Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben sana erkek demiştim demi bunuda tutturdum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zkolum akşam olduğu için kan almadılar sabah gel dediler işe geliyom gidemedim

Evet canım bende erkek diyordum herkes kız diyordu nasıl sinirleniyordum annesinden iyi mi bikleceksiniz diyordum içimden:) sen ne hissediyorsan o demiştin sağol canım ablamada erkek demiştin bayramdaa önce gidecek ayrıntılı baktır kesin öğren diye kızdım:) oda erkek hissediyormuş kimseye söylememiş ama.

berree canım üzülme sakın ınsallah hayırlı zamanı beklıyor bebısler.önce saglıklı sıhhatlı olsunlarda dıye dusun.hiç uzulme Rabbım en kısa surede nasıp eder ınsallah.

günaydın...hastalandım...ben akşam arkadaşlar ve cumartesi akşamı çok kasıklarım ağrıyodu acile gittim orda kan testide yaptılar negatif çıktı çok üzüldüm....akşamda adet oldum

Geçmiş olsun canım üzülme bir sonraki ay tekrar denersiniz

Anaaam bi oğlan daha:) Yaşasın maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende iyiyim işte nasıl olsun dinlendim geldim:)

Amin canım darısı tez zamanda başına gelsin inşaallah,oh dinlendin demek misafirlerle nasıl dinlendin kız?

günaydın...hastalandım...ben akşam arkadaşlar ve cumartesi akşamı çok kasıklarım ağrıyodu acile gittim orda kan testide yaptılar negatif çıktı çok üzüldüm....akşamda adet oldum

üzülme cnm yanlız deilsin bende sendenim aynı gün adet olmuşuz.bende dün oldum.
hayırlısı cnm kızım hasta bende gripim rabbime şükrediyorum bide ben öyle olmuş olsaydım herlde zor iyileşirdik,rabbim kimseye taşıyamiyacağı yük vermez,vardır bunda bir hayır deyip şükret cnm.zamanı gelmemiş daha.

Melisacim gunaydin.. Saglık olsun gelecek aya insallah. Olabilir canım yan etki de yapabilir. Dr gideceksen onuda sorarsın hem...

Canım inşaallah bir dahaki ay erersin muradına moral bozmak yok yoksa işi yokuşa sürersin hep inançlı ol.

melısaaa hayırlısı be kuzum send euzulme masallah ıkı tane buyuttun bıle..biz daha bırını cıkaramadık :)))..ama bılıyormusun bız bebek dusunurken doktorum eşiniz agır spor dan kacınsın ılac almayın ve saglıklı beslenın bu cok onemlı demıstı.alakası olabılır bence

eflalim gözün aydın canım benim
melisim üzülme kuzum vardır bundada bi hayır
gülll ne oldu tatlım

geçmiş olsun kızlar berre cim öbür aya inşallah cnmm
melis cim seninde. gripmi oldun geçmiş olsun dikkat edin.
yezi cim hoş geldin geriyi oku yazdım ben testi

Canım sanada geçmiş olsun benim bir komşum ilk 2 çocuğuna çok rahat hamile kaldı 3. çocuğu 4 sene sonra geldi, yumurtalıklarında kist vardı ve tembellik sonra tatile gittiler kocasıyla 3 günlüğüne yumurtlama günü falanda değildi hamiş kaldı valla:)

yezicim günaydın cnm.kepeklim senin eşinde kullanıyormuydu cnm spora giderken destekleyiciler filan,ben eşime söylüyorum ama pek inanası gelmiyo kendi açısından düşünüyor ama bugün ablamıda kızımıda dr götürcem aynı hastanede 2 drda,ozaman sorucam drbakalım ne dicek.ablamında suyu geliyo yavaştan 8 aylık daha.

eflalll cok sevındım canım ..masallah ne guzel gormussunuzz..hayırlısıylada dogsun ınsallah.bayram suprızı oldu sıze. :))

Evet canım çok bekledim ama gördüm darısı başına senin kızın olur bence

bende ayın 10 u gibi gideceğim dokttora ınsallah.belkı o zaman bızımkıde gozukur.ya eflal ben bayramda yola cıkabılırmıyız onuda sorucam ama sen hıc sordun mu gidecekmisiniz bır yere ..bişey dedi mi.

Canım ben geçen bayramda gitim hamdolsun sıkıntı olmadı bu bayramda gitme işimiz vardı sorduk doktora hiçbirşey olmaz molalarda yürü dedi,sonuçta düşük riski yok bu dönem daha güvenli Allah'ın izniyle olmaz bişey olacağı varsa evde de oluyor.

yezi melisa didem hoşgeldiniz
melisacım benim görümcemin iki çocuğu var 5 yıl korundu sonra bıraktı
3. istiyordu olmadı bi türlü 10 yıl içinde gitmediği doktor kalmadı şehir şehir gezdi görmediği tedavi kalmadı ama olmadı sonra tedaviyi falan bıraktı 2. ay hamile kaldı şimdi 8 aylık hamile

Amin canım darısı tez zamanda başına gelsin inşaallah,oh dinlendin demek misafirlerle nasıl dinlendin kız?

Dün bende değillerdi bütün gün yattım hiçbi iş yapmadım valla:) Eşim onlar gidene kadar bişi yapma yine karışacak kirlenecek onlar gittikten sonra kadın tutarsın dedi canıma minnet oldu anlıycağın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…