Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

güüül bne geldim anam nere gittin seeeen...cadıııı.öldürecen bizi burda meraktan yaa..
HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUMMM VEE MEN DELDİMMMM

limon yiyorum kızlar yaa çok güzel zararlı olmaz demi yaaw

hoş gldin cnmmm yaa ben negatif gözüyle bakıyom da ondan ağırdan alıyom cnm ya nasılsın iyimisin

hoş gldin cnmmm yaa ben negatif gözüyle bakıyom da ondan ağırdan alıyom cnm ya nasılsın iyimisin

ben hiç o gözle bakmıyorum ...hadi bakalım hayırlısı ama üzüyon beni haberin olsun.
anneyi üzmek yooookkk (

limon yiyom canım zararı olmaz demi yaa,şu aralar dalındna kopardığımdan mıdıdr nedir limon çok hoşuma gidiyor.
napıyım ezberlerim var tekrar edilecek de ona oturmadan size bi bakıyım dedim

tmm üzmek yok cnmm limonun fazla yenmedikce olmaz zararı c vitamini alıyon grip olmassın

reyanım geçen gün test yaptım
bak anlatayım sende yorumla c nin başında yarım bembe çizgi var sonra t ye giderken tam koyu çizgi var bakınca 2 çizgi var görünüyo ama c çizgisi normalde koyu olur t açık olur benim c açık t koyu ama yerleri biraz kayık tam c ile t altında deil.

hmm anladım ama sonuçta iki çizgi bişekilde çıktı diyorsun yani.
tekrarlamadın mı cnaım belki bozuk çıkmıştır o.sonuçta bi şekilde ikinci çizgi silik yada koyu yada kaymış olarak çıkmış.bence var bişey.tekrarlamalısın.bak sende bne gibi olacan gör bak..beklemdiğin anda inşaallah

tekrarlıycam dün kapalıydı ezcane ya gözle bakınca var 2 çizgi ama c çizgisi yarım pembe geçiyon t ye doğru koyu kırmızı çizgi kafam karıştı ondan negatif gözüyle bakıyom bide idrar damlatılan diğilde öbür tarafa doğru kayık çizgiler c ninki dipte olunca üstü pembe diğer yarısı yanda pembe c ile t arasında koyu kırmızı çizgi var bidaa ben olumsuz düşünüyom hala allah hakkımda hayırlısını versin

kafam karıştı kız iyice :)
sne en iyisi fırsat bulduğun da kan için git hemen.gidemezsen bugün test al bi daha.
normalde gecikirmi hiç adetin.

toox seni çekiştiriyom sen ne yapıyon :)))

canımmm ya benim bi arkadaşımm benden 10 gün sonra hamile kalmışş ama çıkmamış hiç testte daha yenii kanda öğrendii bakma sen o testlere

kafam karıştı kız iyice :)
sne en iyisi fırsat bulduğun da kan için git hemen.gidemezsen bugün test al bi daha.
normalde gecikirmi hiç adetin.

toox seni çekiştiriyom sen ne yapıyon :)))

cnmm test yarına kaldı kan vermeye gidemem patron yok. ameliyat oldumya ben haziranda sonra ilaçla adet oldum sonraki ayda klomen le bu ay bilmiyomki düzenlimi gelcekti gecikcekmydi ameliyat öncesi arada şaşardı ama düzenliydi yani. şimdi bilemiyom neyseya ben yinede olumsuz diyorum ümitlenmiyorum.

reyyan napıım canım ya canım sıkkın işte her zamankşi gibi

canımmm ya benim bi arkadaşımm benden 10 gün sonra hamile kalmışş ama çıkmamış hiç testte daha yenii kanda öğrendii bakma sen o testlere

anladım cnmm ya bakınca 2 çizgi var ama yerlerinde deil ve c çizgisi açık renk test bozuk olsa hiç çizgi çıkmaz. kafam karışık düşünmüycem artık adeti bekliyom zaten hep gelcek heran die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…