Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar esra geldi mi ben okula gitcem de öle bi bakıım dedim sonra görüşürüz

tamam barıştım zeynom
battaniyenin yapılışını ben msj atarım sana alacağın ipide yazarım merak etme ama sen bidaha beni unutmaaaaa
sumrum hoşgeldin tatlım nasılsın

Seni unutmak mümkünmü kendime küstüm seni unuttum diye:) Kızlar çooook işim var ben kacar beni özleyin anacıııım:)

iyim kizlar ya. uykum var sadece. patronda yok valla uyuyasim var. ama fark ettimde geceleri artik son 3 ay kadar cabuk ve cok uykum gelmiyo. yani gec saate kadar uyanik durabiliyorum ama geceleri ya tuvalete kalkiyorum yada üseniyorum ama yinede basinctan uyuyamiyorum valla. sik sik tuvalete gidiyorum ya

heyyy soru sorduk bbeee cvp verin küserim zaten herkes tekme atıo bide siz yapmayın yaaa

didem sen ikili taramayi yaptirdin mi? simdi gec mi acaba ya. 10. la 14. hafta arasi yaziyo nette ama bilmiyorum ki

kızlar yaaa bide bişey sorcam bende bitki kürlerine başlamak istiyorum bildiğiniz tavsiye ettiğiniz ne var?
cnmm bende başlıycam buay aslan pençesi civan perçemi altın otu hayt.tohumu aldım günde 3 öğün içicem adet bi gelse

...

bu arada gül ablacım senin adınada üzüldüm ama kısmet birazda.demekki zamanı var ikimiz içinde....
öyle cnmm daha vakti saati var demekki cnmm. rahim filminin zararı yokki cnm eşin neden öyle dedi nerden biliyo doktor flnmı.

ben 2 ay kullandım geçen aralıkda benim adet günlerimi bozdu bıraktım bidaha yemedim inşallah sana iyi gelir.

didem sen ikili taramayi yaptirdin mi? simdi gec mi acaba ya. 10. la 14. hafta arasi yaziyo nette ama bilmiyorum ki

yaptırdım tatlım 12. haftada allaha şükür temiz çıktı
sen geç kaldın hayatım artık olmaz dokor istemedimiki

ohh be cvpladınız için thanks naz yapcak kimsem yok size yapıım dedim öpüoom ben okula gidiom malesef

merhaba teşekkür ederim ilgin için evet antalyadayım ve antalyalıyım . evet mesleğim psikolojik danışmanlık ama buna rağman benimde desteğe ihtiyacım var en azından beni tanımayan önyargısız kişiler den. onun için birşeyler yazdım. bu arada özelden msj yazamazmışım 50 tana msil olması gerkiyormuş benim henüz 2

ayyyy güzel bi mesleğin var bi zamanlar bende gidiyodum danışmana milleti dinlemek nasıl bi duygu zor olmuyormu yani sıkılmıyormusun

yaptırdım tatlım 12. haftada allaha şükür temiz çıktı
sen geç kaldın hayatım artık olmaz dokor istemedimiki

yok kiz istemedi. yani benim doktor cogu seye gerek yok diyo. Toksoplazma testi bile gerek yok dedi ama ben yaptircam onu. baska bi doktoru aradim toksoplazma testi ilk hamilelikte yapilmasi gerekiyor dedi. eger o enfeksyonu hic kapmadiysan hamilelikte kaparsan bebek özürlü olabiliyormus. yani yikanmamis sebze meyvadan, az pismis ettten cig yumurtadan falan gecebiliyormus. cok riskili yani. eger ama o enfeksyonu kaptiysan aha önce sorun yokmus. ben ne bilim. iste test yapilmasi gerek dedi öteki doktor benimkisi dikkat edersen gerek yok diyo. e ben her gittigim yerde 6 ay ay daha salata yikanmis mi diye sorayim ya. aptircam o testi. ikili taramayida iste yasin kücük daha yani 30-35 yas arasi ve üstü hemileliklerde riskili oldugu icin kesin yapiyoruz ama sende gerek yok dedi

Meraklanma bize takıl 1 günde halledersin o işi:) 50 msj ne ki:) Bu arada ben zeynep ve mesleğine bayıldım:) Yaşadığın yere de:) Bizimde san ihtiyacımız var anlat bacım çözeriz biz seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…