onlar nerden çıkıyor yaaa hiçbişey bilmiyorum öğretin...göstermesen anlamıcam inan
inşş canımm ben fazla takmıyorum kafaya eşim askere gidecek o yüzden acelem yokk canımm
çigdemcim öğrenirsin canımmm merak etme canımmmm
yok canım belirti yok denecek kadar göğüs sızlamasıydı bende ama herkes de olcak die bi şart yok belirtilere takılma çünkü ben adet oldum sanmıştım aynı adet olcak gibiydi kahverengi akıntı bile oldu ama gerisi gelmedi çok şükür çünkü bende önce k.rengi leke sonra kan oluodu adetim inş bebişin senledir adetin düzenliyse hemen test yaptıre ben korkudan evde test yapmadım hastaneye gitim grip içi n idrarda baktılar orda bile çıktı kuzum sonra kanda sonra kese bebek kalp atışı allah gönlüne göre versinn
canım kendimis eklios bebek yada evlilik için
gerçekten mi allah kavuştursun sizi şimdiden canım birlikte olursanız hamileyken daha ii olur o sevinci birlikte yaşarsınız tabi hayırlısı
Hayır değil belirtiler kişiden kişiye değişir bu arada benimde dün yada bugün olmam gerekiyordu ama olmadım yarın test yapıcam inşallah ikimizde güzel haberleri veririz yarın hadi hayırlısı
sağol canım söylediğin için...
sanada yapalım sat söle
hiç başka bursalı yokmu buralarda bilgin varmı...
çigdemmmm hamişmisin canımmmmm
nasıl yapıcaksın olabilir
bilmem randevularla ilgili sıkıntıdan bahsetmişsin bende sıkıntı yaşıodum canım ama ilk randevudan sonra düzenli olu ve 15 gün önce alıom yoksa yer yok bide sistem açılmadı diolar bende takipliyim not alın diom sende öle yaparsın ilkini al gerisi gelir
son adet tarihini sölee
çiğdemcimmm çok sevindimm canımmmmm ayy neden alamıyorsun ki randevuyu canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?