Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızım düzeldi çok şükür 2gün raporluydu evdeydi,bugün okula başlicak tekrardan cnm dünde arkadaşın kızını götürdüler acile serum taktılar noluyo bu çocuklara anlamadım.
bu sene ilk defa çocuklarımın böyle hasta olduklarını gördüm yani nedendir inanın anlamıyorum.okulda herkez hasta.

günaydın didemcim maşallah neşelisin bugün allah daim etsin
melisacım haklısın walla bu sene sanki salgın bi hastalık var herkes hasta

küstümm beni görmedinmiiiii
günaydın didemcim ebrarımmm bildiğiniz gibiyimm siz nasılsınız

aaaaaaaa olurmu cnmmmm,günaydınnnnnnnn gül abla nasılsın yaa nolur üzülme sıkma canını hep hayırlı olan için dualarda bulunuyoruz ya,demekki seninde hakkında hayırlı olan buymuş nolur böyle düşün allah büyüktür....

hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn,nasılsın?
seni ben çok seveyim yanağından öpeyim benim canım didemimmmmmmm

tatlı melisimmmmmmmmmmmmmm bende yanaklarından kocaman öpeyimmmmmmm
hoşbuldum canım benim gece 3 e kadar yatamadım o yüzden kötüyüm biraz

gülüm sen iyi ol bizde iyi oluruz

dünkü şoku atmaya çalışıyom ama iyim şükür. yaa bu göğüsler neden sonradan acımaya başladı benim adetin 4 cünü acımaya başladı 6-7 gündür acıyo hemde dokunamıyom yaaa koltuk altı kısmı fln çok fena acıyo yumurtlama olmadığındanmı acır ee geçen ay adete 8 gün kala acımaya başlamıştı yumurtlama olmasa çatlatma vuruldum olmaması imkansız. niden böle

valla gülüm ben anlamadım bundan bişey

gülüm ben ilk gebeliğimde öyle koltuk altlarımdan ağrımaya başlamıştı göğüslerim
ama bunda öyle olmadı
ee seninki neyden peki onu bilmiyom işte

vallahi ben bu işten bişey anlamadım gül abla.
kız didem hadi hadi fındıkmı kırdın kız gece 3.kadar hehhhhhh.
ben uyuyimmi senin yerine heeeee

vallahi ben bu işten bişey anlamadım gül abla.
kız didem hadi hadi fındıkmı kırdın kız gece 3.kadar hehhhhhh.
ben uyuyimmi senin yerine heeeee

yaaaa ne fındıkı kız gözüme direk dikildi sinir oldum
bi yatak ta bana açta geliym bende uyuym

Kızlar günaydın sabah geldiğimden beri deli dana gibi çalışıyorum bitmez benim işler bugün yanınızda olamam sanırım esra test yaptıracakmış hadi hayırlısı, gülüm sende artık önümüzdeki maçlara bak:) Bu arada göğüs ağrısı prl yüksekliğinden olur ben çok çektim ondan prl yüksekse adet olmazsın ve hamile de kalamazsın hormon testi yaptır bence adetin engeç 3. gününe kadar yapıyorlar İnşallah bişen yoktur:) melisacım geçmiş olsun bak dün dünya iş yaptın düzelemedin bir türlü:) Ebrarım bacım sen nasılsın? Bebiş ne alemde bakalım:) Kepekliiiim sen neler yapıyon ayyyy sizi özliycem anacııım:) Bu arada ben dün akşam eşimle tartıştım biraz :) Çalışma iptaldi deli yaaa abisi içerde oturuyo gelmiş yapalım banyo yapıp gidip abimle oturcam dedi bende kabul etmedim:) Sinirlendi vay efendim bir kere de görev bilinciyle yapsaymışım ne olurmuş git dedim sana bebekte yok karı da:) Sonra yattığı zaman geldi gönlümü aldı çalıştık ama umutlu değilim birde sabaha kadar öyle yattım kızlar:) ama hep geri geldiler sizce normalmi? Şimdi de kasıklarım ağrıyo hayırlısı artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…