Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

peki cnm adetliykenmi gidiyosun yumurtalıklara baktırmak için.kusura bakma lütfen hiç bilmediğim bi konuda.

Ben anlatayım sana canım ne kusuru:) Ben adetin 3. günü ilaca başlıyorum 5 gün içiyorum ilac kullanırken birde ilaç bitince yumoşlara bakılıyo 14. gün de falan da bakılıyor sonra yumoş kıvamındaysa ve kendiliğinden çatlıyorsa dr. ilişki tarihi veriyor yok çatlamıyorsa da iğne veriyor ama iğneyi de piyasadan kaldırmışlar

Saol canım iyiyim.. Senin haberlerini aldık daha iyi olduk..3,5 gunluk tatilden sonra ise gelmek biraz zor oldu ama is te gerekli :)
iyice dinlenmişindir.biz tatil yapamadık benim daha netleşmedi cnm güzel haber. ama inşallah vardır.

cnmm inşallah öğrenirsin busefer cinsiyetini. didem döktürüyo maşallah alıp duruyo.
valla cnmm ben diyorum hep 2 düşükden sonra yola çıkmaya korkarım oyyüzden sizlere diyorum gitmeyin die ama allah korusun artık nediyelim

peki cnm adetliykenmi gidiyosun yumurtalıklara baktırmak için.kusura bakma lütfen hiç bilmediğim bi konuda.
cnmm adetin 3.günü ilk gidiyon sonra tedavi başlıyo ilaç olcaksa 14.cü güne kadar ara ara bakıyo dr. ama her doktorun deiğişiyo tedavi yöntemi

inatcı seni yasaklar tatlı olur zaten canı ister insanın ben naparım bilmom yasaklar gelirse.

benim mantık bu şekilde işliyo valla bence öle
hayırlısı olsun kuzum benim inşallah seninledir bebişin
mantığını sevimmmm güsel işliyo işime geldi benim saol cnm
..[/QUOTE]

ya kızlar son bişe sorup kaçıcam ben şimdi adetliyimya bugün,e bugünde ablamı dr götürcem aynı drumuz,ona sorucam ben şimdi e oda beni bu adetli halimde alttan bakarmı acaba?

ama kuşum isim belirtmeyince bana yazdığını anlamadım
çok pardon neyse tatlım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım senin yazdığından alıntı yapıp cevapladım öenemli değil sayfalar çoğaldıya görmemiştirsin, amin canım cümlemize nasip etsin.

ya kızlar son bişe sorup kaçıcam ben şimdi adetliyimya bugün,e bugünde ablamı dr götürcem aynı drumuz,ona sorucam ben şimdi e oda beni bu adetli halimde alttan bakarmı acaba?

Adetliyken bakmaz canım ama sen yinede söyle adetten sonrada ihmal etme git,ultrasonla bakar belki.

evet haklsınız rabbim herşeyin hayırlısını versin inş...ben fazla kurdum kafamda sanırım o yüzden çok üzüldüm 3,5 aylık evliyim ilk bu ay korunmamıştık bakalım bi dahaki aya inşallah...

Daha çok erken canım ne takıyorsun kafana sen ilk seferde olmaması tabiki normal inşallah fazla bekletmez uğraştırmaz seni:)

cnm çok teşekkür edrim san aydınlandım şimdi dr gittiğimde soruyim ozaman bugün 2.günüm.

Bana bir keresinde bakılmıştı rahim daha kolay görülüyormuş o şekilde:)

evet haklsınız rabbim herşeyin hayırlısını versin inş...ben fazla kurdum kafamda sanırım o yüzden çok üzüldüm 3,5 aylık evliyim ilk bu ay korunmamıştık bakalım bi dahaki aya inşallah...
cnmm allah verir üzülme daha ilk denemenizmiş.ama neden çizgi var dedin sen testte çıkmıştı hani. nie böle oldu.

Melisacim hazir doktora gidecekmissin gitmisken sor. Ediyorlarsa o sekilde muayne olabilirsin. bazı drlar adetliyken de gel diyebiliyor.

Kızlar benim işim çok kaçıyorum öğleden sonra gelirim yanınıza öptüm hepiciğinizi:)

Daha çok erken canım ne takıyorsun kafana sen ilk seferde olmaması tabiki normal inşallah fazla bekletmez uğraştırmaz seni:)

inşallah canım...çok sağolun destekleriniz için çok iisiniz hepiniz çok güzel bi ortam...

cnmm allah verir üzülme daha ilk denemenizmiş.ama neden çizgi var dedin sen testte çıkmıştı hani. nie böle oldu.

bilmiyorum bende canım o yüzden bende çok ümitliydim çok silikti ama bakıldığında görebiliyodum eşimde görmüştü demekki bu testlere fazla güven olmuyo...bi daha idrar testine güvenmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…