Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah tutar canım inşallahhhhhhhh iyi büyütmüşün maşşallah

Oh canım ne güzel eşinede maşaallah kız bol bol maşaallah de oku ben ne zaman iyiz desem bozuluyor aramız ya kendi gözüm değiyor ya söylediğim kişilerin o yüzden okuyorum hep Allah bozmasın

Maşallah diyelim benimki de pek düşünmez aslında ama bakıyor ki kadın elden gidecek bari dikkat edeyim diyor sanırım:)

ya banadamı acaba bu çatlatma iğnesi filan vericek hiç anlamıyorum gerçi butür ilaçlardan,verirmiki.

İyiyim canım senin durumun da netleşince daha da iyi olcam inşallah:)

iyiyim canım benim oğluşmuymuş bebişin allahım uzun ömürler versin
bende dün body aldım yakınınzda real varsa disney baby ürünlerini satıyorlar ve fiyatlar çok uygun aklınızda bulunsun kızlar

Amin canım hepimizinkine,real yok canım kütahyada doğru düzgün mağza yok böyle büyük alılşveriş merekzi yok biz lcw den aldık ikli body 12.90 dı üçlü çorap aldık birde 2.90 dı o d a çok tatlılar birde mont beğendimde eşim küçük dedi sonra eve gelince sakin kafayala hesapladım sonbahara giyebilir:) eşim bakarız dedi çok bişeyde almak istemiyorum annamler alıcak ablamlar alıcak onların ki gelsin eksiğe göre alıyım diyorum isrfa olmasın yazık.

ben iyiyim tatlım cmt doktora gidicem iple çekiyorummmm

inşallah tutar canım inşallahhhhhhhh iyi büyütmüşün maşşallah

Geçen ay daha büyüktü ama doktor büyük olması iyi değil bu tam kıvamında dedi:) Kır da ye diyesim geldi:) Şükür bakalım başka bir sıkıntı yoksa bu ay bekliyoruz ama bende umut yok:)

maşallah iyi büyümüş yumoşlarrrr inşallah tutar canmmm

pijama aldımmmm sonra 12 tane body aldım winnie the pooh lu ama çok güzellerrrrr
güle güle giy cnmm

tatlım yani sonuçta içindeki şerit renkleniyor o kaymıştır bence sen de var bişiler
patronun gelince gitsen hastaneye 1 saat yada özel bi labaratuara
ciddenmi cnmm yaaa. inşallah dediğin gibi. biraz içim rahatladı . yarın bidaha yapcam. hayırlısı

valla tatlım ben 2 aya kadar giyebileceklerini alıcam sadece büyük bişey almak istemiyorum çünkü bebk iri olur filan giyemez yazık günah
yoksa mavi jeans de bebk kotları vardı aklım çıktı ama almadım sonra alıcam önce bi gelsin tatlı kuzum

Saol canım iyiyim.. Senin haberlerini aldık daha iyi olduk..3,5 gunluk tatilden sonra ise gelmek biraz zor oldu ama is te gerekli :)

didemcim hoşgeldin dedim görmedin sanırım
eflalim sana da hayırlı olsun gözün aydın falan demiştim sende görmedin sanırım bugün kalabalıktan kimse kimseyi görmüyo bende pek yazamıcam bugün işim çok

Geçen ay daha büyüktü ama doktor büyük olması iyi değil bu tam kıvamında dedi:) Kır da ye diyesim geldi:) Şükür bakalım başka bir sıkıntı yoksa bu ay bekliyoruz ama bende umut yok:)

umudunu yitirme tatlım benim hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun

melissacım benım esim o zaman yuzmeye gıdıyordu haftada ıkı gun onu sormustuk bız spor nasıl etkılermı dıye .doktorda yok spor yapmasında fayda var ama cok agır ve gun asırı kendını yoracak spor yapmasın(ağır kaldırmak falan yok) demıstı.ama ılac kullanmadı hıc benım eşim.

dscim iiz valla sukur haftasonu dınlendık bı guzel.fotograflarını koysana aldıklarının cok merak ettım.ben cınsıyet bellı olmadan bısey alamıyorum ya..insallah 10unda gıdecegım doktora bızımde cınsıyetı bellı olur..

Gülüm bayramda bı annelere gıdelım dıyoruz ama dusunce sımdılık sadece bakalım bı doktora danısacagız.yoksa 10 gun kımsemız yok burda naparız

tatlım görmedim hoşbuldum bidenem nasılsın

hahhaah süpersiniz kızlar yaaa didoş seninkilerde süper 12 tane ne alaka kızım abartmadınmı?
Allahınm ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

Sağol canım,yolculuk konsunda kişiden kişiye değişir durum eğer en ufak risk olsa doktorum kesinlikle yok derdi çünkü epey bişeyler sıraladı şunu yeme bunu yeme hastaneye çok gitme x ray cihazından geçme doğumdan sonra bile falan sıraladı da sıraladı eşimde eşimdi işkence ediyor bana abur cubur yok tuz atma flaan diye normalde çok aramıyordum yasakladıya eşimde inada bindi iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…