ben sana erkek demiştim demi bunuda tutturdum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zkolum akşam olduğu için kan almadılar sabah gel dediler işe geliyom gidemedim
günaydın...hastalandım...ben akşam arkadaşlar ve cumartesi akşamı çok kasıklarım ağrıyodu acile gittim orda kan testide yaptılar negatif çıktı çok üzüldüm....akşamda adet oldum
Anaaam bi oğlan daha:) Yaşasın maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende iyiyim işte nasıl olsun dinlendim geldim:)
günaydın...hastalandım...ben akşam arkadaşlar ve cumartesi akşamı çok kasıklarım ağrıyodu acile gittim orda kan testide yaptılar negatif çıktı çok üzüldüm....akşamda adet oldum
günaydın kızzlar ben dün adet oldum yazmıştım görmemişsiniz.
artık bir dahaki aya kaldı yien.o çok yoğun akıntım var demiştimya demekki ondanmış adet olucakmışım.
iyi oldu ama birdahakine anlarım artık.
bu seferde kzım ve ben hastayız kızlar sabaha kadarda kızım için uyuyamamdım grip olmuşum bi tane aferin içtim nasılsa adetliyim diye,ama kasıklarım hala ağrıyo hassaslar,bişe sorucam ya gerçi bu ay dr gitmeyi düşünüyorum,3.çocuğada böyle geçen seneden beri korunmayıpta hamile kalmayan yakınlarınız varmı ay bana çok komik geliyo sanki ilk çocukmuş gibi şu kazayla bir gecede hamile kalanlarada hep şaşırmışımdır,bide kızlar eşim spora gidiyorya kas güçlendirici ve proteğin filan içiyo yurtdışından getirtiyo bide şuanda hapını kullanıyo acaba diyorum onlardanmı olmuyo spermlerinde bişemi oluştu bunlardan dolayı??
üzülme cnm yanlız deilsin bende sendenim aynı gün adet olmuşuz.bende dün oldum.
hayırlısı cnm kızım hasta bende gripim rabbime şükrediyorum bide ben öyle olmuş olsaydım herlde zor iyileşirdik,rabbim kimseye taşıyamiyacağı yük vermez,vardır bunda bir hayır deyip şükret cnm.zamanı gelmemiş daha.
günaydın kızzlar ben dün adet oldum yazmıştım görmemişsiniz.
artık bir dahaki aya kaldı yien.o çok yoğun akıntım var demiştimya demekki ondanmış adet olucakmışım.
iyi oldu ama birdahakine anlarım artık.
bu seferde kzım ve ben hastayız kızlar sabaha kadarda kızım için uyuyamamdım grip olmuşum bi tane aferin içtim nasılsa adetliyim diye,ama kasıklarım hala ağrıyo hassaslar,bişe sorucam ya gerçi bu ay dr gitmeyi düşünüyorum,3.çocuğada böyle geçen seneden beri korunmayıpta hamile kalmayan yakınlarınız varmı ay bana çok komik geliyo sanki ilk çocukmuş gibi şu kazayla bir gecede hamile kalanlarada hep şaşırmışımdır,bide kızlar eşim spora gidiyorya kas güçlendirici ve proteğin filan içiyo yurtdışından getirtiyo bide şuanda hapını kullanıyo acaba diyorum onlardanmı olmuyo spermlerinde bişemi oluştu bunlardan dolayı??
eflalim gözün aydın canım benim
melisim üzülme kuzum vardır bundada bi hayır
gülll ne oldu tatlım
günaydınnn fıstıklarrrr biz geldik
dscim hosgeldiin nasılsın..
melısaaa hayırlısı be kuzum send euzulme masallah ıkı tane buyuttun bıle..biz daha bırını cıkaramadık :)))..ama bılıyormusun bız bebek dusunurken doktorum eşiniz agır spor dan kacınsın ılac almayın ve saglıklı beslenın bu cok onemlı demıstı.alakası olabılır bence
eflalll cok sevındım canım ..masallah ne guzel gormussunuzz..hayırlısıylada dogsun ınsallah.bayram suprızı oldu sıze. :))
bende ayın 10 u gibi gideceğim dokttora ınsallah.belkı o zaman bızımkıde gozukur.ya eflal ben bayramda yola cıkabılırmıyız onuda sorucam ama sen hıc sordun mu gidecekmisiniz bır yere ..bişey dedi mi.
Amin canım darısı tez zamanda başına gelsin inşaallah,oh dinlendin demek misafirlerle nasıl dinlendin kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?