Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk teşekkür ederim hayır zor olmuyor işini sevince herşey kolay . ama benim sizlerin arasına katılmak istememdeki temel amaç terzi kendi söküğünü dikemez mantığının getirdiği sonuç korkuyorummmmmm

rica ederimmm ne güsell aynı yerde oturuyoruz. güsel bi mesleğin var.. dedimya herkesin ihtiyacı var bir psikoloğa gitmeye. bizler burda hepimiz dostuz önyargı yok herkes derdini anlatır devamlı gelirsen seni daha iyi tanırız ve destek oluruz.
neresindesin antalyanın ben kepez beld. ordayım

İyi ki doğdun Ferdaaaaaaaaaaaaaaaa iyki doğdun FERDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Neden korkuyorsun canım anlat bakalım bebiş mi sıkıntın?

hamile kalmakjtan ve çocuk doğurmaktan korkuyorum yaş geldi az daha sıksam menapoz olacağım neredeyse eşimde bende bebek istemedik 4 yıla yakın zaman ama son 15 gün bir değişiklik oldu ikimizdede yapalım bari yopksa çok geç olacak dedik ama ben yinede korkuyorum

ben hepsini yaptırdım tatlım yani sizin ordaki doktorları anlamak zor ama bencede toxoplazma ve rubella testlerini yaptır

şey evet inşaallah aşarım bende kepez de çalışıyorum şu an iş yerindeyim randevulu çalışıyoruz randevu olmadığı zaman netim açıktır yazarım tabi evim uzak ama larada

Aman yaaa ne korkuyorsun hayırlısıyla olsun bak ne kadar güzel bir duygu:) Bence geciktirmeye gelmez benim yaşım çok değil ama ben bile geç kaldığımı düşünüyorum ilk 1 sene korunduğuma pişmanım ne güzel düşünsene evde süper bir doluluk olacak:) Eltimin kızı bende biliyonuz kızlar 2,5 yaşında bir gevezeki sormayın:) Akşam olsa da eve gidip kudursak diye bekliyorum hergün:)

ya canım bebekten korkulurmu tatlım ya
biz olsun diye neler yapıyoruz bi bilsen burda neler var
o zaman anlarsın ne kadar güzel bişey olduğunu

benim evde dana gibi bi köpeğim var onunla bile zor başa çıkıyorum yaş olmuş 33 doğurdum diyene kadar 34/35 eee korkuyorum işte .ona bakarsan benimde kuzinciklerim var hergün boğuşuruz onlarla görmeden duramam ama evlat sorumluluğu ona benzemez

ay aynı yaştayız ama ben nasıl istiyom bebeğim olsun bi bilsenn demin birden unuttum dr. olduğunu belediyedemi çalışıyon dedim özür dilerim hem iş yapıyom hen yazıyomda.

kızlar ben geldim olanlar bilio bide olmayanlara söliiim artık netim war eskisi gibi hep sizinleyim seviorm sizi yaaaa

Kızzz pisi kocan kız olması fikrine alıştı mı? Kız annesi olan sendin dimi:) Allahın sevgili kulu:) Rabbim sevdiğinin ilk çocuğunu kız verirmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…