iyiyim canım Allah şükür:) Cumartesi dr.a gittim 23mm olmuş benim yumoş iğne ffalan vermedi pazar salı temasta bulunun dedi bizde cumartesi gecesi pazar sabahı görüştük inşallah olmuştur bakalım artık:)
Oh canım ne güzel eşinede maşaallah kız bol bol maşaallah de oku ben ne zaman iyiz desem bozuluyor aramız ya kendi gözüm değiyor ya söylediğim kişilerin o yüzden okuyorum hep Allah bozmasın
iyiyim canım Allah şükür:) Cumartesi dr.a gittim 23mm olmuş benim yumoş iğne ffalan vermedi pazar salı temasta bulunun dedi bizde cumartesi gecesi pazar sabahı görüştük inşallah olmuştur bakalım artık:)
eflalim sanada geçmiş olsun
didemcim nasılsın bacım
kepeklim sen nasılsın yola çıkmayı mı düşünüyon bence gitmeee derim
yezicim sen nasılsıun kendi derdimden kimseye sormadım hal hatır
zkolum sen nasılsın
iyiyim canım benim oğluşmuymuş bebişin allahım uzun ömürler versin
bende dün body aldım yakınınzda real varsa disney baby ürünlerini satıyorlar ve fiyatlar çok uygun aklınızda bulunsun kızlar
didemcim nasılsın bacım
zkolum sen nasılsın
Yezi canım senden hoşgeldin kusura bakma yoğunuz cevap yetiştiremiyorum:)
inşallah tutar canım inşallahhhhhhhh iyi büyütmüşün maşşallah
maşallah iyi büyümüş yumoşlarrrr inşallah tutar canmmmiyiyim canım Allah şükür:) Cumartesi dr.a gittim 23mm olmuş benim yumoş iğne ffalan vermedi pazar salı temasta bulunun dedi bizde cumartesi gecesi pazar sabahı görüştük inşallah olmuştur bakalım artık:)
güle güle giy cnmmpijama aldımmmm sonra 12 tane body aldım winnie the pooh lu ama çok güzellerrrrr
ciddenmi cnmm yaaa. inşallah dediğin gibi. biraz içim rahatladı . yarın bidaha yapcam. hayırlısıtatlım yani sonuçta içindeki şerit renkleniyor o kaymıştır bence sen de var bişiler
patronun gelince gitsen hastaneye 1 saat yada özel bi labaratuara
ya banadamı acaba bu çatlatma iğnesi filan vericek hiç anlamıyorum gerçi butür ilaçlardan,verirmiki.
Amin canım hepimizinkine,real yok canım kütahyada doğru düzgün mağza yok böyle büyük alılşveriş merekzi yok biz lcw den aldık ikli body 12.90 dı üçlü çorap aldık birde 2.90 dı o d a çok tatlılar birde mont beğendimde eşim küçük dedi sonra eve gelince sakin kafayala hesapladım sonbahara giyebilir:) eşim bakarız dedi çok bişeyde almak istemiyorum annamler alıcak ablamlar alıcak onların ki gelsin eksiğe göre alıyım diyorum isrfa olmasın yazık.
didemcim nasılsın bacım
zkolum sen nasılsın
Geçen ay daha büyüktü ama doktor büyük olması iyi değil bu tam kıvamında dedi:) Kır da ye diyesim geldi:) Şükür bakalım başka bir sıkıntı yoksa bu ay bekliyoruz ama bende umut yok:)
didemcim hoşgeldin dedim görmedin sanırım
eflalim sana da hayırlı olsun gözün aydın falan demiştim sende görmedin sanırım bugün kalabalıktan kimse kimseyi görmüyo bende pek yazamıcam bugün işim çok
Amin canım hepimizinkine,real yok canım kütahyada doğru düzgün mağza yok böyle büyük alılşveriş merekzi yok biz lcw den aldık ikli body 12.90 dı üçlü çorap aldık birde 2.90 dı o d a çok tatlılar birde mont beğendimde eşim küçük dedi sonra eve gelince sakin kafayala hesapladım sonbahara giyebilir:) eşim bakarız dedi çok bişeyde almak istemiyorum annamler alıcak ablamlar alıcak onların ki gelsin eksiğe göre alıyım diyorum isrfa olmasın yazık.
Bilmiyorum ki tatlım, ama bence sen bir doktora görün belki desteğe ihtiyacın vardır...
didemcim nasılsın bacım
zkolum sen nasılsın
Geçen ay daha büyüktü ama doktor büyük olması iyi değil bu tam kıvamında dedi:) Kır da ye diyesim geldi:) Şükür bakalım başka bir sıkıntı yoksa bu ay bekliyoruz ama bende umut yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?