4 aralık ilk randevu veriyorlar çok ozamana kadar bebek büyücek...
kızlar benim yumurtlamamın beşinci günü ve göğüslerim çok sızlıyor dokunamıyorum bile sizce bu belirti olabilir mi bir de yumurtlamadan 7 gün sonra yapılan kan testinde çıkar mı çooook merak ediyorum yaa
o zaman başka bi yere de al kalabalık olamaynlarda vardır tercih edilmeyenler ilk giitinde sadece vitamin veriolar kese oluşmuş mu ona bakılar biras sonrada bebiş görünür o zmana 4 aralık gelir
o zaman başka bi yere de al kalabalık olamaynlarda vardır tercih edilmeyenler ilk giitinde sadece vitamin veriolar kese oluşmuş mu ona bakılar biras sonrada bebiş görünür o zmana 4 aralık gelir
inşallah esracım ben de yarın sabah ilk idrarla test yapıcam tabi gece gelmezse kırmızılar..mutlaka girerim olumlu ya da olumsuz..senin de güzel haberini bekliyorum..
esra sende bi belirti var mı peki?
cnm nasıl yapıosunuz bu bende yapmak istiorm site adını verir misin?
Bende bir hafta önceden adet ağrısı başladı heran olacakmış gibi iki gündür yok sadece çok akinti ve kaşığımda sızı nasıldeşem sanki geriliyormuş gibi ağrı var o kadar
kızlar artık yine internetim var hep sizleyimmmmm
Işte bu süper oldu özlüyorum yoksa seni eee anlat bakın eşin kızına alıştı mi
alıştı aalıştı çok şükür ama ya var ya cok tuhafşeler hissediorm şuanda böle hareketleri fln bide resmen oynuo bnmle bi görsen
Bende bir hafta önceden adet ağrısı başladı heran olacakmış gibi iki gündür yok sadece çok akinti ve kaşığımda sızı nasıldeşem sanki geriliyormuş gibi ağrı var o kadar
yaa ne güsel kaç haftlık kız çocuklarını da ço severimm allah kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?