Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eflalim gözün aydın canım benim
melisim üzülme kuzum vardır bundada bi hayır
gülll ne oldu tatlım

Sağol canım benim hoşgeldin anca cevap yazıyorum tek tek kalabalığız bugün maşaallah nasılsın kız? Dün bebişime bodyle çorap aldık eşimel aldığımız ilk cicileri daha önce ben iki tane mont almıştım ya foto makinesi geçsin elime çekip size göstericem

günaydın didemcim vallahi hiç halim yok kızımla hastayız fazlada oturamicam.
ebrarım hoşbuldum cnm.gül abla çok tşk edrim hadi ama güzel haberi senden alalım kasımın ilk hamişi sen ol.

Hosbulduk..

Ay masallah.. Ne guzel. Allah ne zaman yazdıysa o vakit oluyor...

iyiyim canım benim oğluşmuymuş bebişin allahım uzun ömürler versin
bende dün body aldım yakınınzda real varsa disney baby ürünlerini satıyorlar ve fiyatlar çok uygun aklınızda bulunsun kızlar

Günaydın canım geçmiş olsun bende hastayım,Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin canım bak çok mu düşünüyorsun iki tane evladın var üçüncüde nasip olur inşaallah ama bence stresten olmuyor.

günaydın didemcim vallahi hiç halim yok kızımla hastayız fazlada oturamicam.
ebrarım hoşbuldum cnm.gül abla çok tşk edrim hadi ama güzel haberi senden alalım kasımın ilk hamişi sen ol.

geçmiş olsun canım benim grip oldunuz dimi dikkat et kendine bol bol vitamin al yat dinlen

Yezi canım senden hoşgeldin kusura bakma yoğunuz cevap yetiştiremiyorum:)

hoşbuldum kuzummmm nasılsın

iyiyim canım Allah şükür:) Cumartesi dr.a gittim 23mm olmuş benim yumoş iğne ffalan vermedi pazar salı temasta bulunun dedi bizde cumartesi gecesi pazar sabahı görüştük inşallah olmuştur bakalım artık:)

Muhakkak sor canım... Belkide ondan olabilir.. Erken degil mi suyunun gelmesi? 9 ayda gelmiyormu normalde?

Günaydın canım geçmiş olsun bende hastayım,Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin canım bak çok mu düşünüyorsun iki tane evladın var üçüncüde nasip olur inşaallah ama bence stresten olmuyor.

cnm tşk edrim öksürük başta gidiyo tabi grip olmuşum gece aferin içince biraz iyi gibiyim,kızım iyileşseydi daha iyi olucam dr götürcem onuda,cnm tabikide çok istiyoruz hani araları fazla olmadan 3cüde olsun demiştik ama kısmet ya rabbim zamanını iyi biliyo.ama neden olmadığınıda açıkcası çooook merak ediyorum artık eşimin içtiği ilaçlara taktım yani.

inşallah cnmm

cnmmm ağzın bal tutsun bak hiç düşünememiştim yaaaaaaaa baya moralim bozulmuştu.

tatlım yani sonuçta içindeki şerit renkleniyor o kaymıştır bence sen de var bişiler
patronun gelince gitsen hastaneye 1 saat yada özel bi labaratuara

Oh canım ne güzel eşinede maşaallah kız bol bol maşaallah de oku ben ne zaman iyiz desem bozuluyor aramız ya kendi gözüm değiyor ya söylediğim kişilerin o yüzden okuyorum hep Allah bozmasın

eflalim sanada geçmiş olsun
didemcim nasılsın bacım
kepeklim sen nasılsın yola çıkmayı mı düşünüyon bence gitmeee derim
yezicim sen nasılsıun kendi derdimden kimseye sormadım hal hatır
zkolum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…