geçmiş olsun kızlar berre cim öbür aya inşallah cnmm
melis cim seninde. gripmi oldun geçmiş olsun dikkat edin.
yezi cim hoş geldin geriyi oku yazdım ben testi
hoşgeldin cnmm
yaa bi önceki sayfayı okusana yazdım bide sen yorumla.
eflalim gözün aydın canım benim
melisim üzülme kuzum vardır bundada bi hayır
gülll ne oldu tatlım
Hoşgeldiniz canlarım:)
yezi melisa didem hoşgeldiniz
melisacım benim görümcemin iki çocuğu var 5 yıl korundu sonra bıraktı
3. istiyordu olmadı bi türlü 10 yıl içinde gitmediği doktor kalmadı şehir şehir gezdi görmediği tedavi kalmadı ama olmadı sonra tedaviyi falan bıraktı 2. ay hamile kaldı şimdi 8 aylık hamile
sonunda sen gördün beni kepeklim
hoşbuldum tatlım çoook iyiyim oğluşumun giyecek kıyafeti var artık
sen nasılsın
Sağol canım benim hoşgeldin anca cevap yazıyorum tek tek kalabalığız bugün maşaallah nasılsın kız? Dün bebişime bodyle çorap aldık eşimel aldığımız ilk cicileri daha önce ben iki tane mont almıştım ya foto makinesi geçsin elime çekip size göstericem
inşallah cnmmOkudum cnm.. Buyuk bir olasılıkla insallah hamilesin :)
tatlım testin içindeki şerit kaymış olabilir yani bu hatalı olduğunu göstermez bence bi tane daha yap
günaydın kızzlar ben dün adet oldum yazmıştım görmemişsiniz.
artık bir dahaki aya kaldı yien.o çok yoğun akıntım var demiştimya demekki ondanmış adet olucakmışım.
iyi oldu ama birdahakine anlarım artık.
bu seferde kzım ve ben hastayız kızlar sabaha kadarda kızım için uyuyamamdım grip olmuşum bi tane aferin içtim nasılsa adetliyim diye,ama kasıklarım hala ağrıyo hassaslar,bişe sorucam ya gerçi bu ay dr gitmeyi düşünüyorum,3.çocuğada böyle geçen seneden beri korunmayıpta hamile kalmayan yakınlarınız varmı ay bana çok komik geliyo sanki ilk çocukmuş gibi şu kazayla bir gecede hamile kalanlarada hep şaşırmışımdır,bide kızlar eşim spora gidiyorya kas güçlendirici ve proteğin filan içiyo yurtdışından getirtiyo bide şuanda hapını kullanıyo acaba diyorum onlardanmı olmuyo spermlerinde bişemi oluştu bunlardan dolayı??
günaydın didemcim vallahi hiç halim yok kızımla hastayız fazlada oturamicam.
ebrarım hoşbuldum cnm.gül abla çok tşk edrim hadi ama güzel haberi senden alalım kasımın ilk hamişi sen ol.
hoşbuldum kuzummmm nasılsın
yezicim günaydın cnm.kepeklim senin eşinde kullanıyormuydu cnm spora giderken destekleyiciler filan,ben eşime söylüyorum ama pek inanası gelmiyo kendi açısından düşünüyor ama bugün ablamıda kızımıda dr götürcem aynı hastanede 2 drda,ozaman sorucam drbakalım ne dicek.ablamında suyu geliyo yavaştan 8 aylık daha.
Ne aldın kız bebişine?
Günaydın canım geçmiş olsun bende hastayım,Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin canım bak çok mu düşünüyorsun iki tane evladın var üçüncüde nasip olur inşaallah ama bence stresten olmuyor.
inşallah cnmm
cnmmm ağzın bal tutsun bak hiç düşünememiştim yaaaaaaaa baya moralim bozulmuştu.
Dün bende değillerdi bütün gün yattım hiçbi iş yapmadım valla:) Eşim onlar gidene kadar bişi yapma yine karışacak kirlenecek onlar gittikten sonra kadın tutarsın dedi canıma minnet oldu anlıycağın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?