peki cnm adetliykenmi gidiyosun yumurtalıklara baktırmak için.kusura bakma lütfen hiç bilmediğim bi konuda.
iyice dinlenmişindir.biz tatil yapamadık benim daha netleşmedi cnm güzel haber. ama inşallah vardır.Saol canım iyiyim.. Senin haberlerini aldık daha iyi olduk..3,5 gunluk tatilden sonra ise gelmek biraz zor oldu ama is te gerekli :)
cnmm inşallah öğrenirsin busefer cinsiyetini. didem döktürüyo maşallah alıp duruyo.dscim iiz valla sukur haftasonu dınlendık bı guzel.fotograflarını koysana aldıklarının cok merak ettım.ben cınsıyet bellı olmadan bısey alamıyorum ya..insallah 10unda gıdecegım doktora bızımde cınsıyetı bellı olur..
Gülüm bayramda bı annelere gıdelım dıyoruz ama dusunce sımdılık sadece bakalım bı doktora danısacagız.yoksa 10 gun kımsemız yok burda naparız
cnmm adetin 3.günü ilk gidiyon sonra tedavi başlıyo ilaç olcaksa 14.cü güne kadar ara ara bakıyo dr. ama her doktorun deiğişiyo tedavi yöntemipeki cnm adetliykenmi gidiyosun yumurtalıklara baktırmak için.kusura bakma lütfen hiç bilmediğim bi konuda.
inatcı seni yasaklar tatlı olur zaten canı ister insanın ben naparım bilmom yasaklar gelirse.Sağol canım,yolculuk konsunda kişiden kişiye değişir durum eğer en ufak risk olsa doktorum kesinlikle yok derdi çünkü epey bişeyler sıraladı şunu yeme bunu yeme hastaneye çok gitme x ray cihazından geçme doğumdan sonra bile falan sıraladı da sıraladı eşimde eşimdi işkence ediyor bana abur cubur yok tuz atma flaan diye normalde çok aramıyordum yasakladıya eşimde inada bindi iş:)
mantığını sevimmmmbenim mantık bu şekilde işliyo valla bence öle
hayırlısı olsun kuzum benim inşallah seninledir bebişin
ama kuşum isim belirtmeyince bana yazdığını anlamadım
çok pardon neyse tatlım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ya kızlar son bişe sorup kaçıcam ben şimdi adetliyimya bugün,e bugünde ablamı dr götürcem aynı drumuz,ona sorucam ben şimdi e oda beni bu adetli halimde alttan bakarmı acaba?
evet haklsınız rabbim herşeyin hayırlısını versin inş...ben fazla kurdum kafamda sanırım o yüzden çok üzüldüm 3,5 aylık evliyim ilk bu ay korunmamıştık bakalım bi dahaki aya inşallah...
kızlar ben çıkıyorum a.e.olun.dilerim herkez bebeklerini sağlıkla kucağına alıp o aldığınız cicileride sağlıkla giyerler.öpüldünüz kızlar banada dua edin kızım iyileşsin.
Ben anlatayım sana canım ne kusuru:) Ben adetin 3. günü ilaca başlıyorum 5 gün içiyorum ilac kullanırken birde ilaç bitince yumoşlara bakılıyo 14. gün de falan da bakılıyor sonra yumoş kıvamındaysa ve kendiliğinden çatlıyorsa dr. ilişki tarihi veriyor yok çatlamıyorsa da iğne veriyor ama iğneyi de piyasadan kaldırmışlar
ya kızlar son bişe sorup kaçıcam ben şimdi adetliyimya bugün,e bugünde ablamı dr götürcem aynı drumuz,ona sorucam ben şimdi e oda beni bu adetli halimde alttan bakarmı acaba?
cnmm allah verir üzülme daha ilk denemenizmiş.ama neden çizgi var dedin sen testte çıkmıştı hani. nie böle oldu.evet haklsınız rabbim herşeyin hayırlısını versin inş...ben fazla kurdum kafamda sanırım o yüzden çok üzüldüm 3,5 aylık evliyim ilk bu ay korunmamıştık bakalım bi dahaki aya inşallah...
Daha çok erken canım ne takıyorsun kafana sen ilk seferde olmaması tabiki normal inşallah fazla bekletmez uğraştırmaz seni:)
cnm çok teşekkür edrim san aydınlandım şimdi dr gittiğimde soruyim ozaman bugün 2.günüm.
cnmm allah verir üzülme daha ilk denemenizmiş.ama neden çizgi var dedin sen testte çıkmıştı hani. nie böle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?