediler işe geliyom gidemedim

Hıııım anladım canım ama sen ümidini kaybetme bence 1 test daha yap eğer oda öyle anormal çıkarsa doktora git çıkmazsa sendende bebiş geliyo demektir:)

günaydın...hastalandım...ben akşam arkadaşlar ve cumartesi akşamı çok kasıklarım ağrıyodu acile gittim orda kan testide yaptılar negatif çıktı çok üzüldüm....akşamda adet oldum

eflalcim hoşgeldin ayy gözün aydın tatlım yaa gördün demek bebişini
hadi hayırlı olsun oğluşun oluyormuş maşallah

Hoşbuldum canım şükür gördüm ay çıldıracaktım artık,doktorum iyi zaten özele gidince iyice ilgilendi ayrıntılı gösterdi herşeyini ay nededi ya elmacık kemikleri çok belirgin annesine benziycek yüz hatları çok hoşuma gitti:) şimdi eşim durup durup elmacık kemiklerimi öpüyor demek sana benziycek diye burnuda benzesin diyor:) cinsiyetine daha erken dedi önce sonra meğer göstermiş ne istiyorsunuz dedi bende istek değilde erkek diye tahmin ediyorum dedim erkek diye güldü testislerini gösterdi:) ama ultrason cihazı eski ya net göstermiyor.

günaydın kızzlar ben dün adet oldum yazmıştım görmemişsiniz.
artık bir dahaki aya kaldı yien.o çok yoğun akıntım var demiştimya demekki ondanmış adet olucakmışım.
iyi oldu ama birdahakine anlarım artık.
bu seferde kzım ve ben hastayız kızlar sabaha kadarda kızım için uyuyamamdım grip olmuşum bi tane aferin içtim nasılsa adetliyim diye,ama kasıklarım hala ağrıyo hassaslar,bişe sorucam ya gerçi bu ay dr gitmeyi düşünüyorum,3.çocuğada böyle geçen seneden beri korunmayıpta hamile kalmayan yakınlarınız varmı ay bana çok komik geliyo sanki ilk çocukmuş gibi şu kazayla bir gecede hamile kalanlarada hep şaşırmışımdır,bide kızlar eşim spora gidiyorya kas güçlendirici ve proteğin filan içiyo yurtdışından getirtiyo bide şuanda hapını kullanıyo acaba diyorum onlardanmı olmuyo spermlerinde bişemi oluştu bunlardan dolayı??

bende ayın 10 u gibi gideceğim dokttora ınsallah.belkı o zaman bızımkıde gozukur.ya eflal ben bayramda yola cıkabılırmıyız onuda sorucam ama sen hıc sordun mu gidecekmisiniz bır yere ..bişey dedi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…