Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim yumurtlamamın beşinci günü ve göğüslerim çok sızlıyor dokunamıyorum bile sizce bu belirti olabilir mi bir de yumurtlamadan 7 gün sonra yapılan kan testinde çıkar mı çooook merak ediyorum yaa

inşş canımm ben fazla takmıyorum kafaya eşim askere gidecek o yüzden acelem yokk canımm
çigdemcim öğrenirsin canımmm merak etme canımmmm

gerçekten mi allah kavuştursun sizi şimdiden canım birlikte olursanız hamileyken daha ii olur o sevinci birlikte yaşarsınız tabi hayırlısı

sızlama bile yok..sağol canım iyi dileklerin için:))yanıt verdiğin için de..

Hayır değil belirtiler kişiden kişiye değişir bu arada benimde dün yada bugün olmam gerekiyordu ama olmadım yarın test yapıcam inşallah ikimizde güzel haberleri veririz yarın hadi hayırlısı

inşallah esracım ben de yarın sabah ilk idrarla test yapıcam tabi gece gelmezse kırmızılar..mutlaka girerim olumlu ya da olumsuz..senin de güzel haberini bekliyorum..

canlarımm bende öyle düşünüyorum eşimde her şeyinde yanında olmak istiyor
pko lu olduğum için tedaviye başlayacağımm kısmet olursa canımm

hiç başka bursalı yokmu buralarda bilgin varmı...

bilmem randevularla ilgili sıkıntıdan bahsetmişsin bende sıkıntı yaşıodum canım ama ilk randevudan sonra düzenli olu ve 15 gün önce alıom yoksa yer yok bide sistem açılmadı diolar bende takipliyim not alın diom sende öle yaparsın ilkini al gerisi gelir

4 aralık ilk randevu veriyorlar çok ozamana kadar bebek büyücek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…