Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

4 aralık ilk randevu veriyorlar çok ozamana kadar bebek büyücek...

o zaman başka bi yere de al kalabalık olamaynlarda vardır tercih edilmeyenler ilk giitinde sadece vitamin veriolar kese oluşmuş mu ona bakılar biras sonrada bebiş görünür o zmana 4 aralık gelir

Göğüs sizlaman hamilelik belirtisi değil yumurtlamış olduğunun göstergesi çünki hamilelik belirtisi için erken söylediğine göre

o zaman başka bi yere de al kalabalık olamaynlarda vardır tercih edilmeyenler ilk giitinde sadece vitamin veriolar kese oluşmuş mu ona bakılar biras sonrada bebiş görünür o zmana 4 aralık gelir

bak bu aklıma gelmedi daha doğrusu bilgim yoktu taktım bu doktora başkasına olmaz dedim ama dediğin mantıklı sanırım öle olcak...

bende çıkıyorum soğuk odada duruyorum üşüdüm ve kendi evimde değilim görümcemdeyim birazdan eşim gelir sonra yine görüşmek üzere öpüyorumm.iyi geceler...

inşallah esracım ben de yarın sabah ilk idrarla test yapıcam tabi gece gelmezse kırmızılar..mutlaka girerim olumlu ya da olumsuz..senin de güzel haberini bekliyorum..

Ay inşallah canım hayırlısı olsun inşallah klomen geciktirmediyse hamileyim evde idrar testi yok onu alıp yapana kadar ben yarın gidip kan testi yaptırcam inşallah ikimizde güzel haberleri aynı anda veririz

alıştı aalıştı çok şükür ama ya var ya cok tuhafşeler hissediorm şuanda böle hareketleri fln bide resmen oynuo bnmle bi görsen

yaa ne güsel kaç haftlık kız çocuklarını da ço severimm allah kucağına almayı nasip etsin canım

Bende bir hafta önceden adet ağrısı başladı heran olacakmış gibi iki gündür yok sadece çok akinti ve kaşığımda sızı nasıldeşem sanki geriliyormuş gibi ağrı var o kadar

o tarif edemediğin gerginlik bende de var,sol tarafımda özellikle..bie azıcık şiş ve sert gibi,neyse bakalım görücez ak mı kara mı:)

yaa ne güsel kaç haftlık kız çocuklarını da ço severimm allah kucağına almayı nasip etsin canım

saol cnm 20 haftalık bebeğim allahım sanada nasip etsin en güzelinden bir kız çocuğu? ya su sitede event day yazan yere ne yapacağım banada yapar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…