maşallah iyi büyümüş yumoşlarrrr inşallah tutar canmmm
güle güle giy cnmm
ciddenmi cnmm yaaa. inşallah dediğin gibi. biraz içim rahatladı . yarın bidaha yapcam. hayırlısı
valla tatlım ben 2 aya kadar giyebileceklerini alıcam sadece büyük bişey almak istemiyorum çünkü bebk iri olur filan giyemez yazık günah
yoksa mavi jeans de bebk kotları vardı aklım çıktı ama almadım sonra alıcam önce bi gelsin tatlı kuzum
melissacım benım esim o zaman yuzmeye gıdıyordu haftada ıkı gun onu sormustuk bız spor nasıl etkılermı dıye .doktorda yok spor yapmasında fayda var ama cok agır ve gun asırı kendını yoracak spor yapmasın(ağır kaldırmak falan yok) demıstı.ama ılac kullanmadı hıc benım eşim.
dscim iiz valla sukur haftasonu dınlendık bı guzel.fotograflarını koysana aldıklarının cok merak ettım.ben cınsıyet bellı olmadan bısey alamıyorum ya..insallah 10unda gıdecegım doktora bızımde cınsıyetı bellı olur..
Gülüm bayramda bı annelere gıdelım dıyoruz ama dusunce sımdılık sadece bakalım bı doktora danısacagız.yoksa 10 gun kımsemız yok burda naparız
Sağol canım,yolculuk konsunda kişiden kişiye değişir durum eğer en ufak risk olsa doktorum kesinlikle yok derdi çünkü epey bişeyler sıraladı şunu yeme bunu yeme hastaneye çok gitme x ray cihazından geçme doğumdan sonra bile falan sıraladı da sıraladı eşimde eşimdi işkence ediyor bana abur cubur yok tuz atma flaan diye normalde çok aramıyordum yasakladıya eşimde inada bindi iş:)
didemcim hoşgeldin dedim görmedin sanırım
eflalim sana da hayırlı olsun gözün aydın falan demiştim sende görmedin sanırım bugün kalabalıktan kimse kimseyi görmüyo bende pek yazamıcam bugün işim çok
hahhaah süpersiniz kızlar yaaa didoş seninkilerde süper 12 tane ne alaka kızım abartmadınmı?
Allahınm ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
Bizde geçende viaporta gittik eşimle o mavijeans pantolonlara bende bayıldım eşim olsun alacam söz dedi:)
umudunu yitirme tatlım benim hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun
tatlım görmedim hoşbuldum bidenem nasılsın
hahhaah süpersiniz kızlar yaaa didoş seninkilerde süper 12 tane ne alaka kızım abartmadınmı?
Allahınm ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
saol kuşum iyiyim bende
hayırlı olsun cicileriniz rabbim güle güle giymeyi nasip etsin
Hoşbuldum canım şükür gördüm ay çıldıracaktım artık,doktorum iyi zaten özele gidince iyice ilgilendi ayrıntılı gösterdi herşeyini ay nededi ya elmacık kemikleri çok belirgin annesine benziycek yüz hatları çok hoşuma gitti:) şimdi eşim durup durup elmacık kemiklerimi öpüyor demek sana benziycek diye burnuda benzesin diyor:) cinsiyetine daha erken dedi önce sonra meğer göstermiş ne istiyorsunuz dedi bende istek değilde erkek diye tahmin ediyorum dedim erkek diye güldü testislerini gösterdi:) ama ultrason cihazı eski ya net göstermiyor.
kızlar ben çıkıyorum a.e.olun.dilerim herkez bebeklerini sağlıkla kucağına alıp o aldığınız cicileride sağlıkla giyerler.öpüldünüz kızlar banada dua edin kızım iyileşsin.
cnm orası çok güzel bize biraz uzak düşüyo ama çocuklar çok seviyo orayı yakınmı senin evin oaraya.
Ebrar kız aşkolsun bunu sana yazdımya sen okumamışsın herkese tek tek cevap yazıyorum hasta halimle
Kisiden kisiye sanırım yolculuk degisiyor. Benim kuzenim daha 1 yada 1,5 aylık hamileyken 12 saatlık yolculuk yapti. Dr gidebilirsin dedi. Dr unuza sormadan yola cikmayin yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?