Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gül canım ben yemek istediğimden değil eşime kızdım doktorlar malum bütün hamilelere hamurişi kızartama ıvır zıvıır yasaklıyor normaldede zararlı zaten bunlar doktor çioklata yok deyince eşim çok yiyor dedi bende kendisi alıyor dedim ki öyle oldu ben ilk başlardan beri tuzlu ekşi yemek istiyorum oda niye tatlı istemiyorsun niye çikolata istemiyorsun ekşi yiye yiye ayşe doğurcan diyordu bir keresinde canım beyaz çikolata istedi dedim aldı ay demez olaydım sürekli almaya başladı ya canım istemiyor dedikçe yemin verdirip yedi üstelik kendinede sürekli normal çikolata aldı yarısını yiyip yarısını bana bırakıyordu benimde canım istemdiği için dolapta duruyordu ertesi gün kendisi yiyordu dün de diyor çok çikolata aldık beni delirtme dedim aldığın çikolataları ben mi yedim birde doktora ispiyonluyorsun çocuk gibi annegilede yasak öyle şeyler yemsi diye yetiştiriyorsun bayramda annalerde hiçbirşey yemem rezil ederim seni dedim olay böyle canım:)

anladım cnmmm ne güsel tatlı tatlı didişin böle kavga etmeyinde. bende oğlana hamişken turşu çok yerdim habire havuç yerdim gece fln. ama genelde turşu çok yedimm tatlı görmüyodu gözüm. böyle didişmelerle seni yasaklardan koruyo gibi eşin.

gül kız sorma aynen öyle bi turşu yiyom ki allahhhh
tatlıyı görünce bile midem bulanıyo
gecen canım tahin helvası istedi görünce aldım getirdim yiyemedim :))

gül kız sorma aynen öyle bi turşu yiyom ki allahhhh
tatlıyı görünce bile midem bulanıyo
gecen canım tahin helvası istedi görünce aldım getirdim yiyemedim :))

seninde oluşun olcak cnmmm rüyandada görüyon hem inşallah öyledir bi tosunda senden gelir tosunlar çoğalıyo

gülüm bilmiyom ama dün akşam tabaktaki turşu bitti suyunu içmeye başladım :))
eşim yüzüme bi baktı sen bide suyunu mu içiyon dedi ewet ne var bunda dedim

Evte canım beni düşünüyorda huyumu biliyor böyle üsteleyince yapmayacağım varsada yapmak istiyorum,turşu çok istiyorda canım şişiriyor diye yemiyorum.

gülüm bilmiyom ama dün akşam tabaktaki turşu bitti suyunu içmeye başladım :))
eşim yüzüme bi baktı sen bide suyunu mu içiyon dedi ewet ne var bunda dedim

iç iç yarasınnnn cnm tansiyonunuda dengeler ama sonra ilerleyen aylarda ödem yapmasında dikkat et

Kızlar çikolata tatlı olduğu için yasak ultrasona gelirken ye sadece dedi aman desinler canım çok isterse yerim kim takar sanki bebeğim doğup büyüdüdüğünde bunlardan yemiycek.

eflalcim maşallah oğlun kocaman olmuş ya
senle kepeklinin aynı sanırım
ya benim bebiş sanki hiç büyümüyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…