merhaba teşekkür ederim ilgin için evet antalyadayım ve antalyalıyım . evet mesleğim psikolojik danışmanlık ama buna rağman benimde desteğe ihtiyacım var en azından beni tanımayan önyargısız kişiler den. onun için birşeyler yazdım. bu arada özelden msj yazamazmışım 50 tana msil olması gerkiyormuş benim henüz 2
cnmm bende başlıycam buay aslan pençesi civan perçemi altın otu hayt.tohumu aldım günde 3 öğün içicem adet bi gelse
öyle cnmm daha vakti saati var demekki cnmm. rahim filminin zararı yokki cnm eşin neden öyle dedi nerden biliyo doktor flnmı.
evet eşim radyolog doktor...oda pek bilgisi olduğundan değilde hastanede sormuş bbi kadın doğuma eşinin yaşı küçük biraz daha bekleyin demiş...sen çektirdinmi hiç?
peki gül ablacım bu yazdığın bitkiler nasıl kullanılıyo paylaşırmısın...
hoşbulduk teşekkür ederim hayır zor olmuyor işini sevince herşey kolay . ama benim sizlerin arasına katılmak istememdeki temel amaç terzi kendi söküğünü dikemez mantığının getirdiği sonuç korkuyorummmmmm
hosbulduk ebrarcim.nasilksin?
piskolog sende hosgeldin kiz
yok kiz istemedi. yani benim doktor cogu seye gerek yok diyo. Toksoplazma testi bile gerek yok dedi ama ben yaptircam onu. baska bi doktoru aradim toksoplazma testi ilk hamilelikte yapilmasi gerekiyor dedi. eger o enfeksyonu hic kapmadiysan hamilelikte kaparsan bebek özürlü olabiliyormus. yani yikanmamis sebze meyvadan, az pismis ettten cig yumurtadan falan gecebiliyormus. cok riskili yani. eger ama o enfeksyonu kaptiysan aha önce sorun yokmus. ben ne bilim. iste test yapilmasi gerek dedi öteki doktor benimkisi dikkat edersen gerek yok diyo. e ben her gittigim yerde 6 ay ay daha salata yikanmis mi diye sorayim ya. aptircam o testi. ikili taramayida iste yasin kücük daha yani 30-35 yas arasi ve üstü hemileliklerde riskili oldugu icin kesin yapiyoruz ama sende gerek yok dedi
hamile kalmakjtan ve çocuk doğurmaktan korkuyorum yaş geldi az daha sıksam menapoz olacağım neredeyse eşimde bende bebek istemedik 4 yıla yakın zaman ama son 15 gün bir değişiklik oldu ikimizdede yapalım bari yopksa çok geç olacak dedik ama ben yinede korkuyorum
hamile kalmakjtan ve çocuk doğurmaktan korkuyorum yaş geldi az daha sıksam menapoz olacağım neredeyse eşimde bende bebek istemedik 4 yıla yakın zaman ama son 15 gün bir değişiklik oldu ikimizdede yapalım bari yopksa çok geç olacak dedik ama ben yinede korkuyorum
yarım tatlı kaşığı bu bitkilerden koyuyon bir bardak kaynar suya 5 dk demleniyo ılık içiyon.evet eşim radyolog doktor...oda pek bilgisi olduğundan değilde hastanede sormuş bbi kadın doğuma eşinin yaşı küçük biraz daha bekleyin demiş...sen çektirdinmi hiç?
peki gül ablacım bu yazdığın bitkiler nasıl kullanılıyo paylaşırmısın...
rondoda hepsini karıştır kıydır. çok faydası varmış inşallah faydasını bizde görürüz.
inşallah aşarsın bu korkunu yaşın kaç cnm buarada.hamile kalmakjtan ve çocuk doğurmaktan korkuyorum yaş geldi az daha sıksam menapoz olacağım neredeyse eşimde bende bebek istemedik 4 yıla yakın zaman ama son 15 gün bir değişiklik oldu ikimizdede yapalım bari yopksa çok geç olacak dedik ama ben yinede korkuyorum
şey evet inşaallah aşarım bende kepez de çalışıyorum şu an iş yerindeyim randevulu çalışıyoruz randevu olmadığı zaman netim açıktır yazarım tabi evim uzak ama larada
kepez belediyedemi çalışıyon. mepaş var belediye aşasında evim orda benim senin uzakmış larada.
benim evde dana gibi bi köpeğim var onunla bile zor başa çıkıyorum yaş olmuş 33 doğurdum diyene kadar 34/35 eee korkuyorum işte .ona bakarsan benimde kuzinciklerim var hergün boğuşuruz onlarla görmeden duramam ama evlat sorumluluğu ona benzemez
kızlar günaydın geri sayım başladı adetime 10 gün kaldı. hadi bakalım hayırlısı tutturduk mu tutturmadık mı görücez artık bu ay.
kızlar günaydın geri sayım başladı adetime 10 gün kaldı. hadi bakalım hayırlısı tutturduk mu tutturmadık mı görücez artık bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?