Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin zeynebim iyiyim bacım çok şükür bebişte iyi teyzesi
kız bu işler görevmiş gibi yapılır mı yaa senin koca da acaip walla :))

slm zeynepcim geçen ay bakıldı bacım hormonlaraaa prl yüksek olsa geçen ayda adet olmazdım herhalde. ameliyat sonrası benim şaştı önceden düzenliydi çok nadir sekerdi.

o zeynep denen karı bana tek kelime yazmadığı için ben topiğe küstüm bilginize

hoşgeldinn zeynebim haklısın tatlım dünyanın işini yaptım dün,az öncede naptım yine çocuklar uyuken dedim şu benim yaka odası kalmıştı bi onun tülünü yıkadım camını sildim taktım.napiym ama yaa adetliyken çıksınlar aradan dedim,şurda 2 gün sonra yine yapamicam.

o zeynep denen karı bana tek kelime yazmadığı için ben topiğe küstüm bilginize

Anaaam kız valla yazarken özellikle baktım ki dideme yazayım diye ama atlamışım bacım ben sana hiç kıyabilirmiyim kuşum benim esmer bombam:) Yerim seni hadi öpemde barışalım:) Oğluşum nasıl anası:) Bide cuma günü o battaniyeden yapcam canım nasıl olcak ne almam lazım eltim sen öğren beraber yapalım dedi:)

kizlar ikili tarama ne zaman yapiliyo ya? benim doktor diyoki 35yasindan genc hamileler icin gerek yok aslinda. ama ben yaptirmak istiyorum dün arkadasima sordum yaptirdim diyo kaynanamda yapzir önemli diyo bilmiyorum valla

GÜNAYDIN hatunlar nasılsınız bugün bakıyorum keyifler yerinde...Beni hiç soran yok ama bari söylim dün regl günümdü yatana kadar yoktu bişey ama malesef gece geldi kırmızılar...artık başka bahara kaldı...tedaviye ara vermeyi düşünüyorum...iğneden ilaçtan sıkıldım...dr rahim filmi istiyo eşimde 30 yaşından önce çektirmek sakıncalı diyo o yüzden bir kaç ay beklicem bakalım hayırlısı...inşallah diğer bekleyenler muradına erer...

bu arada gül ablacım senin adınada üzüldüm ama kısmet birazda.demekki zamanı var ikimiz içinde....

Didemim sana söylemeyi unutmayayım küsersin falan Allah muhafaza hamilelikte anne adayları belirli dönemlere giriyorlarmış ve son dönemlerinde nasıllarsa bebişleride öyle oluyormuş sen sen ol geceleri uyumaya çalış:)

kızlar yaaa bide bişey sorcam bende bitki kürlerine başlamak istiyorum bildiğiniz tavsiye ettiğiniz ne var?

kızlar yaaa bide bişey sorcam bende bitki kürlerine başlamak istiyorum bildiğiniz tavsiye ettiğiniz ne var?

Feyza hoş geldin, ben bu ay hamile kalmazsam aşağıdakini uygulıycam bakalım nasip:)

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

tamam barıştım zeynom
battaniyenin yapılışını ben msj atarım sana alacağın ipide yazarım merak etme ama sen bidaha beni unutmaaaaa
sumrum hoşgeldin tatlım nasılsın

abooooooooooooo gece uyumayan çocuk zor ya ama ben ilk kez böyle oldum inşallah bi daha olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…