cnmm test yarına kaldı kan vermeye gidemem patron yok. ameliyat oldumya ben haziranda sonra ilaçla adet oldum sonraki ayda klomen le bu ay bilmiyomki düzenlimi gelcekti gecikcekmydi ameliyat öncesi arada şaşardı ama düzenliydi yani. şimdi bilemiyom neyseya ben yinede olumsuz diyorum ümitlenmiyorum.
anladım cnmm ya bakınca 2 çizgi var ama yerlerinde deil ve c çizgisi açık renk test bozuk olsa hiç çizgi çıkmaz. kafam karışık düşünmüycem artık adeti bekliyom zaten hep gelcek heran die
ümtlenme bakalım da yinede dikkat et kendine canım.belli olmaz.süpriz oluverir inşaallah hayırlısıyla...
gülcüm yaa ben hiç test yapmadım bile güvenme onlara
inşallah kızlar süpriz olur üzülmem sonunda. allah hakkımda hayırlısını versin artıkya hep öle olmuo mu canım aha oldum aha olcam die beklerken bi bakıosun bebiş var inş vardır hayırlısı olsun
Kızlar slm nasılsınız kızlar ya ben kesin bugün en geç yarın regl olurum gece çok ağrı çektin birde ateşim 36.6 dan 35.9a düştü
reyyan napıım canım ya canım sıkkın işte her zamankşi gibi
Kızlar slm nasılsınız kızlar ya ben kesin bugün en geç yarın regl olurum gece çok ağrı çektin birde ateşim 36.6 dan 35.9a düştü
niye kızzz..bulantılardanmı
önceki testleride buldum ilkinde tek çizgi ikincide güneşde belli olan t nin altında beyaz çizgi varmış ben incelemeden attıydım dün çöpden buldum hepsiniinceledim ki durum böyle
son teste bakınca 2 çizgi var ama t çizgisi t ile c arasında kıpkırmızı c çizgisi c yi geçince yarım pembe ama diğer yarısı yanda bembe
ben tek çizgiyi görünce fırlattım attıydım yere incelemeden ondan çizgi kaymış olabilirmi
slm gül ablacım...ümidini kırmak istemem ama bi keresinde bendede aynı anlattığın gibi oldu...ben çok ümitlenmiştim...hemen ertesi gün kanda baktırdım bişey yoktu....eczaneye sordum testin 10 dk sonra fonksiyonu kalmıyo işi bitiyo dedi...bozuluyomuş o yüzden sonradan çıkan çizgilere itibar etmemek gerekiyomuş...
ama umuyorum sende öyle değildir inşallah müjdeni bekliyoruz hayırlısıyla....
yok ya ben böle kapris yapcam da ağzıma tükürmicek anlamıo beni hiç bitti artık bende bittim çünkü bu yaşta özür dilemez dilemedi de 2 yıldır hep ben hatalıydım ya azcık bişey desem yıkıo beni kalbimi çok kırdı yine nereye kadar reyyan hımm namusum varsa ona bi daha yaklaşmıcakmışım çünkü ben hep barışma tarartarıydım hiç küsmek istemezdim namusluyum elbet yaklaşırsam ne olayım allaha havale ettim ben o nası hayırlıysa öle yapar napıım canım insan siil b u bi gram merhameti yok geceden beri ağlom yine başladım işte napıım ya öleymiş kaderesram hoşgeldin canım.hayırlısı bakalım günün de gledi hehralde senin.bekle bakalım.
toox anlıyorum seni anlamam mı,bu sabah bizde kahvaltı hazırlarken didiştik,insan hamilelikte de bazen dozu kaçırıyor haa karşı taraf halini anlamayınca çarptım kapıyı gittim öbür odaya,ben kıvranıyom midem diye.o yavaş yavaş hareket ediyo.acele et dedim.o da kapris yaptı aman her istediğin anında olacak diye.ben de elbett olacak halden anlamazsınki dedim.kızdım gittim.yanıma geldi kovdum.sonradan sinirim geçince barıştık artık özür diledi.
böyle işte.hep aynıçaman çok da takmayacna be onları üff
feyza hoşgeldin kızzz...hee herkes burda ama konuşan yok nerdeyse
cnmm test yarına kaldı kan vermeye gidemem patron yok. ameliyat oldumya ben haziranda sonra ilaçla adet oldum sonraki ayda klomen le bu ay bilmiyomki düzenlimi gelcekti gecikcekmydi ameliyat öncesi arada şaşardı ama düzenliydi yani. şimdi bilemiyom neyseya ben yinede olumsuz diyorum ümitlenmiyorum.
yok ya ben böle kapris yapcam da ağzıma tükürmicek anlamıo beni hiç bitti artık bende bittim çünkü bu yaşta özür dilemez dilemedi de 2 yıldır hep ben hatalıydım ya azcık bişey desem yıkıo beni kalbimi çok kırdı yine nereye kadar reyyan hımm namusum varsa ona bi daha yaklaşmıcakmışım çünkü ben hep barışma tarartarıydım hiç küsmek istemezdim namusluyum elbet yaklaşırsam ne olayım allaha havale ettim ben o nası hayırlıysa öle yapar napıım canım insan siil b u bi gram merhameti yok geceden beri ağlom yine başladım işte napıım ya öleymiş kader
gül ya bir test alıp acele kargoyla göndereyim mi çok merak ettim nedir bu yarım kayık yerleri degişik çizgiler. benimde içimden bir ses sende var diyor ama sen yinede ümitlenme bir test daha yap ve bize durumu bildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?