Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Dün öyle kötü hastandım ki birden, çarşıdan geldik benim başım ağrımaya başldı dha doğrusu çarşıda tutmuştu biraz neyse geldim namz faln kıldım yattım ay gitgide arttı eşime deim yeömeğini yap ya söylene söylene yaptı:) sonra pişman oldu ama neyse yarım saat bile uyumadım kalktım başım iyice şidetlenmiş sonra bir mide bulantı nasıl kötü aferdersiniz ishalde oldum hepsi birkaç saat içinde oldu, yattığım yerde duramadım madensuyu içtim midem rahatlasın diye sonra bir üşüme geldi ay eşim uyuya kalmış uyandırdım ben kötütüyüm zehirlendim heralde dedim neyse biraz daha durdum yatağıma gittim uymuşum sabah mide bulantımla karın ağrım azalmıştı baş ağrım geçmişti patates falan haşladım ballı süt içtim

eflalcim maşallah oğlun kocaman olmuş ya
senle kepeklinin aynı sanırım
ya benim bebiş sanki hiç büyümüyo yaaa

Canım seninkide büyüyorya,bizimki aynı değil aslında cumartesi gititiğimde son adet tarihime göre 14+4 ama ultrasonda 15+1 çıktı ben ultrasona göre yaptım çizelgemi sat göre doğum 26 nisan ultrasona göre 21 nisan

eflalcim ultrasonda büyük görünüyorlar gerçekten benimde öyle olmuştu en son gittiğimde
ama ben sat a göre hesaplıyom hep

geçmiş olsun eflalcim nasıl oldu öyle bikaç saat içinde canım ya

Canım alnamadım ki ama ben bişeyden şüphelendim dışardan bişey yedim ama eşimde yedi ona bişey olmadı gerçi baş ağrım yemeden önce tutmuştu migren desem ishal niye olayım zaten bugünde sürseydi acile gidecektim hamdolsun daha iyiyim.

eflalcim ultrasonda büyük görünüyorlar gerçekten benimde öyle olmuştu en son gittiğimde
ama ben sat a göre hesaplıyom hep

evet canım amaben ultrasonu baz alıcam erken gelip süpriz yapmasın hazırlıklı olayım değil mi:)

eflalcim bende yediğim bişeyden zehirlenmiştim eşime bişey olmadı ama ben mahfoldum
şimdi biz daha hassasız canım o yüzden hemen etkileniyoruz aman dikkat et kendine

eflalcim bende yediğim bişeyden zehirlenmiştim eşime bişey olmadı ama ben mahfoldum
şimdi biz daha hassasız canım o yüzden hemen etkileniyoruz aman dikkat et kendine

Yaa hamileyken mi oldu canım aslında yediğim sebze diyeyim canın istemesin diye yazmıyorum,dikkat edicem zaten artık gerçekten ıvır zıvırdan uzak durucam artık hamileliğin ilk günleri çok sağlıklı besleniyordum mamlekete gittim geldim dengem bozuldu hoş yine gidicem ya

yok be tatlım erken gelmez merak etme
ilk gebelikler genelde 40 haftaya kadar devam ediyo
benim arkadaşım şimdi 39 haftalık hala bişey yok
bekliyor yani

Hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda doktorum doğumu nasıl düşünüyorsunuz dedi normal dedim ne zaman anlaşılır nasıl doğum yapacağım dedim 35. haftada ayrıntılı muayene edicez o zaman dedi bende epidurali sordum burda yapılmıyormuş dedim o da hastane personeline olabilir rica edersiniz birkaç kişiye yaptık ama ıkınmada problem oluyor karna bastırmak gerekiyor dedi hayırlısı artık ama onun dışında hiçbir sıkıntı olmaz dedi.Doğum yapacağım tarihi not etti bir yere gitmeyeyim dedi inşaallah olur doğumumda çok istiyorum.

Sağol gül dikkat edicem artık çok kötüydüm ya

Gecmıs olsun eflal ya..banada arada geliyor oyle bır bas agrısı bulantı ishal ıcımde ne var ne yok cıkıyor.bız zaman sonra sakınlesıyor.

Gulum ya ne yıyorsun dedın ya.hiiç dogru durust bısey yemıyorum.tatlı gormeye tahammulum bıle yok ondan bahsetmıyorumda ama tuzlulardan da ne yesem tıksınır oldum.dusun sadece ekmek bıle goresım gelmıyor.hergun kahvaltı oglen aksam yemeklerı ıskence benım ıcın.zorla mıdeme bısey gırsın dıye yıyorum.sonumuz hayır olsun.

kepeklim senin maşallah büyüdü bebek geçmedimi daha ya gerçi benim 15 haftalıkken tiksintiler başlamıştı inşallah kısa zamanda geçerde rahatlarsın

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…