Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Senin adına çok sevindim hatice inşallah herşey daha da güzel olacak bak geçer demiştim sana alıştı artık eşinde

Canım valla bende beceremedim bana figen yaptı keşke bilseydim ve yardım etseydim sana ama yarın burda olursan kızlardan yardım isteriz onlar yapar sana hem bende hamis olursam yenilerim çizelgeyi

Canım valla bende beceremedim bana figen yaptı keşke bilseydim ve yardım etseydim sana ama yarın burda olursan kızlardan yardım isteriz onlar yapar sana hem bende hamis olursam yenilerim çizelgeyi

inşl cnm yrn kaçta alırız o güzel haberi beraber yaparız ozaman çizelgeyi

merhaba kızlar epeydir üyey,m ama yazmak kısmet olmadı anca yorumları okuyorum bende bebek sahibi olmaya karar verdim ama korkuyorum bana yardımcı olur musunuz?

günaydın kepeklim nasılsın fıstık
yaa ewet bende merak ettim şimdi esrayı
sanırım test yapacak ay hadi inş. bi hamilemiz daha olsun

kepeklimmm ebrarımm günaydın kızlar nasılsınız.
esradan haber varmı acaba.
kızlar gül abla için çok üzüldüm yaa girmemiş galiba bugün.
bizde çok heveslendirmiştik onu geçekten çok üzüldüm.
acaba neden bu kadar gecikti adeti.
yada kan testi yapmayı düşünüyomu acaba?
bu arada öksürüğüm ve balgamımdan çekiyorum.

günaydın melisacım.
bal ve zencefil tozu denedın mı oksurugun ıcın.tadı cok sahane deıl ama oksurege ıı gelıyor.bı denesen faydasını gorursun.

günaydın kızlar nasılsınız ben ehh iyi olmaya çalışıyomm. kırmızıları bekliyomm gelir herhalde 2 güne kalmaz çünkü göğüslerim çook şiş ve acıyo gelsinde şu bitki kürlerine başlıcam bu ayda öyle denicem bakalım.

canım günaydın ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
düzelmedimi hala öksürüğün rabbim acil şifa versin kızına da sana da
yok be canım gül kan testi falan düşünmüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…