Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

maşallah iyi büyümüş yumoşlarrrr inşallah tutar canmmm

güle güle giy cnmm

ciddenmi cnmm yaaa. inşallah dediğin gibi. biraz içim rahatladı . yarın bidaha yapcam. hayırlısı

benim mantık bu şekilde işliyo valla bence öle
hayırlısı olsun kuzum benim inşallah seninledir bebişin

Bizde geçende viaporta gittik eşimle o mavijeans pantolonlara bende bayıldım eşim olsun alacam söz dedi:)

inşallah öğrenirsin tatlımmmm en geç 20. haftada doplerde öğrenirsin yoksada
akşam çekiym fotolarınıda koyuym

Kisiden kisiye sanırım yolculuk degisiyor. Benim kuzenim daha 1 yada 1,5 aylık hamileyken 12 saatlık yolculuk yapti. Dr gidebilirsin dedi. Dr unuza sormadan yola cikmayin yinede..

Çok güzel kalabalık ama bende yazamıycam oek kızlar işlerim var

hahhaah süpersiniz kızlar yaaa didoş seninkilerde süper 12 tane ne alaka kızım abartmadınmı?
Allahınm ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

ne abartması kız ayyy en çok onlar lazım olacak 1. ay ve 2. ay için aldım onları zaten bikaç tane daha alırım sonra
çok kazık tı mavi jeans ama süperlerdi bende alıcam valla

hahhaah süpersiniz kızlar yaaa didoş seninkilerde süper 12 tane ne alaka kızım abartmadınmı?
Allahınm ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

Ay canım napıyım ya eşim erken diye aldırmıyordu cinsiyetini öğrenince alalım bişeyler dedim tamam dedi yinede çok aldırmadı erken diye amin canım.

evet haklsınız rabbim herşeyin hayırlısını versin inş...ben fazla kurdum kafamda sanırım o yüzden çok üzüldüm 3,5 aylık evliyim ilk bu ay korunmamıştık bakalım bi dahaki aya inşallah...

kızlar ben çıkıyorum a.e.olun.dilerim herkez bebeklerini sağlıkla kucağına alıp o aldığınız cicileride sağlıkla giyerler.öpüldünüz kızlar banada dua edin kızım iyileşsin.

Ebrar kız aşkolsun bunu sana yazdımya sen okumamışsın herkese tek tek cevap yazıyorum hasta halimle

kızlar ben çıkıyorum a.e.olun.dilerim herkez bebeklerini sağlıkla kucağına alıp o aldığınız cicileride sağlıkla giyerler.öpüldünüz kızlar banada dua edin kızım iyileşsin.

görüşürüz tatlım iyice dinlen
inşallah kızında sende hemen iyileşirsiniz iyileş gelde gevezelik yapalım

Kisiden kisiye sanırım yolculuk degisiyor. Benim kuzenim daha 1 yada 1,5 aylık hamileyken 12 saatlık yolculuk yapti. Dr gidebilirsin dedi. Dr unuza sormadan yola cikmayin yinede..

Canım doktor geçen bayramda git dedi bu bayramda 12 saatlik yol özel araçla gidicez inşaallah olmaz bişey olumsuz düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…