tamam barıştım zeynom
battaniyenin yapılışını ben msj atarım sana alacağın ipide yazarım merak etme ama sen bidaha beni unutmaaaaa
sumrum hoşgeldin tatlım nasılsın
cnmm bende başlıycam buay aslan pençesi civan perçemi altın otu hayt.tohumu aldım günde 3 öğün içicem adet bi gelsekızlar yaaa bide bişey sorcam bende bitki kürlerine başlamak istiyorum bildiğiniz tavsiye ettiğiniz ne var?
öyle cnmm daha vakti saati var demekki cnmm. rahim filminin zararı yokki cnm eşin neden öyle dedi nerden biliyo doktor flnmı....
bu arada gül ablacım senin adınada üzüldüm ama kısmet birazda.demekki zamanı var ikimiz içinde....
Feyza hoş geldin, ben bu ay hamile kalmazsam aşağıdakini uygulıycam bakalım nasip:)
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
heyyy soru sorduk bbeee cvp verin küserim zaten herkes tekme atıo bide siz yapmayın yaaa
burada herkes kaynaşmış sanırım yeni üyelerle pek muhatap olunmuyor neyse herkese kolay gelsin
didem sen ikili taramayi yaptirdin mi? simdi gec mi acaba ya. 10. la 14. hafta arasi yaziyo nette ama bilmiyorum ki
heyyy soru sorduk bbeee cvp verin küserim zaten herkes tekme atıo bide siz yapmayın yaaa
merhaba teşekkür ederim ilgin için evet antalyadayım ve antalyalıyım . Evet mesleğim psikolojik danışmanlık ama buna rağman benimde desteğe ihtiyacım var en azından beni tanımayan önyargısız kişiler den. Onun için birşeyler yazdım. Bu arada özelden msj yazamazmışım 50 tana msil olması gerkiyormuş benim henüz 2
yaptırdım tatlım 12. haftada allaha şükür temiz çıktı
sen geç kaldın hayatım artık olmaz dokor istemedimiki
merhaba teşekkür ederim ilgin için evet antalyadayım ve antalyalıyım . evet mesleğim psikolojik danışmanlık ama buna rağman benimde desteğe ihtiyacım var en azından beni tanımayan önyargısız kişiler den. onun için birşeyler yazdım. bu arada özelden msj yazamazmışım 50 tana msil olması gerkiyormuş benim henüz 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?